Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Pizza ze špaget
Suroviny :
špagety 300 g
měkký salám 200 g
strouhaný sýr 200 g
větší rajčata 4 kusy
sůl
pepř
majoránka
tymián
máslo
kečup
Postup :
Špagety uvaříme, necháme okapat a rozložíme na vymaštěný plech.
Posypeme salámem, rozložíme hustě vedle sebe rajčata na kolečka. Osolíme, opepříme, přidáme zbytek koření a lehce zakápneme kečupem. Hustě zasypeme strouhaným sýrem. Poklademe kousíčky másla a zapékáme asi 20 minut.
@linda20111 tzv. Koláč lenivej ženy, u nás veľmi obľúbený 🙂 robieva ho moja dcéra 🙂
Recept na kokosové Bounty rezy 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1112-rec...
@slimstar mňááám vyzerá super..nebezpečne na túto nočnú hodinu 😉
Koceny, poradte nejaky fest rychly recept,ktory netreba piect,zvladnem aj s motkajucim sa drobcom pri nohach a zasyti 2 hladnych velkych chlapov a tri krehke zienky 🙂 A najma-je nekomplikovany a rychly 🙂 ... okrem sackovej polievky 🙂 Vopred velke dakujeeeem 🙂
naše raňajky párky s horčicou a chlebom, baby to jedia s kečupom
@preshibana nejaky privarok, o pecene kura sa nemusis starat - zasolis, opapprikujes, hodis do pekaca nakrajanu cibulu, kusky masla kludnetaj platky slaniny (to pre tych jchlapov). K tomu ryzu mas uvarenu za 15 minut, bbabam mozes nakrajat zeleninu. Do hodinky obed spraveny. 🙂
palacinky z tekvice hokkaido plnene gastanmi so slahackou a cokoladou, zeleninova polievka
@slimstar Ale v tom recepte nie je písané, že sa piškóta má rozrezať ... a tiež nie je tam napísané, čo je tá žltá plnka pod čokoládou. Robila ste ten koláčik ? Ako sa má robiť ?
@preshibana granadir so slaninou, dnes ho robim🙂
@slavka1307 no to bude asi v tej vete o kokosovej plnke, na konci je napísane, uvaríme puding........vyzerá dobre koláčik 🙂
@katka444 kuracie maso nakrajam na kocky, nalozim do nejakej marinady + k tomu vyslaham 4 vajcia, trochu kukuricneho skrobu a kukuricu (niekto dava aj cibulu) a necham odstat do druheho dna. A potom uz len male kopky vyprazam.
Pre obraz nieco taketo 🙂 http://www.toprecepty.sk/recept/2664-kuracie-pl...
ahojky 🙂 , dnes šampionová polievka , a smažené pirôžky. MM ma s nimi už otravuje týžden, aby som urobila ,,pampúšiky,, 🙂 . aj ked boli nedávno ,budú aj dnes s orechovou plnkou 😉
@jankastubka http://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-...
ale zvyknem dať 2 hrnčeky hladkej a jeden bud grahámovej,alebo špaldovej,akú práve mám...
http://varecha.pravda.sk/recepty/rychle-zdrave-...
a tu som zase dala ovela viac múky ako sa píše a nemala som pivo tak som dala vodu...
včera bola kôprovka + vajíčko a piekla som syrové mufinky
dnes na večeru budú špagety s mäsovo-zeleninovou zmesou + kečup + syr,
zajtra francúzska polievka a rybka na zemiačkoch v alobale, mm namiesto ryby mleté mäso
dnes vyprazany karfiol po sto rokoch, varene zemiaky a tatarska...dnes bez polievky. na veceru karfiol s tofu - opecene na panvici, nejaku zeleninu este snad k tomu vyhrabem.
zajtra snad francuzske zemiaky.. a v nedelu uz snad zemiaky nie, tak asi ryzu a maso neviem ake a neviem na aky sposob.
Ahojte dnes som robila mrkvovú polievku s mušličkami pre malého a pre nás penne s tuniakom. Pekný dník 🙂
vcera restovana bravc.pecienka s ryzou.dnes pecene jelita s chlebikom.
@ivetka1981 wau krásne placky , ako zo žurnálu 🙂
chilli con carne, malemu som odobrala este pred pridanim stiplavych ingrediencii a cestovinove maslicky k tomu
ja som včera doma len dojedačky a my s tatinom ešte zapekané chlebíky v rúre- len maslo , syr tavený , ocinovi na to rozpučený cesnak , nasekaná junior saláma , najemno nakrájaný pór a zakvapkané celé kečupom
dnes budem robiť zapekaný karfiol s brokolicou a junior salámou k tomu varené zemiaky a budem robiť jablkový koláč so škoricovou polevou a makovo višňovú štrúdľu
nám ostala polievka brokolicová krémová zo včera, aj pár kúskov pizze...tak dnes len mliečna ryža..takže som to dnes mala super rýchle 😀
@slavka1307 @daniela1978 obrazky na stranke su kradnute, cize recept asi nezodpoveda obrazku.
Aj ked, pri pohlade na obrazok slintam 😉
Pochvalujem si toto forum 🙂 straaassne vela stranok tu je, nechce sa mi hladat ktora z vas to bola, ale recept na zapekany karfiol som opisala staromodne do zosita, dnes upiekla a mne chutil, aj maly si trocha dal...este uvidime ohlasy manzela, ale pozor, on je profi kuchar! 🙂

vcera kuracie stehna s ryzou a kompotom, dnes pecene zemiaky v supke s masielkom, klobaskou a slaninkou, zjatra cely den behame takze nevarim a na vikend ideme k svokrovcom tak sa bude varit tam 🙂