icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
16. jan 2014

ahojte, dnes varím brokolicovú krémovú polievku so strúhaným syrom a opečeným chlebíkom, šišky s jahodovou penou alebo s domácim jahodovým alebo marhuľovým džemom, kto, aké bude chcieť, poobede jablkovo-orechovo-čokoládové muffinky 😉

danielaj
16. jan 2014

@tretulka my dnes máme rovnaké chute, ja som tiež uvarila krémovú brokolicovú a poobede urobím s malou, keď príde zo škôlky muffinky 😉

zuziq
16. jan 2014

@womankc nie nevarim a ani ine ingrediencie sa nedusia len restuju

zuziq
16. jan 2014

Dnes madarska zemiakova polievocka so sirokymi rezancami a tvarohova zemlovka z vianocky s jablckami a ananasom

ivetka1981
16. jan 2014

zemiakové pyré a filé na zelenine zapekané so syrom 😉 😉 😉 😉

daniz
16. jan 2014

hríbová polievka s lievankou + pečivo

jasminet
16. jan 2014

my dnes len knedle vo vajci s kyslou uhorkou. zajtra brav. kare na prirodno, asi so sampionmi alebo na hrasku, ryza k tomu.

zklimekova
16. jan 2014

Dnes polievka od včera kupičková s vajíčkom, varila som zemiakovú kašu pre deti a piekla filety z tilapie len tak na masle...ja som bez polievky....a dnes losos a varená brokolica s cviklou, poobede sa chystám na muffiny pre deti, bud čokoládové alebo kokosové s kúskami čokolády 😉

amadora
16. jan 2014

dnes zemiaková kaša a fašírka a ako dezert pudingová bábovka 🙂

eugenie11
16. jan 2014

my mame dnes trosku nezdrave jedlo.. vyprazany syr s hranolkami a tatarskou... 🙂

chloe001
16. jan 2014

Kremova spenatovo-hraskovo-porova polievka s psenom, dcera ma spagety s kukuricou, hraskom a syrom. Dospeli budu mat este neviem 😀

marlenka75
16. jan 2014

Palacinky s nutelou, banánami a šlahačkou.

lululka555
16. jan 2014

dnešný obedík - zapekané prsia so špenátom a zemiakmi

erina098
16. jan 2014

@lululka555 poprosim recept.

erina098
16. jan 2014

ahojte ja dnes varim staročesku bramboračku,bravčova panenka na prírodno a tarhona.

lululka555
16. jan 2014

@erina098 kuracie prsia som pokrájala na kocky,posolila, zmiešala s bielým mletým korením,sušenou bazalkou a tymiánom a nechala chvíľu postáť.Medzitým som si očistila zemiaky , pokrájala na kolieska a uvarila. Mäsko som potom opiekla na masle, pridala som asi 4 hrste baby špenátu a 3 pretlačené strúčiky cesnaku a opekala som kým špenát nezmäkol. Uvarené zemiaky som vysypala do zapekacej misky, na ne som rozprestrela mäso so špenátom,posypala strúhaným eidamom a zaliala šľahačkovou smotanou.Zapekala som kým syr nezhnedol. 😉

zuzzuli
16. jan 2014

Kocky nemate prosim vas niektora recept na donutky pecene na plechu? Lebo ja som mala ulozeny len internetovy link a tam to nejako neviem najst ☹ Budem velmi vdacna 😉

pingu1
16. jan 2014

tvarohove slize na slano

mima2778
16. jan 2014

@1977 no ani nemam ako taky recept,robila som od oka,takze neviem uplne presne mnozstva,ja uz viem,aku to ma mat konzistenciu a podla toho doplnam,ak pomoze,tak len orientacne : 300 g hl.muky, 1 kysla smotana, 1 vajce,pll c.lyzicky sody bikarbony, mlieko asi 2 dcl, cukor, asi deci oleja,vymiesat,naliat do kosickov,tento krat som tam dala nastruhane jablka s van.cukrom a skoricou a na kusky cokoladu 🙂

irsina83
16. jan 2014

@lululka555 nadhera ako vzdy 😉

irsina83
16. jan 2014

My dnes mame thajske hovadzie na ustricovej omacke so shitake s jasminovou ryzou 😎 polievocka zo vcera....

tilenka
16. jan 2014

fazulová polievka so zeleninou a párkom + pečienka a ryža 🙂

hatapkagb
16. jan 2014

Tak dnes dcerkine cestoviny cize Pasta bolognese 😉

hatapkagb
16. jan 2014

@chloe001 dcerke si urobila spagety a omacku si dala?pytam sa lebo aj moja miluje cestoviny,maso nezje vobec,tak ja neviem co jej varit

levandullka
16. jan 2014

@lululka555 Jeeeej, uz som si myslela ze si zanevrela na MK a tvoj super album 😉

dasiacik
16. jan 2014

Kocky,mate tu niektora perfektny recept na celozrnne pecivo,ktore sa podari kazdemu? 😀

j.a.n.e.7
16. jan 2014

hranolky z vlastných zemiakov - hned 4 panvice, ešte trocha ostalo....úspech zaručený 🙂

lululka555
16. jan 2014

@levandullka ahoj, ale kdeže 🙂 ,len som počas sviatkov nemala čas na internet , venovala som sa naplno rodinke 😵 😵 😵 ... Inak aj ty nejako ,,zaháľaš,, 😉

ivetka1981
16. jan 2014

práve dopečené...makovo-čerešňový závin a makovo-jablkový závin 😵 😵 😵

dasiacik
16. jan 2014

@danielaj
mozem poprosit recept na tie anglicke rozky?Dakujeeem! 🙂