Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anos18 ahoj tak ja davam kosicky ale si mislim ze by to islo aj bdz nich len by sa asi prilepili
@zklimekova Keď som si prečítala tvoj príspevok, hneď som si predstavila tú vôňu v mojej novej vlastnej kuchyni. Muselo to voňať krásne... Milujem oriešky, no mm je alergický, takže ich používame málo.
@danielaj Danka, ako vyzerá tvoj mrazák? Lebo podľa toho čo píšeš že v ňom máš, tak musí byť mega veľký 😀 😀 😀
Tekvicové muffiny
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1044-tek...
...takže ja budem dnes robiť bryndzové halušky 🙂
@sunflower87 to by som aj ja mohla spraviť
ahojte , ja sa tento týždeň totálne flákam , včera len varená brokolica so strúhaným syrom , k tomu šunka morčacia a celozrnné pečivo .
dnes bude zeleninová polievka s ryžou, druhé zrejme vločková kaša , alebo pečená cuketa a zemiaková kaša
šošovicová polievka s párkom, zo včera nám ostala pečená kačka, zemiaky, čalamáda
poobede spravím žĺtkové rezy
Hovädzí vývar, knedľa, rajčinová omáčka, hovädzie mäsko 🙂
polievku dojeme od včera a pečú francúzske zemiaky, cvikla...poobede deti postráži babka a ja si dám stretko so spolužiačkami zo strednej....taaaak sa tešííííím 🙂
dnes sa bude dojedať lúsková na kyslo s kôprom a ešte neviem čo, ale asi niečo veeeelice rýchle 🙂
bravcove dusene na mrkve a hrasku s ryzou a uhorkovy salat. pride sestra tak jej spravim grilovanu rybku a varene zemiaky s bylinkami 😉
ahojky, ja som včera vybrala z mrazničky prsia kuracie, že urobím s nejakou omáčkou dnes, ale mm,že nech urobím rezne, tak dnes kuracie rezne a basmati ryža. 😉
u nás dnes granadír a dojedla sa držková polievka 🙂 a čaká ma 30kg narezanej kapusty na tlačenie do súdka 😉
dnes som varila rascovú polievku, ryžu a kuracie mäsko so sladko-kyslou omáčkou (z komôrky z vlastných zásob)
u nas sa dneska na obed dojeda zo vcera mlety rezen so syrom a zemiakove pyre 🙂
zemiakova polievka od vcera,kuracia pecienka na cibulke,ryza a zajtra budu sulance s makom 🙂
Skúsené kuchárecky, viete mi poradit? Chcela by som robit zeleninové fasírky - cuketovo/mrkvove, myslite ze mi budu drzat aj bez pridania peciva ? len s vajickom+struhankou ? hmmmm ... ? nemam to oskusane...dakujem
@katussska24 budú držať, ja by som dala aj trochu ovsených vločiek 😉

@gucz dakujem krasne! 🙂 hned tento vikend ich vyskusam.