Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak falosna pizza bola fajnova, manzel ju zjedol skoro celu 😀 a nakoniec som robila tak, ze som si narezala rozky na platky, poukladala na plech, na to omacka z pretlaku, cesnaku, ol.oleja a kecupu, nasledne rozky zaliat mliekom s vajickami a ukladat na vrch co chladnicka da. Tesne pred dopecenim na vrch syr - bola fajna a takmer ziadna robota 😝
jaj taaak, najprv som si myslela, že to boli len tie kúsky rožkov, okey, tak už viem 😉 super a to len chvíľočku si zapekala, že?
ahojte,som tu nová,a tiež často neviem čo mam variť 😒 takže dufam že tu najdem nejaku inšpiraciu... 🙂
dnes som napríklad varila zeleninové rizoto a zajtra asi francuzske zemiaky,plus nejaku polievku.. 😅
morčacie prsia marinované od včera, klasika šunka, broskyna, syr (utiekol mi, beťár v mikrovlnke), ryža a hranolky..miško dostal len mäso, ochutenú zeleninovú ryžu, broskynu a 4ks zemiakových hranoliek 😝 na večeru broskyňové zem.knedle s grankom(šak sa kompot zvyšil 😉) a šúľance so strúhankou 😎 😎 ... zajtra náš milovaný špenát
@titkovamiriam akurát robím MISO, síce ingrediencie nedávam presne podľa teba, ale robím podľa tvojho receptu. Dávam kvôli deťom mrkvu s pórkom, no, len som zabudla kúpiť tofu ☹ , potom dám vedieť, ako chutilo...
A včera sme boli v tom ázijskom obchode na Bajkalskej, som nevedela, kde mám čo hladať a pravdupovediac, taký super obchod som ešte nevidela, aj keď z ničoho by som nevedela nič uvariť 😀
cafte -baby ake uzasne fotky 😝 😝 😝 vsak som vyhladla 😀 ja dnes zemiakový prívarok -parky a polievku este neviem uvidim ked pridem domov co si starši vymyslia 🙂
zuziq a ta pizza super nápad-konecne mam viac receptov ked ostanu rozky nielen zemlovku 🙂
dnes k nam pridu neter so synovcom tak bude sladke - zemlovka. A kedze nemam tvaroh, skusim urobit s pudingom a jablckami, niekde som to citala, tak uvidime 😕
lyongirl urcite bude dobre len to tofu tam bude chybat tak ho daš nabuduce alebo to skus aj s jedným kuracím prskom.
Ja milujem ten obchod-mozno mam trosku vyhodu ze kamaratka mala manzela vietnamca,a v praci mame kolegu tak ja som k tej azijskej kuchyni pričuchla.milujem cinske a azijske restiky 😀
nestiham reagovať 😀
zuzig jasne ze sa da-ja bysom ten puding varila s jablkami -udusila jablka/teda ak su cerstve-kompotove netreba/pridala hrozienka a puding podla mnozstva ako potrebujes-miesala a miesala do varu a potom dala medzi rozky.
Dnes asi dam recept na jablkovu bombu co som robila u babky-je to ako zemlovka len s piskotami a tie su namocene v caji s rumom 😀 😀 😀
ja dnes varím zapekané kuracie prsia s ryžou.
ja dnes pre seba na obed leco, ja ho jem so zemiakmi, no a zo zbytkovych zemiakov urobim sulance s orechami a struhankou, to bude na veceru 😝 uz sa tesim
dnes to bude brokolica s cesnakovo-nivovou omáčkou, opečené kuracie mäsko a zemiaky
@titkovamiriam polievka je výborná, mladší ju jedol, starší nechce, uvidíme, či si neskôr dá...
Zaujíma ma, kde po načatí skladovať pastu MISO, či treba v chladničke a ešte malý dotaz. Riasy sú tvrdé, mne to nevadí, ale čakala som, že to bude makšie, urobila som niekde chybu? Dala som ich nabobtnať, povarila chvíľku...
anaxamon-lečo mnaaaam,aj šulance 😀
lyongirl-ja ju mam v chladnicke ako vsetko co mam otvorene,vyskusaj nabuduce iný druh rias alebo ich dlhsie povar,mne sa tiez raz podaria inokedy su ako guma 🙂
http://www.maurer.sk/index.php?option=com_conte...
my dnes lievanceky s tvarohoma lekvarom.. 🙂 zajtra asi francuzske zemiaky 🙂
U nas je dnes pecena krkovicka so zemiakovo-zeleninovym salatom a zemiakova polievka s curry.
@titkovamiriam napadlo ma dlhšie ich povariť, len či sa nezničia všetky tie vitamíny...

ahojte baby🙂u nas dnes polievka zo zajaca a rizoto s hubami a zeleninkou 😉