Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dojedame paradajkovu polievku a zo "zufalstva" idem vyprazit kuracie rezne so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom bo uz neviem co mam varit..🙂 zajtra uvarim nieco zeleninove...mozno kelovu hustu polievku...
Baby prosim chcem spraviť tie rezne v jogurte a neviem najsť ten postup na tu jogurtovu marinadu.
@ivetka1981 to je nádhera, priam cítim tú vôňu, škoda že som v práci - obed v reštike a tam nevedia urobiť takéto slovenké mňam mňam jedlo, ale ďakujem už viem čo najbližšie urobiť doma🙂
@nedockava4 a recept máme kde? Vyzerá fantasticky!!! Teraz mám obdobie obžerstva a sladkostí a navyše sa mi chce aj piecť a variť, tak keď pridáš recept, budem len rada 🙂
@slavka1307
jednoduchy jablkovy kolacik s cokoladou:
4 vajcia
1 1/2 hrnceka krystaloveho cukru
2 hrnceky polohrubej muky
1 dcl oleja
1 1/2 cajovej lyzicky sody bicarbony
2 PL kakaa
1 kg jablk (postruhat)
vsetko spolu zmiesat, alebo zmixovat. dat na vymasteny, mukou vysypany plech a po upeceni natriet dzemom, poliat cokoladou. (treba trosku zriedit cerou)
@nikushkasa jéminenky , dobrá vec -my ich máme -manžel je stolár takže ešte aj varechy mi zhotovuje on 🙂 😉
Francuszky cibulovy kolac (recept: kuchyna Lidla)
ahojte, ja som dnes varila špenátový prívarok, varené zamiaky a volské oči 🙂
@elenka6 ahoj ja som robila v nedeľu a dala som dve rozšľahané vajička, soľ, mleté korenie a biely jogurt. V niektorých receptoch píšu aj pretlačený cesnak ,ale mne tam nejako nepasuje, máme radšej také chuťou klasické rezne. 😉 A boli šťavnaté.
@jarka721 ja ich tiez mam doma viac a nedam dopustit na dobru kvalitnu drevenu dosku.. 😉 😉
langose
Dnes brokolicova kremova polievka a bolonske spagety. Tentokrat som robila podla Apetit-u a vyborne 😎 Zajtra polievka fazulova kysla, bolonske ostavaju. A na vikend kuracie placky so zemiakovou kasou a uhorkovy salat s jogurtom a cesnakom.
dnes brokolicová krémová polievka a domáca pizza 😉
baby, môžem dať kysnuté langošové cesto do mrazáka?
@linda20111 posli mi nanho recept, dakujem
@janka2307 2H pol.múka, 3/4H kr.cukor, 2 vajcia, 1PDP, 1 van.cukor, 1H mlieko, 3/4H olej, 1H nemletý mak to je cesto, na vrch jahodovy dzem rozmiesany s troskou rumu a postruhana cokolada. piekla som na 180st., cca 35min
@zuzub a preco nie? 😀 ..nemrazim, ale v chladnicke mam aj zopar dni....robim klasika, ale aj takto https://www.modrykonik.sk/blog/traktor/album/va... a https://www.modrykonik.sk/blog/traktor/album/va... , urobis si skratka langosovy tyzden 😀 😉
vcera ma kamoska navnadila na halusky s tvarohom, kedze neznasam robit halusky tak len cestovina a jedny na slano s koprom,tvarohom a slaninkou a druhe pre mm na sladko, mnam mnam uz sa tesiiiim....jednoduche a na 2 dni mam pokoj 😉
@linda20111 super dakujem
naša večera vajíčková nátierka a chlieb

My dnes zo vcera cesnakova polievka, spagety s paradajkovou omackou a syrom a medovy kremes podla @danielaj