icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzzuli
16. nov 2013

Cuketova kremova polievka, cestoviny s kuracim maskom, brokolicou a smotanovou omackou. Na poobedie mi prave kysne cesto na donutky, tak som zvedava ako sa vydaria 😉

tilenka
16. nov 2013

...aha moje prvé čokoládové muffiny 🙂 inak dnes navarená vajičková polievka a zemiakové placky ...mnáááám

madono
16. nov 2013

Dnes máme brokolicovú krémovú s krutónmy, rezance s tvarohom a máme "napečené" kávové zrná.

madono
16. nov 2013

A ešte nám ocino napiekol pizzové kolieska.

zuzkat1
16. nov 2013

Dnes hovadzie so zazvorom a ryza.

hyta
16. nov 2013

@madono Pekne by som poprosila receptík na tie kávové zrná.Receptov je na nete síce veľa, ale rada by som dáky odskúšaný.

zuziq
16. nov 2013

Tak nakoniec dnes u nas zapeceny karfiol s hraskom a gorgonzolou a k tomu pecene zemiaky

sharmana
16. nov 2013

Dnes: zeleninová polievka, černohorský rezen a hranolky 😉

rencica
16. nov 2013

U nas dnes slepaci vyvar , kuracie nugetky v syrovom cesticku s varenymi zemiackami na masle a paradajkovym salatikom..a dezert doboska mila..🙂))

anos18
16. nov 2013

Ahojte, u nas zeleninová polievka s krupicovymi haluskami, granadir s kyslou uhorkou a ako spomienka na detstvo: vtacie mlieko 🙂

iconka
16. nov 2013

Vcera kapustne halusky so slaninkou pre mojho chlapa a dnes grilovany baklazan so syrom a sunkou.

lucianka01
16. nov 2013

@madono mnaaam. Mohla by som poprosit recept na zrná? Dakujem

luciok
16. nov 2013

Mravenisko 🙂

gianni
16. nov 2013

dnes dusené hovädzie s cestovinou a ako sladké- krupicová kaša 😉

marikac
16. nov 2013

francuzske zemiaky,zeleninova polievka

zuzub
16. nov 2013

dnes slivkové gule,hráškova polievka.a zajtra to príde pečená kačka, kapusta a knedla/zemiaky.prvý krát idem piecť kačku tak hádam sa podarí.a samozrejme slepačí vývar a rezanky 😉 a asi upečiem perník.

madono
16. nov 2013

@zuzub my máme kačku dnes ako slávnostnú večeru u maminy, velmi sa teším

veve39
16. nov 2013

@pragmaticka hokkaido je nasa oblubena polievocka 🙂...dcerka sa jej nevie dojest...a tekvicovy olej tam je naozaj nutnost 🙂

veve39
16. nov 2013

u nas dnes domaca "francuzska polievka", dojedacky zo vcera - granadir a uz 2.x za tyzden robim na veceru tento cuketovo-chlebovy kolac - recept som nasla tu na MK vo fotoblogoch
odporucam, je fantasticky 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/cuketovo-chleb...

michaelamilan
16. nov 2013

Ahojte, dnes som po 8 mesiacoch robila ostrokyslú čínsku polievku, prikladám aj foto a foto rokfottových guličiek. A koneče som zohnala vykrajovaču : -)

michaelamilan
16. nov 2013

sa mi nepridali všetky fotky 😀

juranka
16. nov 2013

@chantalle ahoj, prosim ta na strane 2449 mas fotku takeho kokosoveho kolacika, nemozem najist recept, nemohla by si mi ho este raz poslat? dakujem

nelly3
16. nov 2013

zajtra chcem urobit na obedik rybku pecenu, mam kupene filety, lenze mne ta ryba ked ju dam piect tak ako keby taka je vodova, viete mi nejaky dobry receptik dat ako vy robite rybicku? dakujem 😉

marlenka75
16. nov 2013

Zemiaková kaša, treska, ľadový šalát 🙂

bimbo37
16. nov 2013

@pragmaticka diki moc. ulozene.

atiatko
16. nov 2013

@michaelamilan ahoj, prosím Ťa kde sa Ti podarilo zohnať ten suprový smajlíkový vykrajovač ? Ďakujem za info 🙂

m_ij_ka
16. nov 2013

naša večera mlieko s musli

madono
16. nov 2013

@hyta
@lucianka01 recept na kávové zrná:

200 gr. horkej čokolády, 20gr. Cera, 120gr. pomletých kakaových detských piškót, 70gr. pomletých orechov, 1PL kakaa, 150gr. práškového cukru + na posypanie dosky, 100gr. masla, 4PL silnej uvarenej kávy, 40ml rumu

Čokoládu a Ceru rozspustíme nad parou na hustejšiu hmotu a necháme vychladnúť. Piškóty, orechy, kakao, cukor, zmäknuté maslo, rum, 4PL kávy a 3PL roztopenej čokolády zmiešame. Na doske posypanej práškovým cukrom z vypracovanej vláčnej hmoty vytvoríme valček s priemerom cca 3cm. Valček nakrájame na plátky široké cca 1,5cm. Z každého plátku urobíme guľôčku, ktorú prstami mierne roztlačíme do podlhovastého tvaru a rúčkou varešky vytvoríme priehlbinu. Každé zrno polejeme čokoládovou polevou a necháme vychladnúť.

týmto spôsobom nám vyjde cca 30ks, ale sú menšie ako tie z cukrárne. Takže ak vyrobíte väčšie guľôčky budú aj väčie zrná ale logicky ich bude menej 😉

libka1
16. nov 2013

my sme mali dnes bryndzove halusky. zajtra pecene morcacie stehno, ryza, kapustovy salat, karfiolova polievka, stavnaty jablkovy kolac

smuhyta
16. nov 2013

baby poradte prosim,,idem zajtra piect marcipanovy kolac a na naplñ mam vsetko okrem kyslej smotany-ide tam jedna cim ju mozem nahradit?
naplñ jablka,marcipanova hmota,2vajca cukor skorica a ta nestastna smotana ktoru nemam ☹