icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
12. nov 2013

Baby, ďakujem Vám všetkým za rady 🙂 urobili ste mi ukrutánske chute na pribináčka 😀 robím ho zväčša zo šľahačkovej smotany, nevedela som, že sa dá použiť i kyslá, takže určite má tá moja smotanka využitie a rovno skúsim i s pudingom - je to fantastický nápad 😉 takže ešte raz ďakujem za nápady 😉 pekný deň prajem 😉

maminka2013
12. nov 2013

dnes u nás nakoniec vyhrali francúzske zemiaky 😉

ifkael
12. nov 2013

dnes na veceru perkelt a kolienka - snad zostane na zajtra 🙂

titkovamiriam
12. nov 2013

@hasleerka
600g polohrubej múky, štipka soli, 1ČL cukru, 150g roztopeného masla, 2 žĺtky, kvások-mlieko,cukor,kvasnice
a plnka je už na tebe,ak by si chcela robiť slane-bryndzove,švarkove tak do cesta ide viac soli 🙂

U nas dnes zapekane zemiaky včera bolo rizoto 🙂

m_ij_ka
12. nov 2013

naša večera vajíčková pomazánka s pečivom, čaj

hasleerka
12. nov 2013

@titkovamiriam a presnejší recept by nebol, ja to totiž hádžem do pekárne??? ale inak dík

michaelamilan
12. nov 2013

@abriela no vstávame asi oklo 10tej, doobeda von nechodím, to varím upratujem. Malý sa pekne sám hrá, alebo je somnou v kuchyni a ja varím. Naobedujeme sa, pohráme sa a okolo 13stej spinká cca 2-3 hodinky. Medzi tým si pečiem, keď tak šte poupratujem, pokoníkujem. Potom ideme von, napr teraz sme sa vrátili. To je už aj muž doma. Takže som free. Mám čas pre seba. Buď sa všetci spolu mazlíme, hráme, alebo ja kuchtím(niekedy si navarím deň vopred) no a v tom lepšom prípade si napustím vrelúúúúúúúú vaňu s kopou peny a relaxujem. Muž mi veľmi pomáha!!!!!! A malý je strašne hodnučký, bez problémov sa zahrá aj sám a keď mu je smutno tak doštvornožkuje kam potrebuje 🙂

lucikatn
12. nov 2013

Polníček, paprika, rajčiny, údený syr, šunka Romana, taliansky bio dressing Alnatura (+olivový olej a citrón), chlieb upečený v hriankovači a potretý cesnakom

abriela
12. nov 2013

@michaelamilan wau, to aj take deti su? zavidim. Moj vstava o 7mej. Z izby sa nemozem vzdialit, lebo ked ma nevidi place. V kuchyni sa hra s hrncami a taha mi teplaky lebo chce ist na ruky. Zaspava vonku okolo 10-11tej a spi max. 1 hod., ak sme doma tak 30 minut. Poobede o 15-16tej spi znovu tak 30 minut, vtedy upratujem,a lebo nieco rychlo robim. Do postele chodime zvycajne spolu o 21:30. Veceru mu zvycajne varim uz 3 den tak, ze ho mam na rukach. Ked sa chcem osprschovat, on stoji pri vani a ja sa umyvam 😀

abriela
12. nov 2013

@lucikatn co je polnicek??? inak vyzera to chutne

hasleerka
12. nov 2013

no u nás dnes boli bolonské špagety ... ani som nestihla odfotiť ... a zajtra idem robiť moju prvú huspeninu, tak by som ocenila vaše rady

ifkael
12. nov 2013

@abriela druh salatu

lucikatn
12. nov 2013

@abriela polníček? niekde je napísané polníček inde zasa poľný šalát... je to listový šalát 😉

anaku
12. nov 2013

@egyptanka a to tam len nahadzes podla receptu, nechas vymiesat a potom zistis, ze je riedke ci ako? 😲 Na zaciatku ked to zacne miesat si musis sledovat konzistenciu, prisypaj uz vtedy muku, az kym nedostanes tuhu nelepivu nedrobivu gulu, " ktora sa tam bude krutit 😀 " potom az nechas kysnut a nie je mozne, ze bude zle cesto po vykysnuti...ak tak robis, tak netusim, kde moze byt pes zakopany, lebo ja nemam problem...

abriela
12. nov 2013

@ifkael @lucikatn dakujem za odpoved. Este som sa s takymto vyrazom nestretla

tortelinka
12. nov 2013

@danielaj čo všetko je v tom šaláte?

blackcat8885
12. nov 2013

Náš brokolicový krém 🙂

blackcat8885
12. nov 2013

Baby dobrý recept na šošovicový prívarok?Lebo ten čo robí mama vyzerá ako hustá polievka a ja som ešte nerobila

senta_sofia
12. nov 2013

zemlovka

veverka24
12. nov 2013

Ryzovy nakyp aspon na dva dni🙂 napriek tomu, ze som uz hola po veceri som neodolala a zjedla kostovku( pol taniera) ;)

siska53
12. nov 2013

Pre draheho na veceru som,robila canneloni s opecenymi paradajkami,cibulkou na olivovom oleji,hoblinami parmezanu,piniovymi orieskami.

zuzkat1
12. nov 2013

Dnes sme dojedali,ale mala chcela piect tak sme urobili keksiky .. a ja este sedliacky chlieb so slnecnicovymi semienkami.
Zajtra rascova polievka a tvarohove rezance a asi urobim bagetky.

luciok
12. nov 2013

Ahojte, dnes som na obed urobila salámovo tuniakovú pizzu. Mňam

zuzkat1
12. nov 2013

@blackcat8885 ja dam varit sosovicu tak nech je akurat zakryta vodou + 2-3strucky cesnaku aj v supke,sol a bobkovy list. A ked je takmer makka nalejem mlieko dovarim,zalejem sladkou smotanou a na zaver zaprazka. Ocot davam az na tanieri.

zuzkat1
12. nov 2013

@blackcat8885 ja davam aj zemiaky na male kocky nakrajane.

madono
12. nov 2013

u nás dnes bola ryžová polievka a karfiolovo-syrové karbonátky s pečenými zemiakmi a tatarkou.

zuzkat1
12. nov 2013

@madono tu ryzovu polievku robis ako?

zuzkat1
12. nov 2013

@madono a vlastne aj tie karbanatky?🙂

siska53
12. nov 2013

Tu je ta draheho vecera 🙂)

marianna2468
12. nov 2013

@danielaj ako si robila ten cviklovy salat?