icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ankalv1
15. feb 2011

@benne ja tiež dúfam že keď pôjde do škôlky a bude vidieť iné deti jesť trochu ho to prejde.Aspoň to som rada že som ho naučila namiesto sladkého ovocie-aj keď niekto prišiel a pýtal sa či môže doniesť čokoládu kázala som napr.banány-aj keď nie každý to akceptoval a aj tak doniesol nejaké sladkosti 😉 😉 ale keď takto vymýšľa tak viem že jablká by mi zjedol aj 3 za sebou tak radšej mu dám tie ako len mlieko piť. 🙂
Ja sa zas snažím variť také čo môže aj malý aj my,napr.keď robím cestoviny s omáčkou 4 druhy syra tak kým tam dám nivu odoberiem mu-to inak veľmi ľúbi..a tak..no čo už s nimi,výmyselníkmi 😀 😀

michele11
15. feb 2011

@firstbaby 3 palmariny a 3 smotany??? Neviem, ale take cesto mi pride zvlastne, bude to len bochnik, ktory ani nenakysne... radsej skus nejaky iny recept, klasickejsi, lebo skoda vyhodit tolko penazi. Ak chces, nejaky ti poslem.

titkovamiriam
16. feb 2011

dobre rano-dnes hubový paprikáš s cestovinami,polievka so sucheho hrachu-opecený chleba 🙂

traktor
16. feb 2011

ahojte vcera u nas francuzske zemiacky a robila som palacinky..a fakt robila, robia, robila...no nekonecny pribeh 😀 -...vecne bolo malo....dnes bude nieco s mleteho mäska..zatial neviem co...uvidim

vladkaz1
16. feb 2011

ahojte vcer som robila langose a polievocku bravcovu a dnes budem vypecky ,knedla kapusta na sladko 🙂

traktor
16. feb 2011

@ankalv1 mäso v alobale..no ja robim vzdy inak...to co bolo na foto, tak len zemiaky na kolieska, mäsko kuracie, bravcove a stehna, cibula, slanina /inokedy pridam leco, zeleninu, huby...co ma napadne 🙂

sonka31
16. feb 2011
firstbaby
16. feb 2011

@michele11
plus kilo hladkej special muky....mam to od skusenej mamicky, tak hadam to nebude take zle...vyskusam a dam vediet 😉

zuzka1.
16. feb 2011

vcera sisky, dnes brokolicovy krem, kuracie horne stehna na zeleninke asi cestovina, alebo zemiaky.

zuzka1.
16. feb 2011

jaj a mam doma strasne vela vanilkovych strukov, mozem poprosit nejake fest vanilkove recepty???

vanilkovy cukor si uz robim, panna cottu mam na plane, nieco ine?

zuzik1983
16. feb 2011

dajte tip na nieco bezmasite a rychle,nevytiahla som ziadne maso a neviem co varit 🙂

arhanta
16. feb 2011

@zuzik1983 palacinky? alebo zapekana cestivna so zeleninou?? Polievocku nejaku 😅

zuziq
16. feb 2011

mam doma 3dnove rozky... co s nimi? 😒 pirohy s rozkou sme mali min. tyzden a zemlovku moc nemusime 😕 robili ste niekto pizzu zo starych rozkov? len tak ze sa nakrajaju na kolieska a daju na plech? niekde som to citala

traktor
16. feb 2011

@zuzik1983 spagetyx, palacinky, langos, placky, pirohy, ryzovy nakyp, halusky/kapustove, tvarohove, orechove....../, zelenonove fasirky,grenadir, vyprazany syr, zeleninove rizoto. zemlovka...jaj az mi slinky idu...zemlovku uz musim urobit 🙂

zuzik1983
16. feb 2011

@arhanta ale ked na sladke nemam chut ale tie zapecene cestoviny by som si aj dala,ale ich mal manzel predvcerom na obede v robote,nech nema zas to iste 😉

zuziq
16. feb 2011

@traktor jej dakujem za recept.. idem pokukat ci mam vobec ingrediencie aj ked ja vyprazane veci moc nerobim 😀 a tu pizzu z rozkov si neskusala nikdy - ty vyvaras vela a vzdy nieco fajne, tak preto sa pytam 😝

zuzik1983
16. feb 2011

@traktor to je skoro menu minuleho tyzdna 🙂 a zvysok ba mi manzel nezjedol,on je fajnovka... ale to rizoto by som aj mohla,alebo tie fasirky,lenze som ich este nikdy nerobila 🙂 a co k nim okrem zemiakov,tie sme jedli posledne 2 dni.uz mam taku hlavu z toho varenia 😒

kibuk
16. feb 2011

@zuziq kuk http://www.kibuk.mypage.cz/menu/pizza/rychla-pizza

ja dnes kuracie na kari a bud ryža alebo cestovina uvidim 🙂

estanis
16. feb 2011

ahojte, mne dnes vari svokruska 😀 kyslu polievku a babku s udenym maskom.

zuziq
16. feb 2011

@kibuk jeeeej dakujem 😉

kibuk
16. feb 2011

@zuziq za malo,overena-vyskušana a dobraa 🙂)

kaara1980
16. feb 2011

@estanis jej,kukám,že si z LM.Lebo kyslá polievka sa varí len na liptove 😀

estanis
16. feb 2011

@kaara1980 ano, som 😀 nevedela som, ze sa to vari len tu ....

dovenka
Odpoveď bola odstránená
kaara1980
16. feb 2011

@estanis možno sa mýlim,ale inde som sa stým nestretla.Ja som tiež z LM.my sme ju síce nikdy nevarili,lebo ako deti sme to nemali radi.Ale suseda to varila často.Ona dala uvariť údené vo vode z kys.kapusty,dala do toho uvariť celé zemiaky (takže boli na povrchu tvrdé,lebo sa varili v kys.vode) a do toho potom dala široké rezance.Nedávno som si normálne na tú polievku spomenula.A babu mám veru rada.Keď som ju raz robila priateľovi tu v Ba,ani nechápal že čo to je.

michele11
16. feb 2011

@firstbaby ano, viem, aj muka tam bola, len som sa pozastavila nad tymi ostatnymi ingredienciami. Ak chces, vyskusaj ho, ale ja by som asi aj tak volila rozne cesta na rozne prilezitosti... Good luck 😉

michele11
16. feb 2011

@zuzik1983 ak slane, tak napr. rizoto alebo listkove cesto zapekane, a sladke napr. ryzovy nakyp, parene buchty, dukatove buchticky, zapekane cestoviny s orechmi a lekvarom, cestoviny aj na slano...

zuzik1983
16. feb 2011

@michele11 no asi bude to rizoto 🙂

bzuco
16. feb 2011

cesnačka s opečeným chlebom a zeleninové rizoto + uhorka

som doma s deťmi - máme jarné prázdniny, tak zasa dumám každý deň, že čo uvariť 😝 😝