icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
23. jan 2014

včera gulášová polievka a varené zemiaky so špenátom, opečenou špekačkou a volským okom.. dnes ostala gulášová a k tomu dukátové buchty ;)

miruska73
23. jan 2014

@ivushqa no ja som vcera urobila slany puding na dukatky...no sprosta som lebo ta cukornicka je uz sto rokov na jednom mieste a ja si vezmem sol... 😀 😀 😀 😀

m_ij_ka
23. jan 2014

naša večera zapekané zemiaky so syrom 🙂

zienkajaninka
23. jan 2014

@bobinkask ahoj ako prosim ta varis kuskus? da sa to podavat aj bez masa? ak ano poprosim tip. Dakujem 😉

iinuska
23. jan 2014

granadir s cviklou

nikolka1992
23. jan 2014

ja som robila zapekane cestoviny s brokolicou a syrom a uz to dnes urcite dopapame a na vikend chystam raznici 🙂

zienkajaninka
23. jan 2014

@bobinkask mozem ta poprosito recept na spagetovu pizzu. Dakujem

katkalubkova
23. jan 2014

@zklimekova dakujem za inspiraciu a za to, ze si sa podelila 😉

zienkajaninka
23. jan 2014

Baby neviete poradit dobry recept na čínu? Dakujem

bobinkask
23. jan 2014

@zienkajaninka jasné, páči sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=356 tu som sa inšpirovala a skús kuknút 🙂 str: 2797 ako som ju robila ja 🙂

mimmka30
23. jan 2014

ja som pred chvilou dokoncila pizzu..a polievku mame od vcera sosovicu 🙂

bobinkask
23. jan 2014

@zienkajaninka ja kuskus používam ako závarku do zeleninovej polievky- pred koncom varu nasypem, prevarím a odstavím, ale pozor neprehnat množstvo- kuskus dost zvačšuje objem...alebo zeleninové rizoto, príloha k masu, dá sa uvarit v mlieku osladit, pridat ovocie a máš výbornú kašu... na internete je kopec receptov 😉 ... ja ked ho robím ako prílohu, tak dávam 1diel kuskusu a 2diely vody alebo vývaru, vodu zovriem, prisypem kuskus povarím asi 5minut, odstavím a nechám pod pokrievkou dojst alebo možeš aj takto: http://www.toprecepty.cz/recept/3028-kuskus---z...

kvietocek7
23. jan 2014

u nas cesnakova polievka a ryza @ zapekane kuracie prsia s smotanovo-hribovou omackou 😉

1977
23. jan 2014

Poradite recept na mrkvove placky?

sim87
23. jan 2014

U nas za posledne dni: bananovy chlebik (vacsinou na ranajky, ale aj na olovrant, veceru, desiatu, medzi jedlom.. ehm O🙂 ) dalej fazula na paprike (v podstate smotanova omacka s velkou bielou fazulou, zaprasena cervenou paprikou) s pecenymi zemiakmi; dnes na obed rychly kuskusovy salat so zvyskom fety a uhorky a na veceru cestoviny s avokadovym pestom, susenymi paradajkami, kesu a parmezanom. dobreeee to je jak fras 😀

bobinkask
23. jan 2014

@sim87 možem poprosit receptík na vyskúšaný bananový chlebík 😵 občas sa u nás nazhromaždí vela banánov a ja z nich robím, také zapekané ovseno-banánové placky na ranajky, ale už by to chcelo zmenu...dakujem

zuziq
23. jan 2014

Nasa dnesna vecera vo dvojici 😵

mima2778
23. jan 2014

My dnes zemiaky s maskom,paradajka,paprika,cibula,cesnak,klobaska v jednom pekaci,zajtra gulasova pol.a lievance.

irsina83
23. jan 2014

Vcera sme mali kacacie prsia a zemiaky podla J. Olivera a dnes zemiakova omacka s mungo fazulkami zo sojoveho mlieka a hovadzia pecene fasirka.

domincek
23. jan 2014

My sme dnes mali frankfurtsku polievku a bylinkove pecene kura s ryzou a rychlim jablkovym kompotikom... mnamka 🙂

zuzub
23. jan 2014

@irsina83 toto vyzerá vľká mnamka 😉

lizatko1009
24. jan 2014

@madono karfiolovy kolac, karfiol, mrkva, kuracie maso, sampinony, por, tekvica na pecenie,koreniny, mlieko, vsrtva karfiolu, zelenina s masom, znova vsrtva karfiolu zelenina a znova karfiol, 3 vajicka mlieko lyzicka hladkej muky vyliat a piect, a hej este tofu syr nastruhany 😉 😉

loknicka
24. jan 2014

zeleninova polievocka a cina na woku s rezancami... 🙂

juranka
24. jan 2014

Baby nemate niektora dobry recept na pizzu?

m_ij_ka
24. jan 2014

naše raňajky rohlíky so syrom a paprikou a rajčinou, čaj 🙂

danielaj
24. jan 2014

@daniz skús tento, už ho robím druhýkrát a je maximálne hustý http://dobruchut.azet.sk/recept/27131/domaci-ba..., ja tiež robím často, teaz som mala prestávku asi mesiac, aj ja chodím na družstvo na mlieko, vyskúšala som už viacero receptov, ale tento je podĺa mńa naj, vyskúšaj a budeš to mať bez tej vody navrchu 😉

danielaj
24. jan 2014

pridávam fotky rožky z predvčera a všerajšie mriežkované rolky s pribináčkovou plnkou podľa tohto receptuhttp://varecha.pravda.sk/recepty/mriezkove-rolk..., výborné, ale ak máte radi sladšie, treba pridať do plnky viac cukru, lebo v ceste nie je soľ, ale nám to stačilo, ja toto cestíčko používam aj na slasko aj na slano a netreba do cesta tú šľahačku šĺahať, ja ju dávam tekutú 😉

vieruna
24. jan 2014

@irsina83 kukam od spodu stranky, narazila som na tvoje fotky a hned som vedela, ze to musis byt urcite ty 😉 krasne. Vobec ma nezaujima co to je. Hned by som to zjedla 🙂

bobinkask
24. jan 2014

@danielaj tie mriežkované rolky vyzerajú mnamkovo určite vyskušam 😵 a možem sa spýtat kolko ks- jogurtov spravíš z litra mlieka?