Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak v sobotu som ešte piekla banánovo-čokoládové mufinky,
v nedeľu bola francúzska polievka zo soboty a kuracie kúsky v marináde, + zemiačky s pažítkou, piekla som slivkovú bublaninu a minibagetky a celý víkend som upratovala detské izby 😝 😠 ☹ , a v nedeľu navrch robila som domáci syr, jogurt, tvaroh, cesnakový dresing a večer som padla do postele sťa mŕtva... 😝 😅
dnes dojeme kuracinu + zemiačky ak to nezje mm a ak áno, tak cestovina s tvarohom
@veronicka1901 jééééj ďakujem véééľmi pekne za pochvalu.Som ho robila prvý krát čo som vonku zo školy a mm si nevedel vynachváliť 😀 Bez 4 kúskov zjedol ešte včera všetko 🙂
@michaelamilan Ani sa mu necudujem, ja sa tiez pri nom prestavam ovladat 😀
@tretulka mas aj nejaky vlastny recept toho buritos?
@tretulka nevedela som co je buritos. pozrela tento recept http://zena.atlas.sk/sluzby/videotip/varenie/ku... a urcite to vyskusam. Dakujem za inspiraciu a typ na nieco nove
@tretulka Boze tie vyzeraju fantasticky. Enchiladas nahodou nerobis?
@abriela ahaaa no jasne, ale na tom to po kope to pekaci vyzeralo inac 🙂
ahojte babulky tak ja so, si trosku oddychla od varenia boli sme vikendovat u rodinky a babicky jednej aj druhej bolo uzasne ako vzdy v sobotu sme papcili kuracie prsia na sposob svieckovej s knedlou a kuraciu pol.na veceru fajnu domacu pecenu klobasku a jaternicu 😵 😵 😵 😵 juuuuuuuuuj ako mi bolo zle 🙄 trosku som sa obzrala tak som noc stravila v najmensej miestnosti domu.. 😀 😠 ,a v nedelu sme mali morcaciu polievku a pecene kur.stehna zo zemiakovou kasou a babka nam s takou radostou napiekla domacu klobasku 😀 😀 😀 😀 jojoj ani som sa nemohla pozriet na nu hned mi bolo divne.....no a dnes som aj ja robila kuraci vyvar a kura na paprikas s haluskami bude aj na zajtra.....a uz dost kuracinky musim nieco vymysliet....a kolaciky sme mali puncove a dobosove kupovane ,a u mojej krsnej sme mali orechove pite fantasticke ...
kedze vykend bol masovy - nasi mali hody , tak dnes len zemiakovy privarok , varene vajicko a cerstvy chlebik
cafte tak my sme stale chory uz som zrela na psychiatriu... 😀 😀 ale k vareniu vcera a dnes vyvar z kosti,pecene zemiaky a vyprazane vykostenne kuracie stehna..plus kompot..zajtra fazulova polievka s klobasou,rezance s tvarohom,orechami a makom..v stredu gulas kotlikovy plus domci upeceny chlebik... 🙂
pečené kuracie stehná s ryžou a hruškami (domáci kompót), 321 palacinky a práve sa ide piecť pšenično ražný chlebík na raňajky
Baby pouzivate jogurtovac? Prosim vas ten jogurt ma byt husty uz za tepla ale zhustne az po vychladeni?
takze cez vikend u svokrovcov sobotu cesnacka v bosniakoch a orechove a makove pirohy, nedelu slepacia polievka, rezne a zemiakova kasa, ako dezert nepeceny slahackovo-smotanovy dezert s ovocim, rezne zostali aj na dnes a pred chvilou som dovarila zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami kedze mam doma maroda a zostane ja na zajtra a zajtra k tomu dorobim segedinsky gulas s knedlikom 🙂
minule manzel v restike ochutnal buritos, a velmi mu chutilo, tak som hladala na nete nejaky recept, a nakoniec som si poskladala taky svoj 🙂, kuracie maso nakrajam na drobne kusky, oprazim na cibuli, pridam paradajku, papriku pokrajanu, trosku kecupu, korenie bud origos na buritos alebo nejake mexicke, ake mam, a pridam konzervu fazula s kukuricou kupenu v lidli. Podusim, ked je masko hotove ohrejem tortily, na kazdu dam trosku smotany, maso, struhany syr, zbalim do rolky (najprv zahnem boky a potom stocim). Poukladam tortily do pekaca, ktory trosku natriem olejom, na kazdu dam smotanu a struhany syr, dam zapiect kym syr chyti farbu. Je to vyborne 🙂.
Nemáte náhodou typ na sladký obed? niečo dobre?
dakujeeeem 🙂
Zajtra spenat, zemiaky, vajce
@veroninna1 mňam to som dlho nemala asi naposledy ako dieťa a asi som to ani synovi nevarila, keďže špenátovú polievku má rád aj špenátové halušky tak si myslím že by mu chutil aj špenátový prívarok dík za typ 🙂

@luciok aj ja este mam jahody v zahradke,tak za plnu hrst by som tam este nazbierala 😉