icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

balinka
16. feb 2011

ahojte baby🙂u nas dnes polievka zo zajaca a rizoto s hubami a zeleninkou 😉

titkovamiriam
16. feb 2011

hubová omáčka-musela som ju spravit kedze som mala huby-ostane na zajtra,hrachova polievka s chlebom,včerajšia čína,šalát,drink s vermutu,ciganska 😀 -dnes som sa odtrhla,pretože marek je u babky a starsi su rozlietaný tak sme si spravili romanticku veceru.priatel letel robit tak som zbehla sem 🙂

traktor
16. feb 2011

tak dnes salat, fasirky a robila som bábovku -lyzickou som vkladala kôpky hustejsieho jahodoveho lekvaru a tak upiekla a je to vyborne 😉

zuziq
16. feb 2011

tak falosna pizza bola fajnova, manzel ju zjedol skoro celu 😀 a nakoniec som robila tak, ze som si narezala rozky na platky, poukladala na plech, na to omacka z pretlaku, cesnaku, ol.oleja a kecupu, nasledne rozky zaliat mliekom s vajickami a ukladat na vrch co chladnicka da. Tesne pred dopecenim na vrch syr - bola fajna a takmer ziadna robota 😝

lukinkowa
16. feb 2011

@zuziq Tak toto vyzerá vynikajúco a určite to aj tak chutilo..najbližšie teda robím "falošné pizzky" 🙂 Vďaka za tip!

zuziq
16. feb 2011

@lukinkowa jj bolo to fajnove a ono sa to spojilo dokopy, takze to bolo normalne v jednom kuse, ako pizza. Ukladala som rozky na tesno na vrch platky sunky a bol z toho jeden kus 😉

lukinkowa
16. feb 2011

jaj taaak, najprv som si myslela, že to boli len tie kúsky rožkov, okey, tak už viem 😉 super a to len chvíľočku si zapekala, že?

bianka234
16. feb 2011

@ankalv1 robila si ich? nie je tam nejaký háčik? mnam skúsim

metlonka
16. feb 2011

@zuziq Tak takato variacia pizze by ma nikdy nenapadla 🙂 moze to byt mnamky 🙂
to je tvoj vlastny receptik?

zuziq
16. feb 2011

@lukinkowa no piekla som to mozno aj pol hodinku,lebo som tam davala aj sampiony tak aby sa urobili

@metlonka nie je moj, nasla som na internete a len ingrediencie davala podla seba 😀

mery2385
16. feb 2011

ahojte,som tu nová,a tiež často neviem čo mam variť 😒 takže dufam že tu najdem nejaku inšpiraciu... 🙂
dnes som napríklad varila zeleninové rizoto a zajtra asi francuzske zemiaky,plus nejaku polievku.. 😅

ankalv1
16. feb 2011

@bianka234 robievam ich-zvyknem piecť na zákazky popri materskej tak ich robievam 😉 háčik tam nie je,akurát ja dávam na každé balenie šľahačky 1 stužovač-tu je napísané na všetky jeden. 😉 😉

bianka234
16. feb 2011

@ankalv1 OK ĎAKUJEM

benne
16. feb 2011

morčacie prsia marinované od včera, klasika šunka, broskyna, syr (utiekol mi, beťár v mikrovlnke), ryža a hranolky..miško dostal len mäso, ochutenú zeleninovú ryžu, broskynu a 4ks zemiakových hranoliek 😝 na večeru broskyňové zem.knedle s grankom(šak sa kompot zvyšil 😉) a šúľance so strúhankou 😎 😎 ... zajtra náš milovaný špenát

ankalv1
16. feb 2011

@bianka234 nemáš za čo,dúfam že sa vydaria 😉 😉

lyongirl
17. feb 2011

@titkovamiriam akurát robím MISO, síce ingrediencie nedávam presne podľa teba, ale robím podľa tvojho receptu. Dávam kvôli deťom mrkvu s pórkom, no, len som zabudla kúpiť tofu ☹ , potom dám vedieť, ako chutilo...
A včera sme boli v tom ázijskom obchode na Bajkalskej, som nevedela, kde mám čo hladať a pravdupovediac, taký super obchod som ešte nevidela, aj keď z ničoho by som nevedela nič uvariť 😀

titkovamiriam
17. feb 2011

cafte -baby ake uzasne fotky 😝 😝 😝 vsak som vyhladla 😀 ja dnes zemiakový prívarok -parky a polievku este neviem uvidim ked pridem domov co si starši vymyslia 🙂
zuziq a ta pizza super nápad-konecne mam viac receptov ked ostanu rozky nielen zemlovku 🙂

zuziq
17. feb 2011

dnes k nam pridu neter so synovcom tak bude sladke - zemlovka. A kedze nemam tvaroh, skusim urobit s pudingom a jablckami, niekde som to citala, tak uvidime 😕

titkovamiriam
17. feb 2011

lyongirl urcite bude dobre len to tofu tam bude chybat tak ho daš nabuduce alebo to skus aj s jedným kuracím prskom.
Ja milujem ten obchod-mozno mam trosku vyhodu ze kamaratka mala manzela vietnamca,a v praci mame kolegu tak ja som k tej azijskej kuchyni pričuchla.milujem cinske a azijske restiky 😀

titkovamiriam
17. feb 2011

nestiham reagovať 😀
zuzig jasne ze sa da-ja bysom ten puding varila s jablkami -udusila jablka/teda ak su cerstve-kompotove netreba/pridala hrozienka a puding podla mnozstva ako potrebujes-miesala a miesala do varu a potom dala medzi rozky.
Dnes asi dam recept na jablkovu bombu co som robila u babky-je to ako zemlovka len s piskotami a tie su namocene v caji s rumom 😀 😀 😀

kaara1980
17. feb 2011

ja dnes varím zapekané kuracie prsia s ryžou.

anaxamon
17. feb 2011

ja dnes pre seba na obed leco, ja ho jem so zemiakmi, no a zo zbytkovych zemiakov urobim sulance s orechami a struhankou, to bude na veceru 😝 uz sa tesim

zuzik1983
17. feb 2011

@michele11 veru veru som zistila,ze maloco,kde neni maso manzelovi chuti

lukinkowa
17. feb 2011

@zuziq ďakujem, dnes idem na to..budeme mať "taliansku večeru" 😀

jafnka
17. feb 2011

dnes to bude brokolica s cesnakovo-nivovou omáčkou, opečené kuracie mäsko a zemiaky

lyongirl
17. feb 2011

@titkovamiriam polievka je výborná, mladší ju jedol, starší nechce, uvidíme, či si neskôr dá...
Zaujíma ma, kde po načatí skladovať pastu MISO, či treba v chladničke a ešte malý dotaz. Riasy sú tvrdé, mne to nevadí, ale čakala som, že to bude makšie, urobila som niekde chybu? Dala som ich nabobtnať, povarila chvíľku...

titkovamiriam
17. feb 2011

anaxamon-lečo mnaaaam,aj šulance 😀
lyongirl-ja ju mam v chladnicke ako vsetko co mam otvorene,vyskusaj nabuduce iný druh rias alebo ich dlhsie povar,mne sa tiez raz podaria inokedy su ako guma 🙂
http://www.maurer.sk/index.php?option=com_conte...

drobik1
17. feb 2011

my dnes lievanceky s tvarohoma lekvarom.. 🙂 zajtra asi francuzske zemiaky 🙂

michele11
17. feb 2011

U nas je dnes pecena krkovicka so zemiakovo-zeleninovym salatom a zemiakova polievka s curry.

lyongirl
17. feb 2011

@titkovamiriam napadlo ma dlhšie ich povariť, len či sa nezničia všetky tie vitamíny...