icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
15. jan 2014

Vcera som robila furmanske spaldove halusky a dnes karfilovo-hraskovu polievocku so spaldovymi knedlickami a dnes este pre muza a deti kuracie rezne a ryzu a zajtra sa chystam na hovadzie na ustricovej omacke.

gelinka75
15. jan 2014

@zuziq ake su prosim ta tie obratene fasirky?

mima2778
15. jan 2014

Dnes este gulas zo vcera + tvarohove palacinky som este dorobila a jablkovo cokoladove muffiny 🙂 dlho nebolo sladke 🙂 🙂 🙂

luciaq
15. jan 2014

zeleninova polievka, sulance s orechami aj struhankou, zeleninovy salat so sunkou a jogurtovo-cesnakovym dresingom

cukrik580
15. jan 2014

u nas dnes sisky 🙂

geenna
15. jan 2014

@tatjab001
Fazulovo-kuskusove fasirky recept:

1salka kuskusu
1 a 1/2 salky vyvaru
1cibula
1strucik cesnaku
1konzerva bielej fazule
1vajce
1 PL koriandrovej vnate
1PL suseneho drozdia
Postup : kuskus zalejeme horucim vyvarom a varime na miernom ahni domaka. Do panvice olivovy olej aj cibulu oprazime. pridame rozmixovanu fazulu, premiesame. kuskus pridame do panvice plus ostatne prisady premiesame. mokrymi rukami vytvorime fasirky. na panvicu dame olej a opekame dozlatista.

peta268
15. jan 2014

u nas dnes lasagne so sojovym masom

lucikatn
15. jan 2014

Dnes sme mali cicerove jaternicky - su fantasticke a nepohrdnu ani masozruti 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/cicerove-jater...

gelinka75
15. jan 2014

na zajtra som varila zapekanu brokolicu s cestovinou a mame kapustovu polievku 🙂

peta268
15. jan 2014
1977
15. jan 2014

@mima2778 Ahoj.Tie jablkovo cokoladove mufiny vyzeraju super.Nedate recept?Diky Zuzana.

slimstar
15. jan 2014
zuziq
15. jan 2014

@gelinka75 pol kg mlete maso,1kysla smotana,jedna cibula,zo dva struciky cesnaku,dve vajicka a asi50dkg syru struhaneho. Vsetko zmiesat,cibulu som struhala, potom dokorenit podla chuti a pripadne zahustit struhankov. Urobit fasirky a obalit v struhanke a nasledne vajicku. Oprazit na oleji ale len kym sa z vrchu neoprazia a dat do zapekacej misy. A na to ide omacka,ja somsi robila podla seba - pixla cervenej fazule, voda, sojovka, worchester, curry kecup a korenie. Tym sa to zaleje aby boli fasirky aspon do dvoch tretin zaliate a da sa to na cca 45minut piect do rury...

alenka76
15. jan 2014

Baby prosím poraďte, ako varíte ryžu v parkom hrnci. Ďakujem🙂

bronia13
15. jan 2014

@zuziq mnam mnam to morcasie s kokosom vyzera fajne, nemas recept?

pemasinika
15. jan 2014

ja som dnes varila toto mňamkové kurčiatko http://dobruchut.azet.sk/recept/10720/uzasne-pe...

zuziq
15. jan 2014

@bronia13 robime to tak nejak podla svojho receptu 😀 oprazit masko, na inej panvici roznofarebnu kapiu na pasiky,cerstvu chili papricku ak lubite pikantne a zelene fazulky (zvykneme davat take hrube a dlhe,neviem ci to na Sk bezne dostat ale teraz sme davali aj klasicke), zmiesat s maskom, zaliat kokosovym mliekom (davame asi 250ml) a este doliat smotanou aby bolo omacky dost. Staci aj smotana na varenie. A potom dochutit solou, kari a pripadne biely peper. Dufam ze som na nic nezabudla 😉 a predsa len este do omacky nakoniec mango gulicky kompot v plechovke, tento krat sme ale zohnali len pasiky tak sme ich len dali na vrch

veroninna1
15. jan 2014

Dnes zeleninova polievka, hubove cestoviny so syrovou omackou so susenymi rajcinami a ciernymi olivami.
Zajtra peceny pstruh a pecene zemiaky.

zuziq
15. jan 2014

@bronia13 a predsa len este podstatna vec sweet chilly omacka na dochutenie

alami
15. jan 2014

@alenka76 200g ryže +300ml vody +soľ, vegeta. parím asi 40min - je to malá porcia, tak pre 3 ľudí, ale mne sa do nádiby na ryžu viac nezmestí.

m_ij_ka
16. jan 2014

naše raňajky tuniaková nátierka s pečivom, čaj

lululka555
16. jan 2014

ahojte 🙂 , dnes u nás cesnaková polievka zo včera, zapekané kuracie prsia s baby špenátom so zemiakmi a poobede by som chcela upiecť mrežovník so slivkovým lekvárom a sekanými orechami 😝 😉

gabulka15
16. jan 2014

dnes dusene bravcove masko s mrazenou zeleninkou plus cestovinky . a mangelovi cigansku pecienku v zemle . 🙂 🙂 🙂 🙂 yammy

m_ij_ka
16. jan 2014

hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, zapekané zemiakové pusinky s mäsom na smotane s hríbami 🙂

tretulka
16. jan 2014

ja dnes robim kremovu brokolicovu polievku s krutonmi, fasirky (peciem ich v rure na papieri), zemiaky s petrzlenovou vnatou a chystam sa upiect muffiny, tak dufam, ze aj pofotim daco a potom sa "pochvalim" :D

womankc
16. jan 2014

@zuziq mňam jedlá vyzerajú veľmi lákavo, môžeš dať recept na to morčacie??? ďakujem

womankc
16. jan 2014

@zuziq no už som našla, ešte to mango už nevaríš v tej omáčke???? len nakoniec pridáš????

womankc
16. jan 2014

včera som robila varenú brokolicu a k tomu šalát - čínska kapusta, mrkva , pór, oliv olej , fancúzsky dresing / horčica,oliv . olej, vínny ocot / sézamové a ľanové semienka na vrch som dozdobila balzamikom zjedli všetko, takže som ešte na dnes urobila zapekané predvarené zemiaky s frankfurtskými párkami strúhanou mrkvou nahrubo a pórikom , pridala som len soľ , kmín a majorán , zaliala som ryžovou smotanou a nechala zapiecť , ja mám k tomu jednu cvikľu varenú, ktorú si dám s citrónom , mladým ešte na to postrúham syr a urobím jablkovo mrkvovo cvikľový šalát
upečieme si marhuľový koláčik dnes , lebo som doteraz nič nestihla upiecť
a už majú sladký deficit 😀

beah
16. jan 2014

Ahojte, u nás dnes hŕstková polievka a bravčové medajlónky na prírodno s tarhoňou.

piacere
16. jan 2014

včera francúzske zemiaky a pečená cvikla
dnes bravčové na paprike, paradajke (ako lečo) s kolienkami