icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gucz
11. okt 2013

K obedu som spravila pre MM a mňa vyprážané filety z alijašskej tresky so zemiakmi a tatarskou omáčkou. Na poobedie a zajtrajšok idem uvariť vývar z kuracích chrbátov a asi segedin.

cejara
11. okt 2013

Ja som včera varila fazuľovú polievku s údeným rebrom a cibuľovo -cesnakový posúch 🙂

maculik
11. okt 2013

Ahojte,
ja sa po par dnoch zase ozyvam, mala som vybavovacky, lebo mi ukradli penazenku, tak som to musela nahlasovat, blokovat a volat na Sk ambasadu kvoli OP a vodicskemu. Ale uz som zase trosku v kolobehu.

Tento tyzden som znovu robila tie plnene sampiony, min.tyzden maly veeelky uspech, hlavne u mm.
Dalej palacinky, morcacie masko dusene na zeleninke a s omackou a ryzou, pecene kacacie stehna s pazitkovymi zemiakmi a uhorkovym salatom. Polievky: 2dni hovadzia s rezancami, v stredu ziadna, a vcera a dnes hraskovo-syrova.
A dnes len taka rychlovka - zeleninove rizoto.

Vikend netusim, mm dnes odisiel na tyzden na Sk, tak asi len take nejake lahke veci budem varit 🙂
@danielaj tie plnene zemiaky vyzeraju super, musim vyskusat, ked aj tie sampiony mali uspech, toto tiez urcite bude mat 🙂
a prosimta, ako robis tie zapekane zemiaky s kuracimi prsiami a syrom? To vsetko spolu v trube? dakujem 🙂

jani74
11. okt 2013

my dnes už máme uvarenú mrkvičkovú (škôlkarskú 😀 ) polievočku a už sa pečie aj rybka so zeleninkou zapekaná so syrom, k tomu zemiak. pyré. Zajtra slepačí vývar (aj na nedeľu bude už) a ešte neviem či kuracie prsia zapekané so smotanou a cibuľkou a ryža alebo neviem čo 😀 a syrové pagáčiky a škoricová bábovka

slimstar
11. okt 2013
megika1
11. okt 2013

dneska iba rezance s tvarohom vo dvoch kíblikoch ,na sladko a s pažitkou na slano,z červenej šošovice polievka a včerajší chlebík pšeničná + ražná doma namiešaná ,lekvárik a masielko ako bónus 😅

ivushqa
11. okt 2013

zemiakovo-mrkvová polievka, hlivovo-fazuľový parikáš s haluškami 😝

michaelamilan
11. okt 2013

Ahojte,
ja ešte vôbec netuším čo dnes budem variť 😅 a to je už pol dvanástej 😅 🤐
@danielaj mmm tie plnené zemiaky vyzerajú perfektne!!!!!Ja som ich raz robila atiež nám veľmi chutili a potom som akosi nane zabudla 🙂

zanin
11. okt 2013

dnes kuracie masko v syrovo-smotanovej omacke a do toho som dala este kukuricku a fazulu aby to bolo farebnejsie a priloha cestovinky.

ivetka1981
11. okt 2013

cesnaková polievka,zemiakové placky a jablkový koláč ako od babičky 🙂 😉 😉

jachin
11. okt 2013

cesnaková polievka, zemiaky a filety z tresky.

daniz
11. okt 2013

včera bola paradajková polievka s koooopooou syra, dnes pstruhy na masle a rasci + zeleninka,
zajtra-sobota kelový prívarok,párok, chlebík

womankc
11. okt 2013

no a včera ešte varil tatino najmenšiemu maródovi, paradajkovú polievočku so zemiakmi a cestovinky s cesnakom a sezamom s kečupom a syrom 🙂

womankc
11. okt 2013

@megika1 robila si domáce masielko???? v čom si mútila ak áno?

zklimekova
11. okt 2013

dnes paradajková polievka s haluškami, zemiakové placky 😉

denaalubos
11. okt 2013

Vcera som skusala recept na ´taliansku´tenku pizzu, aj sa podarila, bola tuniakova s nivou a olivami a cibulou a sunkovo salamova s rajcinou paprikou a samozrejme syrom, a dnes som robila prvy krat segedin a domacu knedla,,,to dnes akoze fantazia, ozaj nie je nad domacu knedlu 😎

gianni
11. okt 2013

dnes v práci údená s krúpami, údené s kašou + kyslá uhorka a keks
a ked prídem z roboty tak ako každý piatok budem robiť domáci jogurt...
@womankc ja zvyknem maslo len tak vytrepať v miske rukou(ako ked v šejkri),alebo ponorným mixérom..

zuzub
11. okt 2013

dneska kalerábová polievka, pre deti tvarohová žemľovka a pre mňa zapekaná brokolica a zemiaky.

lululka555
11. okt 2013

ahojky , dnes zeleninová polievka a karfiol s vajíčkami -ako mozoček 🙂

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
lululka555
11. okt 2013

@danielaj ahoj čo fotka - to dobrota 😝 , tie zemiačiky musia chutit super 😝

tortelinka
11. okt 2013

u nas dnes tekvicova polievka a zemiaky zapecene so spenatom, paradajkami a syrom

lalus
11. okt 2013

u nás zo včera - šošovicová sladká + francúzske zemiaky. ako zákusok varená kukurica 😉

zajtra budú pravdepodobne šišky a v nedeľu segedín.

womankc
11. okt 2013

@gianni hej????? a koľko to trepeš trebárs v tej uzavretej nádobe???? a asi z akého množstva ?

betka22betka
11. okt 2013

dnes po dlhom čase perkelt z bravčovej lopatky/pliecka/ s cestovinami.......

gianni
11. okt 2013

@womankc robím z malého množstva,teda zo zvyšného mlieka ktoré už nestihnem zužitkovať,cca1,5 - 2 litre a z toho pozbieraná smotana na maslo,neni toho vela,len v takej malej nádobke,trasem,alebo mixujem do vtedy kým nezhustne,teda neoddeluje sa cmar,neviem možno cca 3 min. raz to trvá kratšie, inokedy dlhšie, potom mám svalovku 🙂 a potom poriadne premyť studenou vodou...

firstbaby
11. okt 2013

U nas dnes vajickova rascova polievka a zemlovka 🙂

womankc
11. okt 2013

@gianni takže to len tú smotanu trasieš? ak správne chápem???

womankc
11. okt 2013

@zuzinkabluzinka ja by som ťa rada podporila , ale nemám facebook , nemáte aj klasickú internetovú stránku ? 🙂