icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

diusik
11. nov 2013

@luciok aj ja este mam jahody v zahradke,tak za plnu hrst by som tam este nazbierala 😉

daniz
11. nov 2013

tak v sobotu som ešte piekla banánovo-čokoládové mufinky,
v nedeľu bola francúzska polievka zo soboty a kuracie kúsky v marináde, + zemiačky s pažítkou, piekla som slivkovú bublaninu a minibagetky a celý víkend som upratovala detské izby 😝 😠 ☹ , a v nedeľu navrch robila som domáci syr, jogurt, tvaroh, cesnakový dresing a večer som padla do postele sťa mŕtva... 😝 😅
dnes dojeme kuracinu + zemiačky ak to nezje mm a ak áno, tak cestovina s tvarohom

michaelamilan
11. nov 2013

@veronicka1901 jééééj ďakujem véééľmi pekne za pochvalu.Som ho robila prvý krát čo som vonku zo školy a mm si nevedel vynachváliť 😀 Bez 4 kúskov zjedol ešte včera všetko 🙂

veronicka1901
11. nov 2013

@michaelamilan Ani sa mu necudujem, ja sa tiez pri nom prestavam ovladat 😀

pragmaticka
11. nov 2013

dnes pohanka so zeleninou.. 😉

tretulka
11. nov 2013

ja som vcera robila na manzelove prianie buritos, zalizovali sme sa riadne a piekla som mu do prace tvarohovy kremovnik a malemu do skoly cokoladovo-jahodove muffiny, kolaciky som ale neodfotila

kvietocek7
11. nov 2013

@tretulka mas aj nejaky vlastny recept toho buritos?

hatapkagb
11. nov 2013

@tretulka to je co toto buritos?vyzera to fajne,poprosim ta napisat podrobnejsie dakujem veeelmi pekne

abriela
11. nov 2013

Vyvar a plnena kapusta, resp. spisovne plneny kapustny list

abriela
11. nov 2013

@tretulka nevedela som co je buritos. pozrela tento recept http://zena.atlas.sk/sluzby/videotip/varenie/ku... a urcite to vyskusam. Dakujem za inspiraciu a typ na nieco nove

veronicka1901
11. nov 2013

@tretulka Boze tie vyzeraju fantasticky. Enchiladas nahodou nerobis?

kvietocek7
11. nov 2013

@abriela ahaaa no jasne, ale na tom to po kope to pekaci vyzeralo inac 🙂

miruska73
11. nov 2013

ahojte babulky tak ja so, si trosku oddychla od varenia boli sme vikendovat u rodinky a babicky jednej aj druhej bolo uzasne ako vzdy v sobotu sme papcili kuracie prsia na sposob svieckovej s knedlou a kuraciu pol.na veceru fajnu domacu pecenu klobasku a jaternicu 😵 😵 😵 😵 juuuuuuuuuj ako mi bolo zle 🙄 trosku som sa obzrala tak som noc stravila v najmensej miestnosti domu.. 😀 😠 ,a v nedelu sme mali morcaciu polievku a pecene kur.stehna zo zemiakovou kasou a babka nam s takou radostou napiekla domacu klobasku 😀 😀 😀 😀 jojoj ani som sa nemohla pozriet na nu hned mi bolo divne.....no a dnes som aj ja robila kuraci vyvar a kura na paprikas s haluskami bude aj na zajtra.....a uz dost kuracinky musim nieco vymysliet....a kolaciky sme mali puncove a dobosove kupovane ,a u mojej krsnej sme mali orechove pite fantasticke ...

gabulka15
11. nov 2013

kedze vykend bol masovy - nasi mali hody , tak dnes len zemiakovy privarok , varene vajicko a cerstvy chlebik

drobik1
11. nov 2013

cafte tak my sme stale chory uz som zrela na psychiatriu... 😀 😀 ale k vareniu vcera a dnes vyvar z kosti,pecene zemiaky a vyprazane vykostenne kuracie stehna..plus kompot..zajtra fazulova polievka s klobasou,rezance s tvarohom,orechami a makom..v stredu gulas kotlikovy plus domci upeceny chlebik... 🙂

lucikatn
11. nov 2013

pečené kuracie stehná s ryžou a hruškami (domáci kompót), 321 palacinky a práve sa ide piecť pšenično ražný chlebík na raňajky

zuzkat1
11. nov 2013

Baby pouzivate jogurtovac? Prosim vas ten jogurt ma byt husty uz za tepla ale zhustne az po vychladeni?

katkas1
11. nov 2013

takze cez vikend u svokrovcov sobotu cesnacka v bosniakoch a orechove a makove pirohy, nedelu slepacia polievka, rezne a zemiakova kasa, ako dezert nepeceny slahackovo-smotanovy dezert s ovocim, rezne zostali aj na dnes a pred chvilou som dovarila zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami kedze mam doma maroda a zostane ja na zajtra a zajtra k tomu dorobim segedinsky gulas s knedlikom 🙂

tretulka
11. nov 2013

@hatapkagb
@kvietocek7

minule manzel v restike ochutnal buritos, a velmi mu chutilo, tak som hladala na nete nejaky recept, a nakoniec som si poskladala taky svoj 🙂, kuracie maso nakrajam na drobne kusky, oprazim na cibuli, pridam paradajku, papriku pokrajanu, trosku kecupu, korenie bud origos na buritos alebo nejake mexicke, ake mam, a pridam konzervu fazula s kukuricou kupenu v lidli. Podusim, ked je masko hotove ohrejem tortily, na kazdu dam trosku smotany, maso, struhany syr, zbalim do rolky (najprv zahnem boky a potom stocim). Poukladam tortily do pekaca, ktory trosku natriem olejom, na kazdu dam smotanu a struhany syr, dam zapiect kym syr chyti farbu. Je to vyborne 🙂.

veve39
11. nov 2013

@tretulka tvoje buritos urcite vyskusam, nieco na mexicky sposob som este nerobila...prosim ta fazulu s kukuricou davas aj v nejakom naleve/omacke ? a smotanu davas kyslu ?

a2303
11. nov 2013

Ahojte, dlho som tu nebola ale recepty hľadám vždy 🙂
cez víkend mal drobček narodky, tak som robila: špízy, kuracie stehná so slaninkou a kačacie prsia pečené na jablkách, k tomu kukuricovú ryžu, pečené zemiaky s tymianom a šalát s olivami. prikladám fotky 😵 ale nestihla som všetko pofotiť.

a2303
11. nov 2013

Dnes čo dom dal 🙂
pečené zemiaky s kyslou kapustou a so slaninkou.

a2303
11. nov 2013

Nemáte náhodou typ na sladký obed? niečo dobre?
dakujeeeem 🙂

hasleerka
11. nov 2013

@a2303 toto keby som sa mojich spýtala, už by vykríkali palacinkyyyyyyyyyyyyyyyy

lalus
11. nov 2013

@a2303 dukátové buchtičky, šišky, žemľovka, ryžový nákyp, ovocné gule, ryža v mlieku .... a palacinky samozrejme 😉 😀 😀 😀

hasleerka
11. nov 2013

@a2303 ja som robila dukátové buchtičky veľmi rýchlo, nakrájala vianočku a zaliala pudingom ... ale odkedy som sa naučila robiť domáce dukátové buchtičky, hold už im vianočka nie je dobrá...

a2303
11. nov 2013

@hasleerka
@lalus
@hasleerka
Ďakujeeeeeeem 😵 😵 😵

irsina83
11. nov 2013

nas obed zo soboty - tarhonove rizoto a nasa vecera z dneska - spagety podla Jamieho Oliviera

veroninna1
11. nov 2013

Zajtra spenat, zemiaky, vajce

nakup
11. nov 2013

@veroninna1 mňam to som dlho nemala asi naposledy ako dieťa a asi som to ani synovi nevarila, keďže špenátovú polievku má rád aj špenátové halušky tak si myslím že by mu chutil aj špenátový prívarok dík za typ 🙂