Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@raza no dobre, prehovorila si ma 😀
http://dobruchut.azet.sk/recept/1869/prave-amer...
u nas dnes na obed bola cervena kapusta ,bravcova panenka na sampionoch so smotanou a maslove halusky,,a este sme si dali aj zmrzlinu nech to stoji za to -zraci deñ 😀 😀 😀
@smuhyta ako robis tie maslove halusky? Dakujem
dnes fazuľová polievka s cestovinami a fliačky s kapustou 😉
@ivanajelinek je to recept z kucharskej knizky aspoñ tam sa tak volaju -350g polohrubej alebo hrubej muky,sol,voda,maslo 1 vajco....ja som zvyknuta pouzivat muku z lidlu a to na vsetko kedze v spanielsku som hrubu,alebo polohrubu nedostala presne ako nasu a ja davam vsetko od oka,obcas tam pridam muskatovy oriesok ,alebo papriku...
Sosovickova polievocka a sulance s makom 🙂 ... zajtra budem robit pizzu z dvojitej davky a v nedelu klasicka nedelna slepacia s rezancami a druhe budu kuracie rezniky, ryza a kompotik 🙂 .. mnam, uz sa tesim a prajem dobru chut 🙂
AHOJTE dnes sme mali bryndzové halušky a zajta bude karfiol vysmážaný na tento spôsob kuk link http://www.toprecepty.sk/recept/1198-karfiol-vy...
naša večera zapekané malé bagetky /maslo, šunka, cherry rajčiny, paprika, syr, kečup/
dnes gulasova polievka a palacinky /lekvarove a cokoladovo nutelove/, boli sa u nas najest aj svokrovci, zajtra budu kuracie stehna s ryzou a kompotom a v nedelu klasicky vyvar a pecena marinovana krkovicka s americkymi zemiakmi a dufam ze zostane aj na pondelok
ahpjte babulky tak mi mame este navarene spenatove halusky a aj polievku aj na zajtra 😀 😀 mmisiel pracovne do nedele prec a mi sme zostali zase same...no a najvacsia parada je ze zajtra mne a mame dovezu polku prasiatka a mi bez chlapa 😀 😀 😀 😀 no ale majitel svinky sa zlutoval nad nami a slubil nam aspon rozporcovat tu polovicku na mensie 😀 😀 😀 no a ja teraz veceriam som hladna ale strasne a spravila som si maslove rozky s postruhanou ciernou redkovkou musim vecerat teraz aby ma krpka nevidela kedze je na dietke a teraz by samozrejme jedla vsetko co inokedy vobec nechce....
Ja som dnes robila syrovo tuniakovú pizzu a upiekla som mravenisko. Milujem rýchle a chutné recepty 😝
Dnes halušky s bryndzou a slaninkou 🙂
Vcera smr mali celozrnne jablckove palacinky a dnes karfiolova polievka so zeleninkou a haluskami a druhe nieco z karfiolu,len este neviem co 🙂
ja som sa dnes rozhodla pre bryndzové halušky a pre dcéru budú tvarohové lebo bryndzové jej nechutia 😉
dnes pecene kurca, dusena kapusta, pecene zemiaky a domaca knedla 🙂 zelam pekny den
u nas dnes kalerábkova polievka a dusene mäso so zemiakmi s mrkvou a hráškom 🙂
mrkvovo-kalerabova polievka a pecena rybka na masle so zemiakmi
pohánková polievka so zeleninou a francúzske zemiaky + poobede uvarím čokoládový puding s piškótami a marhuľovým džemom

Ahojte kucháročky, po pár dňoch som si sem došla pre inšpiráciu a ježia sa mi vlasy z toľkého osočovania.Každá snáď varí podľa svojich chutí a možností. Pri dnešných cenách nemá každá rodina na bio-potraviny, mnohí ľudia sú radi, že majú ešte i na tie zo supermarketov.Mala by platiť zásada "pred nikým sa nevyvyšuj a pred nikým sa neponižuj".
Ja som dnes varila krémovú brokolicovú polievku s krutónami a nezdravé langoše, po ktorých sa len tak zaprášilo. Zajtra bude špenát s vajíčkom a zemiaky, polievka zeleninová. Upečiem perník s citrónovou polevou.