icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slavka1307
18. okt 2013

@zuzub Fakt super nápad 🙂 Čo všetko ste tam dali ? A hlavne na koľko sa to pieklo, ako dlho a či sa to vo vnútri prepieklo 🙂 Ďakujem.

marlenka75
18. okt 2013

Hovädzí vývar, pečené zemiaky,vyprážané bravčové rezne, kyslá kapusta. 🙂

zuul
18. okt 2013

@zuzub dakujem a das recept?

danielaj
18. okt 2013

@daniz samozrejme, páči sa, sú výborné, teda boli 😅 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=123892
@eva7780 vieš čo, aj mne ich dozrelo veľa, ešte mám síce dve veľké krabice od banánov tak do polovice naplnené, ale oproti minulým rokom najako skoro dozrievajú, minulý rok sme ešte na Silvestra mali naše rajčinky aj potom v januári či februári posledné, ale ak budú dozrievať takýmto tempom, tak asi dovtedy ich nebude 😢 inak ja som tiež z nich robila včera rajčinový šalát 🙂

zuzub
18. okt 2013

@zuul uvaríme si zemiaky, pohánku tiež povaríme, zemiaky popučíme ako na kašu pridáme roztopené maslo.k zemiakom pridáme pohánku, rozpučený cesnak, majoránku, soľ, prípadne aj opečenú pokrájanú slaninku.dobre premiešame.dáme piecť na plech vystlaný papierom kým sa na vrchu neurobí taká chrumkavá kôrka.
mne to veľmi chutí, ale záleží či máte radi pohánku.množstva ti nepoviem lebo ja robím od oka.

firstbaby
18. okt 2013

U nas sa dnes dojedla cesnakova polievocka, avsak len ja som dojedala....deti maju dietu, ciste cestoviny a popucene zemiaky a s manzelom si vecer dame zapecene chlebiky, mnam 🙂

babulka1978
18. okt 2013

Ahojte baby. Volakedy som vas citala a cerpala inspiracie pravidelne, dnes pri dvoch detoch akosi nestiham....Potrebujem od vas skusenejsich radu. Dala som sa dnes prvy krat v zivote na zavaranie, kedze uroda jablk a hrusiek nam tento rok prerastla cez hlavu. Rozhodla som sa pri dvoch detoch robit detsku vyzivu, jablkovu a hruskovu. Ovocie mam uz nakrajane na male kusky v hrncoch, v umyvacke riadu sa mi umyvaju flase. A co dalej???? Kolko cukru, kolko citronovej stavy.....nechcem davat vela cukru....len tolko, aby to sa to nezacalo kazit......najradsej by som nedavala vobec, ale vraj sa musi..najprv by som to povarila a potom rucnym mixerom rozmixovala...a este otazka.....do kolko mam plnit flase, aby sa to nepokazilo....a kolko sterilizovat??? Poradte prosim 🙂

babulka1978
18. okt 2013

A kedze som tu uz dlho nebola, pridavam aj zopar jedal, co sme varili....
dnes.....sosovicova kysla polievka, slivkove gule....zasoba z maraznicky.....s makom
vcera bolo leco s parkom
predtym kuracia polievocka a kuracie rezne, fazulova polievka s udenym a jablkove lievance......

jachin
18. okt 2013

@babulka1978 ja cukor do výživ nedávam žiaden a ešte sa mi žiadna výživa nepokazila...ani citrónovú šťavu.Jablká, hrušky trochu uvarím, rozmixujem mixérom, naplním fľaše, kúsok pod okraj pohára, zavriem a sterilizujem cca 20 min.

vivusika
18. okt 2013

u nas sa dojeda zabijacka /kysla kapusta, jaternička,pečene koleno/ 🙂 takže len take lahšie kvôli detom palacinky s černicovým džemom a šľahačkou 😉

sunflower87
18. okt 2013

...tak prikladám fotku obedíka...ako som písala už...tak som nemala žiadne suroviny, tak som vymyslela toto 🙂

hyta
18. okt 2013

U nás dnes bola šošovicová polievka a langoše.Na zajtra mi polievky ešte ostalo a uvarím hovädzí guláš s domácou knedľou. Dezert bude koláčik s tvarohom, mám v chladničke a treba ho už použiť.

mayka
18. okt 2013

@clarissa tie halusky vyzeraju vyborne. Ako si robila tu nivou omacku?

kikaneu
18. okt 2013

baby, my dnes trochu nezdravo...hranolky a vyprážaný syr, ale občas treba, nie? 🙂
ale mám aj otázočku.....ak chcem zamraziť hlivu, predtým ju trošku povarím? sparím? alebo ako?

maminka2013
18. okt 2013

tak dnes zemiaková polievka s melencami a lievance s čučoriedkovým a jahodovým džemom 🙂

zklimekova
18. okt 2013

dnes bola frankfurtská polievka a smažené pirôžky s makom, slivkovým lekvárom a aj nutelou, lebo tú deti možu vždy a všade 😉

slimstar
18. okt 2013

Šošovicový prívarok s volským okom 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/877-soso...

kvietocek7
18. okt 2013

my dnes kuracie srdiecka s hubami na smotane a k tomu kolienka alebo zemiaky 🙂

kvietocek7
18. okt 2013

@zuzub na ten zapekany karfiol mas aj nejaky receptik?

miruska73
18. okt 2013

@kikaneu mi sme mali asi 7kg vlastnej hlivy uroda zo zahradky 😵 😵 😵 😵 ,a davala som ju pokrajanu na kusky povarit v slanej vode a potom do mrazaku....

miruska73
18. okt 2013

@zuzub waw perfektne.... 😵 😵 😵

miruska73
18. okt 2013

@danielaj mnamkyyyyyyyyyyy... 😵 😵 😵 no zienky vy tu dnes riadne drazdite moje chutky....

kikaneu
18. okt 2013

@miruska73 aj my máme vlastnú úrodu, ale zatiaľ len včera prvý zber, nie veľa, ale čosi už vyrástlo 🙂 už som obvarila na chvíľku a keď vychladne, tak ju zamrazím, ďakujem 🙂

trudka4
18. okt 2013

Dnešní naše večeře, právě vytažená z trouby.

hasleerka
18. okt 2013

@trudka4 nádherná, z koľkých si plietla???

oktobermimi
18. okt 2013

@trudka4 môžem si recept poprosiť vyzerá úžasne 🙂

snu
18. okt 2013

caute po dlhej dobe 🙂 ja dnes cely den pecem,, veterniky, cesnekove buchty, lekvarove buchty, nutelove buchty 🙂 a pagace.. pre pol dediny 🙂))))))))))) a este pizzu k obedu

m_ij_ka
18. okt 2013

moje kočky si na večeru zaželali krupicu so škoricovým cukrom a kakavko, a obe už hajajú s plnými bruškami, 😀

trudka4
18. okt 2013

@hasleerka spodní patro je pletené že 4, prostřední že 3 a vrchní že 2.

siska53
18. okt 2013

Kedze zajtra ideme na vyletik,tak som,sa pokusila len,o domace musli tycinky,chutili,len,nemam formicky,tak to boli take trochu kolacikove tycinky🙂)