icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hatapkagb
5. dec 2013

@lululka555 dakujem pekne skusim dakujem

eva7780
5. dec 2013

strapačky s kyslou kapustou 🙂

levandullka
5. dec 2013

@lululka555 Ty vieš vždy potešiť 😵

misulka47
5. dec 2013

luzkova omacka a dal si aj moj krpec 🙂 11 mesacny 🙂ale co zajtra netusiim

novamamima
5. dec 2013

@misulka47 To je aká? 🙂

m_ij_ka
5. dec 2013

u nás na večeru si moje baby rozkázali domácu pizzu tak idem nato. Kysnuté cesto, šunka, cherry rajčiny, cibuľka, kečup, syr, kukurica, paprika 🙂

natal12
5. dec 2013

@imanuel Ahoj, ako si robila to tofu na zelenine ? 🙂

luciok
5. dec 2013

@lululka555 mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

jasminet
5. dec 2013

cicerova polievka s mrkvou, vyyyyborna (robila som prvy krat) a druhe bolo na vianoc. trhoch - ciganska, medovina, dcera klobasa chleba a detsky punc. s muzom si nakupili take tie hady ovocne, tak zuzlali o 106 😀 a svokra poslala zemiakovo cuketovy privarok so sekanou a zaviny - orechovy, kakaovy a tvarohovy

lydia22
5. dec 2013

Dnes rýchlovka tuniakovo paradajková omáčka s cestovinami

lucikatn
5. dec 2013

cestovinový šalát - teplé cestoviny pokvapkať repkovým olejom a zmiešať s bambinom, pridať nakrájanú červenú cibuľu, nahrubo nastrúhaný eidam, nakrájané vajko a rajčinu, sterilizovanú kukuricu a šampiňóny, mleté korenie a poriadne premiešať. Nechala som to asi pol hodinu schladiť v chladničke a naložila na list z ľadového šalátu. Je to skvelé a vôbec tam nechýba majonéza 😀

anos18
5. dec 2013

@zuzub Tie cannelloni boli vyborne, dvaja sme zjedli vyse pol pekaca 🙂

ifkael
5. dec 2013

nemate recept na vianocne - makove pupaky? ci ako sa to vola...

katussska24
5. dec 2013

nic? takze musim strelit daky kapustnica recept... 😖

natalii6
5. dec 2013

ahojte dievcata chcem sa vas spytat ci nepotrebujete nahodou vanilkovy cukor ,hrozienka ,orechovu plnku a cokoladove kusky vymenila by som za nejake domace produkty...ak by bol zaujem prosim ip 😉

pragmaticka
5. dec 2013

dnes na obed zeleninovy bulgur a na veceru strudlu plnenu fetasyrom a spenatom.

eliska1986
5. dec 2013

@m_ij_ka poprosím recept na domacu pizzu. diky🙂

tortelinka
5. dec 2013

@natal12 ja robím tofu často, na oleji popražím cibuľku na mesiačiky, mrkvu na tenké hranolky, tofu na kocky, keď sa popraží, pridám zelenú fazuľku, ak mám, aj paprika farebná, paradajky..čo máš rada, pridávam podľa toho ako dlho sa čo robí..podusím, zalejem troška sójovej omáčky hotovo..ak príloha ryža, čínske rezance, kuskus, bulgur, pšeno...čo máš rada

misulka47
5. dec 2013

@novamamima z fazulovych luzkov na kyslo

jajka78
5. dec 2013

@titkovamiriam prosim ta ak je ta ryza na sladko z telerana?co si davala foto, dakujem

abriela
5. dec 2013

@ifkael ja to robim z klasickeho kysnuteho cesta kt. pouzivam aj na knedlik, buchty aj na kysnute kolace - polohruba muka, mlieko, drozdie, cukor, sol, olej.
@sono2 a ake druhy pecies?
@hatapkagb ja robievam marlenku bez valkania,a le len preto, ze sa mi valkat cesta nechce https://www.modrykonik.sk/blog/abriela/album/mo...
@misulka47 aj mna ta omacka zaujala. aka to je?

zuzkat1
5. dec 2013

@katussska24 ja robim uplne jednoducho... Dam kyslu kapustu varit tak aby bola akurat zakryta vodou. Ked vrie tak necham pol hodku varit pridam klobasu podla chuti a hriby a varim este pol hodku.na zaver zaprazka s paprikou a hotovo.
Alebo ak chces aj udene maso. Tak das najprv to udene do vody...varis od vretia asi hodinu a potom vid postup hore.
Svokra robi tak ze osmahne cibulu na oleji na tom potom aj kapustu a nasledne zalieva vodou. Potom klobasu,hriby... Neviem ale ako zahustuje ked olej tam uz je😅

zuzkat1
5. dec 2013

Zajtra vajickova polievka. A taka pecena zemiakova kasa s podusenou cibulou-specialne na tu kasu mam hroznu chut🙂

zuzkat1
5. dec 2013

@tortelinka to tofu... Ako to chuti? Ja mam taky blok voci tymto sojovym nahradam... Uz asi 4x som kupila a po datume spotreby pekne vyhodila😅

irsina83
5. dec 2013

@lululka555 mnaaammm, uzasneeee, nadherrnneee fotocky 🙂

veve39
5. dec 2013

@lululka555 prosim ta ako si robila tu panenku ? vyzera uzasne...a aj zemiaky vyzeraju skvele 🙂

irsina83
5. dec 2013

Dnes som mala na navsteve manzelovu tetu, strasne zlateho cloveka, ktora nas vzdy hosti ako kralov a tak som spravila fazulove cili so sladkym zemiakom a pecene ryby s bylinkami so salatom z peceneho feniklu, pomarancu, mladeho spenatu s orieskovym pestom.Na veceru som robila linguine a omackou z kuracich prs na moj styl. a pripajam aj fotom mojho Vianocneho spaldoveho peciva.

imanuel
5. dec 2013

@natal12 Ahoj, masielko a cibuľku jemne opražím, prípadne použijem olej. Pridám na drobné kocôčky nakrájané tofu, jemne okorením, mám malé deti, tak nie veľmi, len soľ, trošku červená paprika, poprášim čiernym mletým korením + pridám 1/2 zeleninový bujón. Pridala som dva druhy mrazenej zeleniny a dusila. Nie dlho, je to veľmi rýchlo hotové. Nezalievam, nezahusťujem do omáčky, tofu je dobré takéto, "jednoduché". Ryžka k tomu, ľahúčke dobré jedlo. 🙂
Koncom decembra, v januári už uprednostňujem mrazenú zeleninu, obsahuje viac cenných látok ako tá uskladňovaná. 😉

sono2
5. dec 2013

@abriela kade čo. Už mám dva druhy hotové. Som zabudla fotku a zajtra ešte medovniky ozdobiť a ďalší druh dokončiť. Víkend mám hostí jak opäť nestihnem. V nedeľu od obeda začnem. Cez týždeň sa to nedá. Máš recept na niečo zaujímavé.?

lululka555
5. dec 2013

@irsina83 ďakujem.Ja sa zase vždy rozplývam nad tvojimi úžasnymi fotkami. 🙂