Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
špenát, volské oko, zemiaky
@michaelamilan Dakujem.no uz viem. Nezdalo sa mi to lebo v recepte bolo ze je hotovy z 3hod.a moj bol este tekuty ale po 5tich hod bol uz krasne husty. Asi zalezi aj od jogurtovaca.
cez víkend sme mali hovädziu polievku, sviečkovú s knedľou a v nedeľu som robila k tomu jablčkový koláčik ;) včera nám zachutili makové pupáčky, ktoré sme roky nejedli, tak sme si zaspomínali na detské časy ;) no a dnes netušíííím 🙂 🙂 🙂 našťastie mám ešte čas premýšľať, tak idem naberať inšpirácie 😔
prosím Vás neviete mi poradiť? zostala mi jedna kyslá smotana a tvaroh a netuším čo s tým. neviete mi poradiť ako to chutne spracovať tak, aby som tonakoniec nezjedla samé ? :D možno na nejakú pochúťku? jedná sa mi hlavne o smotanu.. z tvarohu by som mohla spraviť i miláčika alebo použiť do chutného koláčika ;) ďakujem za všetky nápady ;)
@nakup tak prave sme si na tom pochutili, ozaj to dobre padlo, aj malej chutilo. davno sme uz nemali 🙂
este som zvedava co povie manzel 😀
brokolicova polievka, pecene kuracie stehna a kridla a k tomu plnka a zemiakova kasa. ja na veceru grecky salatik 😉
dnes idem robiť toto: http://bonvivani.sk/recepty/paradajkova-kapusta - veeeeeeľmi to ľúúúbime 😉
@maminka2013 zo smotany urob zátrepku do polievky, alebo ak ideš zapekať napr. cestoviny tak ju rozmiešaj s vajíčkom, mliekom, múkou a polej pokrm, alebo rozmixuj tvaroh, pridaj poch. smotanu, dobre vymiešaj a priaj ovocie, granko a máš super dezert.
@maminka2013 ja robím tak, že si upečiem korpus,potriem džemom, na džem vylejem uvarený pudinf a na nachladnutý pudink vylejem ochutenú smotanu. Rýchle a výborné.
Poraďte mi, prosím, dobrý recept na bryndzové pirohy. Najlepšie s presnou gramážou, lebo som už z toho cesta celkom zúfalá... Ďakujem 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44881 má prosím vás niekto z vás odskúšaný takýto recept na parížske rožky? Parížske rožky moc ľúbim ale nie som moc zručná a tento recept vyzerá jednoducho...tak by som potrebovala poradiť na koľkých stupňoch piecť a ako dlho....
cesto:2 vajíčka,2,5dcl vody,1lyžica masti,soľ ,toto vymiešam spolu a potom dám polohrubú múku to už budeš videť koľko je potrebne aby cesto nebolo ani mäkké ani riedké, 🙂 🙂 🙂 plnka:3ks uvarených zemiakov 125gr bryndza spolu roztlačiť 🙂 🙂 😎 😎 poleva škarená slanina, alebo cibuľa pečená apostup už iste vieš 😀 😀 😀 😀
Baby preco v pekarnicke ked robim cesto, tak je riedke a to sa drzim receptu. Je jedno ci je to cesto na chlieb, knedlu, kolac ... uz som zufala, lebo vzdy musim zapracovat muku, ruky lepkave a bordel v kuchyni, takze ziadne usetrenie casu. Mam chut pekarnicku vysmarit von oknom. ☹
@s_i_s_a potrebuješ recept teraz????? Večer keď budemmať viacej času ti pošlem recept čo mám odskúšaný zo školy. 😉
brokolicova polievka, rizoto, cvikla
Dnes kapustová polievka a ryžový nákyp s pudingom a broskyňami
ahojky , ja som dnes varila zeleninovú polievku ( pór,mrkva,hrášok,kaleráb) , segedín s parenou knedlou, a verím,že aj zajtra mám od varenia pokoj 🙂
u nas dnes vypražany syr so šunkou v cestičku ,americke zemiačky ,a tatarska omačka, a polievočka od nedele zeleninova 🙂

U nas dnes rajcinkova polievka s cestovinou a chilli con carne so sojovych kociek s ryzou. Pre maleho urobim kuracie prsia na prirodno.