icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jasminet
28. nov 2013

@anos18 tak neviem, ja nikdy, ani jedno ani druhe. ale vravim, tu plnku mam vzdy taku stavnatu, krasne sa to do tej cestoviny vsiakne

emka13
28. nov 2013

babenky dajte dobry receptik na lievance..nikdy som ich nerobila ☹ a mňňaaaaamky dala by som si ich

salome_82
28. nov 2013

My dnes hovädzie s chrenovou omáčkou a k tomu knedľa 🙂

vieruna
28. nov 2013

@anos18 ja tiez nikdy ani tie cestovinove rulicky, ani lazane nemocim, ani nevarim, a vzdy su dobre. Vcera som si zapekala cestoviny so zeleninou a zo syrom, ze tam nebola ani omacka, pospliechala som to olivovym olejom a dala zapiect a ani tie neboli tvrde.

juranka
28. nov 2013

@lululka555 ake to mas vzdy nadherne, priamo do nejakeho casopisu 😀

miimii
28. nov 2013

@salome_82 poprosím si ten receptík na to hovädzie s chrenovou omáčkou 🙂 to je obmena pre kôprovú omáčku? ďakujem a teším sa!

slniecka85
28. nov 2013

@emka13 receptik na americke lievance🙂
300 ml hl muky , 3 pl cukru, 1cl soli,100 ml kyslej smot, 75 ml mlieka, 2 vajcia, vanilka , 2 cl prasku do peciva..robia sa hrubsie a vacsie ako lievance slovenske🙂
Su vyborne medzi dve dat nutelu alebo jogurt,poliat javorovym sirupom a nakrajat cerstve ovocie!mnamka!!!!

juranka
28. nov 2013

My sme mali dnes akoze hribove rizoto len namiesto ryze som tam dala psenicne krupy a kuraci vyvar s drozdovymi knedlickami, poobede som upiekla kakaove mufinky plnene slivkovym lekvarom a kokosove plnene nutelou 😀

lululka555
28. nov 2013

@juranka dakujem pekne..no niekedy sa stane,že dlhšie fotím,ako varím 😀

salome_82
28. nov 2013

@miimii Robili sme ju podľa tohto receptu:
nasavareska.blogspot.sk/2013/05/chrenova-omacka.html

akurát, že my sme dávali to hovädzie, manžel ho miluje a aj tak sme iné mäso doma nemali :D

veroninna1
28. nov 2013

Dnes halusky s vajcom, tofu s ryzou, zajtra polievka (este neviem aka) kelove fasirky a varene zemiaky

danulaus
29. nov 2013

Huraaa neklesli 😎

zuziq
29. nov 2013

U nas predvcerom zemlovka,zjefla sa rychlostou blesku 😀 a vcera som robila masove gulky v sladkej kapuste. Chcela som plnenu kapustu Ale zvysoj kapusty by som nezuzitkovala tak som kapustu nakrajala a super. Maly zjedol dva taniere a to je pri nom teda vykon 😀

ewana73
29. nov 2013

@danielaj a ako to zavaras NASUCHO? 😲
@hyta
@abriela no vcera som uz zbytok co sa mi nezkazil supla do mrazaka dakujem vam baby 😉
a mozem dat do mrazaka aj nasusene huby? ci tiez do papieroveho sacka a niekde na suche miesto?

sono2
29. nov 2013

Ja v sobotu morčacie stehno, kapustu, môžem skúsiť knedľtt. Nemám rada robenie knedle.

zuzananinka
29. nov 2013

@ewana73 ja davam bežne sušené hríby do mrazáka

hasleerka
29. nov 2013

tak my už máme doma kúpené jahniatko a tak idem urobiť z vnútorností omáčku na kyslo

zuzkat1
29. nov 2013

@danielaj http://varecha.pravda.sk/recepty/univerzalne-ky...
Ja robim podla tohto receptu.dam viac cukru a hrozienka.je to naj cesto s akym som kedy robila.
Rozky pozriem.hladam taky recept aby boli ako z obchodu🙂 a to drozdie citim vsade...asi je to len zvyk. To susene necitit.

zuul
29. nov 2013

@danielaj prosim dala by si mi recept na langose? to cesticko co moze byt dlho v chladnicke a len odoberam kolko treba. dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

a dievcata piekla ste niektora langose v rure? ako? a ake boli? dakujem.

kuwait
29. nov 2013

@sarah00 moja mama tuto kapustu stale varievala

natinecka
29. nov 2013

@zuul ahoj, ja robím tieto langoše a odoberám z cesta kolko mi treba, nehnevaj sa, že som ti napísala aj ked si prosila niekoho iného🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810

kuwait
29. nov 2013

@zuul ja som v rure piekla tortily to sa da lebo to nieje vysmazane ale tie langose pecene z toho budes mat zrejme tiez tortily,skus a daj vediet,mozno to bude menej kaloricka alternativa

zuul
29. nov 2013

@natinecka
@kuwait dievcata ste uzasne, dakujem velmi pekne.

abriela
29. nov 2013

@ewana73 ja skladujem susene fuby len v sacku (vzdy mam len trosku), ale u nasich ich maju v sklenenej flasi a vydrzia

abriela
29. nov 2013

@zuul langose z mimibazaru su azaj uzasne
@sono2 ani ja nemam rada kupene knedliky, aj ked len vdaka kucharkam zo ZS. Robiebali take hnusne rozkove. Nastastie z domu som naucena tak, ze na kupene ani nepomyslim a vzdy popri knedliku robim aj buchty. Ako ides robit morcasie stehno? Robila som ho 1x pred 2 tyzdnami, ked dosla navsteva zo zapadu (svokrovci).

Dnes - zeleninova polievka s krupami, halusky od vcera a vecer zemiakove placky.
Zajtra - polievka netusim aka, segedinky s knedlikom a samozrejme buchty na pare.

lululka555
29. nov 2013

ahojte, dnes u nás bude paradajková polievka s parmezánom, lievance s jahodovym džemom a javorovým sirupom 🙂

sarah00
29. nov 2013

@kuwait my sme ju doma nerobili, vlastne som ju asi ešte ani nejedla 😀 ale videla som tento recept na bonvivani, tak som @fatamorgana chcela pomôcť. ja čerpám veľa receptov z tejto stránky a uplne najlepšie sú recepty odskúšané dievčatami tu na MK 😉

hasleerka
29. nov 2013

varil už niekto tie pľúcka .. má sa to hneď na začiatku posoliť????

lydia22
29. nov 2013

my dnes polievku z ružičkového kelu hovadzinka na sposob madarského gulášu s knedlou a fotka torty čo som piekla malej na prvý rôčik nie je super extra krásna ale robená z lásky 🙂