Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Vegetariánska plnená kapusta a veterníky od včera 🙂
dnes sme nevarili,dojedali sme 😉 🙂
@lyongirl no ved to.... 🙂
ja robím francuzsku polievku a zemiakový prívarok kto bude chciet parky alebo vajcia 😀
ja som tak nastvana, som kupila kuracie prsia, rozbalim ich a oni smrad ako z carihradu. Fuj, keby som nevyhodila blok tak to idem reklamovat. Tak som rychlo zbuchala zapecene zemiaky s kapustou a zo vcera bola cicerova polievka.
Segedín od včera, dnes som k nemu robila domácu knedľu a napodiv dobrá!!!
ja som sa teda naštvala 😀 , už 6 týždňov mi je zle zo všetkého jedla 😝 , do toho navyše ochoriem 😠 . Vy tu len vyvárate a vypekáte a ja nevládzem ani jesť, čo mi je zo všetkého zle, takže dnes komplet menu 🙂, tá polievka Miso a teraz sa dopiekla bublaninka a v tlakáči sa varí segedín. Dúfam, že mi konečne bude po chuti!
egyptanka aj tak si ich mala odniesť 😠 😠 😠 😠 my sme tak raz kupili kralika bol zabaleny v nepriehladnej folii,ked sme to otvorili skoro som odpadla,kralik zeleny a smrad som citila este 4 dni jak mrtvola sa stavíme keby som zarezala tak aj cervy budu 😠 😠 😠
tak francuzska polievka,omacka s parkom alebo s vajičkom a este vytapam masť na oškvarky konecne chcem pagacikovať cez vikend 🙂
lyongirl až teraz som si vsimla ze si tehu tak to sa necuduj že nejes ja som prve dve tehu nejedla do 4m,ked som cakala Milana tak mi svadobne saty prešívali 4 krat nie koly bruchu ale koly tomu že som chudla-bars by to slo teraz dole uf uf
laerke mnam tvoje menu
morca tak isto paradička
ja som dnes varila karfiolovu polievku,rybie file so zemiakovou kasou a kolacik z listkoveho cesta s jablkami 🙂
vcera syrove cestoviny, dnes vyprazany syr si zemiakmi a tatarkou
rajcinovu polievku so syrom a chrenovo-rohlikovu omacku. 😉
Ja dnes neviem asi len suchu veceru lebo mi ostala aj privarok 🙂 a je piatok tak decka budu rozlietane priatel robí do 20,00 tak asi nic,cez vikend sa chystam robit tiramisu aj pagace no co budem varit neviem lebo kazdy chce nieco ine tak sa dohodneme az vecer 🙂
ja im urobím radosť s dukátovými buchtičkami a asi hrášková polievka so smotankou..
ahojte, dnes spravím ražničie na ihle
dnes varím pre seba a dcérku paradakovú polievku a marhuľové gule, manžel má obed zo včera kuracie prsia so syrom a ryžu, na večeru bude mať ryby.
My dnes sviečkovú od svokry, polievku Frankfurtskú a deti jablkové knedlíky. Na večeru neviem, svokra mi dala celú knedlu-vybratú z mraziaku, tak neviem, čo z nej... ☹ ☹ ☹ Nemáte nejaký recept prosím len nie vo vajíčku, alebo knedlovú omeletu. Moc vás prosím, keďže do mrazu už nemôže ísť a zajtra sa chystám urobiť pečený bôčik+červená kapusta + domáca knedľa z pekárničky. A polievku z domácej kury+rezance domáce-všetko domáce..... máme oslavu
a urobím jednohubky z nivovou nátierkou a opraženým orieškom a ako dezert len bublaninu s broskyňami a orieškovou posýpkou - každý bude nadlabnutý z obeda a ešte ozaj jednohubky - klasika-rožok, maslo, klobáska,uhorka a nejako to nazdobím.....Uf ale mi dnes ide čo?? 😀 😀 😀 Tak zajtra ma čaká perno...
@daniz samé super jedlá, sviečkovú od svokry by som si dala aj aj. Jednohubky robievam tiež - rožok, maslo, horčica, klobása, syr - majú vždy úspech aj keď príde návšteva, niekedy dávam aj niečo štiplavé navrch. Knedla má to isté cesto ako parené buchty, čiže môžes s lekvárom a čokoládou atď
dnes len polotovar z mrazbičky 😀 😀 šulance obalene v struhanke a pocukrovane
dnes ryba na masle, zemiaky varene.
a zeleninovy salat s kuracim maskom, hrianky.
my mame dnes jednoduche hranolky a obalovany pangasius a hrstkova polievka od vcera

u nás dnes kur.pečienka,varené zemiaky 🙂a cviklový šalát,zajtra fazulová polievka a narobili ste mi chute zo šulancami tak urobím zo struhankou 😉
baby poradte mi niečo ,co by som mohla urobiť mm a svokrovi,idem na 10 dni preč,stači tak na začiatok,mám v pláne kapustnicu a dáke maso,len ma nič nenapadá,kolko može stáť maso v páce???