icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuziq
12. nov 2013

U nas dnes rajcinkova polievka s cestovinou a chilli con carne so sojovych kociek s ryzou. Pre maleho urobim kuracie prsia na prirodno.

libka1
12. nov 2013

špenát, volské oko, zemiaky

tretulka
12. nov 2013

@veve39 davam kyslu smotanu, minule som mala kukuricu s fazulou spolu a dala som to aj s nalevom, teraz som mala len fazulu, dala som ju bez nalevu a kukuricu tiez bez nalevu

michaelamilan
12. nov 2013

@zuzkat1 napíš @danielaj sa mi zdá že Danka robieva jogurty.

tretulka
12. nov 2013

@libka1 dakujem za tip, spenat sme dlho nemali a maly ho zboznuje 🙂, dnes robim len falosny gulas, pridu mi cistit sedacku, je v hroznom stave po dvoch detoch 😀, ale idem upiect daco jednoduche 😉

zuzkat1
12. nov 2013

@michaelamilan Dakujem.no uz viem. Nezdalo sa mi to lebo v recepte bolo ze je hotovy z 3hod.a moj bol este tekuty ale po 5tich hod bol uz krasne husty. Asi zalezi aj od jogurtovaca.

anaku
12. nov 2013

@a2303 rezance s makom, parene buchty

maminka2013
12. nov 2013

cez víkend sme mali hovädziu polievku, sviečkovú s knedľou a v nedeľu som robila k tomu jablčkový koláčik ;) včera nám zachutili makové pupáčky, ktoré sme roky nejedli, tak sme si zaspomínali na detské časy ;) no a dnes netušíííím 🙂 🙂 🙂 našťastie mám ešte čas premýšľať, tak idem naberať inšpirácie 😔

hatapkagb
12. nov 2013

@tretulka prepac moja a tu smotanu das pochutkovu?vies aby som vedela lebo snubenec nemusi pochutkovu smotanu.ale ja to urobim aj tak a dakujem idem si pisat a ja mu hovorit nebudem aka smotana 😉

tretulka
12. nov 2013

@hatapkagb ano, pochutkovu smotanu davam 🙂

maminka2013
12. nov 2013

prosím Vás neviete mi poradiť? zostala mi jedna kyslá smotana a tvaroh a netuším čo s tým. neviete mi poradiť ako to chutne spracovať tak, aby som tonakoniec nezjedla samé ? :D možno na nejakú pochúťku? jedná sa mi hlavne o smotanu.. z tvarohu by som mohla spraviť i miláčika alebo použiť do chutného koláčika ;) ďakujem za všetky nápady ;)

hatapkagb
12. nov 2013

@eva7780 jeeej parizske rozky a mas odskusany receptik?a nepodelila by si sa?Som mimo sk uz 9rokov a tu maju slane kolace fuj,a tak mam uz cely rok chut na tie parizske rozky,juuj.vopred dakujem.Viem ze ich je vela na nete ale uz som skusala a nedopadli dobre

veroninna1
12. nov 2013

@nakup tak prave sme si na tom pochutili, ozaj to dobre padlo, aj malej chutilo. davno sme uz nemali 🙂
este som zvedava co povie manzel 😀

luciaq
12. nov 2013

brokolicova polievka, pecene kuracie stehna a kridla a k tomu plnka a zemiakova kasa. ja na veceru grecky salatik 😉

daniz
12. nov 2013

dnes idem robiť toto: http://bonvivani.sk/recepty/paradajkova-kapusta - veeeeeeľmi to ľúúúbime 😉

daniz
12. nov 2013

@hatapkagb ja mám doma vynikajúci recept, zajtra ho napíšem. 😎

hatapkagb
12. nov 2013

@daniz jeej budem ti vdacna,len mi to pripomen lebo je mozne ze zabudnem hlava derava.dakujem

hatapkagb
12. nov 2013

@daniz toto jedlo milujeme so snubencom vzdy si spomeniem na mojho deduska do tej kapusty davame udenu klobasku alebo spekacky.hmmm mnam

daniz
12. nov 2013

@maminka2013 zo smotany urob zátrepku do polievky, alebo ak ideš zapekať napr. cestoviny tak ju rozmiešaj s vajíčkom, mliekom, múkou a polej pokrm, alebo rozmixuj tvaroh, pridaj poch. smotanu, dobre vymiešaj a priaj ovocie, granko a máš super dezert.

michaelamilan
12. nov 2013

@maminka2013 ja robím tak, že si upečiem korpus,potriem džemom, na džem vylejem uvarený pudinf a na nachladnutý pudink vylejem ochutenú smotanu. Rýchle a výborné.

michaelamilan
12. nov 2013

Dnešný obedík: bravčové mäso na mrkve a hrášku s ryžou 🙂, polievku nevarím a večer niečo upečiem.

li_la
12. nov 2013

Poraďte mi, prosím, dobrý recept na bryndzové pirohy. Najlepšie s presnou gramážou, lebo som už z toho cesta celkom zúfalá... Ďakujem 🙂

s_i_s_a
12. nov 2013

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44881 má prosím vás niekto z vás odskúšaný takýto recept na parížske rožky? Parížske rožky moc ľúbim ale nie som moc zručná a tento recept vyzerá jednoducho...tak by som potrebovala poradiť na koľkých stupňoch piecť a ako dlho....

jolana1954
12. nov 2013

cesto:2 vajíčka,2,5dcl vody,1lyžica masti,soľ ,toto vymiešam spolu a potom dám polohrubú múku to už budeš videť koľko je potrebne aby cesto nebolo ani mäkké ani riedké, 🙂 🙂 🙂 plnka:3ks uvarených zemiakov 125gr bryndza spolu roztlačiť 🙂 🙂 😎 😎 poleva škarená slanina, alebo cibuľa pečená apostup už iste vieš 😀 😀 😀 😀

egyptanka
12. nov 2013

Baby preco v pekarnicke ked robim cesto, tak je riedke a to sa drzim receptu. Je jedno ci je to cesto na chlieb, knedlu, kolac ... uz som zufala, lebo vzdy musim zapracovat muku, ruky lepkave a bordel v kuchyni, takze ziadne usetrenie casu. Mam chut pekarnicku vysmarit von oknom. ☹

michaelamilan
12. nov 2013

@s_i_s_a potrebuješ recept teraz????? Večer keď budemmať viacej času ti pošlem recept čo mám odskúšaný zo školy. 😉

iinuska
12. nov 2013

brokolicova polievka, rizoto, cvikla

novotnajanka
12. nov 2013

Dnes kapustová polievka a ryžový nákyp s pudingom a broskyňami

lululka555
12. nov 2013

ahojky , ja som dnes varila zeleninovú polievku ( pór,mrkva,hrášok,kaleráb) , segedín s parenou knedlou, a verím,že aj zajtra mám od varenia pokoj 🙂

karolina04
12. nov 2013

u nas dnes vypražany syr so šunkou v cestičku ,americke zemiačky ,a tatarska omačka, a polievočka od nedele zeleninova 🙂