Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dobre rano-dnes hubový paprikáš s cestovinami,polievka so sucheho hrachu-opecený chleba 🙂
ahojte vcera u nas francuzske zemiacky a robila som palacinky..a fakt robila, robia, robila...no nekonecny pribeh 😀 -...vecne bolo malo....dnes bude nieco s mleteho mäska..zatial neviem co...uvidim
ahojte vcer som robila langose a polievocku bravcovu a dnes budem vypecky ,knedla kapusta na sladko 🙂
@titkovamiriam Mnam
vcera sisky, dnes brokolicovy krem, kuracie horne stehna na zeleninke asi cestovina, alebo zemiaky.
jaj a mam doma strasne vela vanilkovych strukov, mozem poprosit nejake fest vanilkove recepty???
vanilkovy cukor si uz robim, panna cottu mam na plane, nieco ine?
dajte tip na nieco bezmasite a rychle,nevytiahla som ziadne maso a neviem co varit 🙂
mam doma 3dnove rozky... co s nimi? 😒 pirohy s rozkou sme mali min. tyzden a zemlovku moc nemusime 😕 robili ste niekto pizzu zo starych rozkov? len tak ze sa nakrajaju na kolieska a daju na plech? niekde som to citala
@zuziq kuk http://www.kibuk.mypage.cz/menu/pizza/rychla-pizza
ja dnes kuracie na kari a bud ryža alebo cestovina uvidim 🙂
ahojte, mne dnes vari svokruska 😀 kyslu polievku a babku s udenym maskom.
@estanis možno sa mýlim,ale inde som sa stým nestretla.Ja som tiež z LM.my sme ju síce nikdy nevarili,lebo ako deti sme to nemali radi.Ale suseda to varila často.Ona dala uvariť údené vo vode z kys.kapusty,dala do toho uvariť celé zemiaky (takže boli na povrchu tvrdé,lebo sa varili v kys.vode) a do toho potom dala široké rezance.Nedávno som si normálne na tú polievku spomenula.A babu mám veru rada.Keď som ju raz robila priateľovi tu v Ba,ani nechápal že čo to je.
cesnačka s opečeným chlebom a zeleninové rizoto + uhorka
som doma s deťmi - máme jarné prázdniny, tak zasa dumám každý deň, že čo uvariť 😝 😝

@benne ja tiež dúfam že keď pôjde do škôlky a bude vidieť iné deti jesť trochu ho to prejde.Aspoň to som rada že som ho naučila namiesto sladkého ovocie-aj keď niekto prišiel a pýtal sa či môže doniesť čokoládu kázala som napr.banány-aj keď nie každý to akceptoval a aj tak doniesol nejaké sladkosti 😉 😉 ale keď takto vymýšľa tak viem že jablká by mi zjedol aj 3 za sebou tak radšej mu dám tie ako len mlieko piť. 🙂
Ja sa zas snažím variť také čo môže aj malý aj my,napr.keď robím cestoviny s omáčkou 4 druhy syra tak kým tam dám nivu odoberiem mu-to inak veľmi ľúbi..a tak..no čo už s nimi,výmyselníkmi 😀 😀