icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hyta
15. nov 2013

Ahojte kucháročky, po pár dňoch som si sem došla pre inšpiráciu a ježia sa mi vlasy z toľkého osočovania.Každá snáď varí podľa svojich chutí a možností. Pri dnešných cenách nemá každá rodina na bio-potraviny, mnohí ľudia sú radi, že majú ešte i na tie zo supermarketov.Mala by platiť zásada "pred nikým sa nevyvyšuj a pred nikým sa neponižuj".
Ja som dnes varila krémovú brokolicovú polievku s krutónami a nezdravé langoše, po ktorých sa len tak zaprášilo. Zajtra bude špenát s vajíčkom a zemiaky, polievka zeleninová. Upečiem perník s citrónovou polevou.

libka1
15. nov 2013

@raza ja mam odskusany tento recept a boli naozaj dobre 😵 ci su prave americke to netusim, ale chutne su velmi 😉

raza
15. nov 2013

@libka1 a kde je recept 😕 😀

adkoalauri
15. nov 2013

Dnes len vajíčková polievka a lečo. Na raňajky sme mali ananásovo-čokoládový venček alebo klobásovo-šunkový batôžtek 🙂

libka1
15. nov 2013

@raza ten je tajny 😀 😀

libka1
15. nov 2013
smuhyta
15. nov 2013

u nas dnes na obed bola cervena kapusta ,bravcova panenka na sampionoch so smotanou a maslove halusky,,a este sme si dali aj zmrzlinu nech to stoji za to -zraci deñ 😀 😀 😀

ivanajelinek
15. nov 2013

@smuhyta ako robis tie maslove halusky? Dakujem

mami.sk
15. nov 2013

dnes fazuľová polievka s cestovinami a fliačky s kapustou 😉

smuhyta
15. nov 2013

@ivanajelinek je to recept z kucharskej knizky aspoñ tam sa tak volaju -350g polohrubej alebo hrubej muky,sol,voda,maslo 1 vajco....ja som zvyknuta pouzivat muku z lidlu a to na vsetko kedze v spanielsku som hrubu,alebo polohrubu nedostala presne ako nasu a ja davam vsetko od oka,obcas tam pridam muskatovy oriesok ,alebo papriku...

laska1982
15. nov 2013

Sosovickova polievocka a sulance s makom 🙂 ... zajtra budem robit pizzu z dvojitej davky a v nedelu klasicka nedelna slepacia s rezancami a druhe budu kuracie rezniky, ryza a kompotik 🙂 .. mnam, uz sa tesim a prajem dobru chut 🙂

danielle37
15. nov 2013

AHOJTE dnes sme mali bryndzové halušky a zajta bude karfiol vysmážaný na tento spôsob kuk link http://www.toprecepty.sk/recept/1198-karfiol-vy...

pragmaticka
15. nov 2013

dnes na veceru hokkaido tekvicova polievka ochutena tek. olejom (trosku som sa pri nom pozabudla a dala prilis vela ale vobec to nevadilo) a smotanou. Je taka dobra ze som uz zjedla dva taniere a treti si nedam uz len koli tomu, aby zostalo dost aj zajtra ku obedu.. 😀

m_ij_ka
15. nov 2013

naša večera zapekané malé bagetky /maslo, šunka, cherry rajčiny, paprika, syr, kečup/

nadulka88
15. nov 2013

@danielaj este raz ti musim podakovat, chren je baaajecnyyy 😵 😵 mm sa ide za nim zblaznit 🙂 ja ho nejako neoblubujem ale predsa som vyskusala na krajicek lyzicky 😉 hubenka ma stipala este pol dna 😅

katkas1
15. nov 2013

dnes gulasova polievka a palacinky /lekvarove a cokoladovo nutelove/, boli sa u nas najest aj svokrovci, zajtra budu kuracie stehna s ryzou a kompotom a v nedelu klasicky vyvar a pecena marinovana krkovicka s americkymi zemiakmi a dufam ze zostane aj na pondelok

raza
15. nov 2013

@libka1 ďakujem. a aj dávaš na ponvicu namiesto oleja maslo?

miruska73
15. nov 2013

ahpjte babulky tak mi mame este navarene spenatove halusky a aj polievku aj na zajtra 😀 😀 mmisiel pracovne do nedele prec a mi sme zostali zase same...no a najvacsia parada je ze zajtra mne a mame dovezu polku prasiatka a mi bez chlapa 😀 😀 😀 😀 no ale majitel svinky sa zlutoval nad nami a slubil nam aspon rozporcovat tu polovicku na mensie 😀 😀 😀 no a ja teraz veceriam som hladna ale strasne a spravila som si maslove rozky s postruhanou ciernou redkovkou musim vecerat teraz aby ma krpka nevidela kedze je na dietke a teraz by samozrejme jedla vsetko co inokedy vobec nechce....

miruska73
15. nov 2013

@libka1 aj ja uz robim len tieto a samozrejme s ovocim su baaajecne ,a do teraz som robievala tie z drozdim,ale uz nebudem.. 😀

luciok
15. nov 2013

Ja som dnes robila syrovo tuniakovú pizzu a upiekla som mravenisko. Milujem rýchle a chutné recepty 😝

lydia22
16. nov 2013

Dnes halušky s bryndzou a slaninkou 🙂

mima2778
16. nov 2013

Pripravene na obed kuriatko so zemiakmi a zeleninou+cibulka cesnak

zuziq
16. nov 2013

Vcera smr mali celozrnne jablckove palacinky a dnes karfiolova polievka so zeleninkou a haluskami a druhe nieco z karfiolu,len este neviem co 🙂

mami.sk
16. nov 2013

ja som sa dnes rozhodla pre bryndzové halušky a pre dcéru budú tvarohové lebo bryndzové jej nechutia 😉

veroveronika
16. nov 2013

dnes pecene kurca, dusena kapusta, pecene zemiaky a domaca knedla 🙂 zelam pekny den

titkovamiriam
16. nov 2013

u nas dnes kalerábkova polievka a dusene mäso so zemiakmi s mrkvou a hráškom 🙂

denisa87
16. nov 2013

Tak ja uz dezertík na víkend mám hotový 😀 a mala som aj pomocníka 😉

lalus
16. nov 2013

@denisa87 krásne... na venčeky som sa ja ešte neodhodlala 😝
u nás dnes ako sladké škoricový kringel

luciaq
16. nov 2013

mrkvovo-kalerabova polievka a pecena rybka na masle so zemiakmi

lucikatn
16. nov 2013

pohánková polievka so zeleninou a francúzske zemiaky + poobede uvarím čokoládový puding s piškótami a marhuľovým džemom