icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
18. feb 2011

A čo keby som urobila placky, také isté ako zo staršieho chleba, len knedľové.? To by tiež asi šlo či? Ano, asi urobím ......

och
18. feb 2011

ahoj
šošovicová, kuracie stehná pečené v sladkej omáčke a pečené zemiaky v šupke 😉

lea132
18. feb 2011

pecene kuracie stehna, ryza a nejaky kompot

daniz
18. feb 2011

@morca3 mňam, dala by som si... 😔 😔

peta268
18. feb 2011

paradajkova polievka , placinky - tvarohove, lekvarove, nutelove 🙂

lucka1987
18. feb 2011

och mm opat siel prec, tak som sama... tak mam domacu pizzu zo vcera co ostala 😅

luga
18. feb 2011

vajickova polievka a palacinky

ivett1
18. feb 2011

ja som chcela rybicku, ale nakoniec ma moja dcerka presvedcila a mame dukatove buchticky 😀... polievku mame este zo stredy-hovadzi vyvar s rezancami...tie buchticky som nerobila uz sto rokov, tak som vyskusala recept z mimibazaru a mojim anjelikom celkom chutia-chutili (prave ich dojedli) 🙂

michele11
18. feb 2011

U nas je dnes zemiakovy salat s pecenou krkovickou, listkove cesto s masom a zeleninou, jablkova torta a nejake mensie chutovky, len tie este musim vymysliet 😀 . Inak, neviete mi poradit, co s ladovym salatom? Vcera som ho kupila a neviem, aku zalievku nanho dat...

evinkal
18. feb 2011

ja dnes zeleninkovú s domácimi rezančekmi.druhé nevarím,lebo sa to nezje! ☹

mia1111
18. feb 2011

U nás špenátová krémová polievka a losos so zemiačikmi v paráku 😉

berika
18. feb 2011

dnes som robila tieto zemiakové gule, len som ich plnila marhulovým kompótom, odporúčam každému, sú najlepšie aké som kedy jedla http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakove-gule...

michele11
18. feb 2011

@evinkal a to preco? Nemas doma hladosov? 😉 Tak prid k nam navarit, tu sa zje stale vsetko, keby som nenavarila druhe ( maso, samozrejme), tak by bol u nas asi rozvod 😀 😀

zuzuz1
18. feb 2011

baby pomoc...nekde sa mi stratil recept taky fajnovy 😖 ...ide o puho-puhu PISKOTU..ale toto bola z 3 vajec a nedelili sa zltky od bielkov... vsetko sa miesalo v kope... nemate ho niektora??? prosiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

evinkal
18. feb 2011

@michele11 mm sa stravuje v práci a ja a deti vela nezjeme.zo začiatku som varila dve jedlá,ale stále sa vyhadzovalo a mm zúril

michele11
18. feb 2011

@evinkal jaj tak.... no ale aspon mas menej roboty, dakedy by som tiez chcela. No ale aj kym nacistis zeleninu do polievky, mas peknu chvilku fuc, takze asi to nevyhra nikto, okrem nasich poloviciek, co nemusia varit 😀

evinkal
18. feb 2011

@michele11 😀 veď toto.my keď sme nemali deti sme moc nevarili.mali sme obedy v práci 😉

ivett1
18. feb 2011

@michele11 jaj masko s maskom to by bolo pre toho mojho to prave orechove 😀 ...

michele11
18. feb 2011

@evinkal tak to si stastna zena, ja som varila furt, lebo ja z jedalne velmi nemusim a muzik, ak ked sa vzdy zbehol niekam najest, tak dve vecere to u nas istia, hlavne, ze je chudy jak drot a ja priberam 😠 . Hovorim, ked sa bude chciet varit a nebude pre koho, kludne prid ku mne 😀 😀

michele11
18. feb 2011

@ivett1 ja som uz dokonca robila aj tu masovu tortu, to mal ako hlavne menu na narodeniny, tak mu ocka ziarili, ani darceky ho az tak nezaujimali, dokonca si to aj fotil, ze na pamiatku 😀 😀 . Tak ked uz mi uplne dojdu napady, pridem si k tebe po radu, hm? 😉

ivett1
18. feb 2011

@michele11 to skor ja k tebe😀

michele11
18. feb 2011

@ivett1 myslis??? No neviem, ja len striedam hovadzie s bravcovym, obcas si dovolim prepasovat nejake kura do jedalnicka a tak... a vsetko vacsinou odkukam odtialto alebo z MMB, bez toho by sme jedli asi len chlieb vo vajci... a surove maso k tomu 😀 😀 😀

ivett1
18. feb 2011

@michele11 ...podobne 😀 😀 😀

evinkal
18. feb 2011

@michele11 berem ťa za slovo.ja vždy vravím že pri nich aj variť zabudnem 😀

komplikovana
18. feb 2011

ja som dnes varila iba paradajkovú polievku, lebo som sama a viac sa mi variť nechcelo ...
Ináč vás pravidelne čítam každý večer a potom iba slintám 😀

zucha
18. feb 2011

zemiakovy privarok s fasirkou

jasminet
18. feb 2011

@zucha mozem sa pozvat na ten privarok?? 😀 to som tak dlhoooo nemala, mnam 😉

majkaa76
18. feb 2011

my sme dnes varili struckovu (fazulkovu) polievku na kyslo, a druhe sisky s marmeladou,,, 🙂 a vecer cesnakove zemiaky s mliekom 😉

@berika tie zemiakove gule by som si tiez dala-mnaaam, len si pomyslim a zbiehaju sa mi slinky 🙂

firstbaby
18. feb 2011

dnes pecene kuriatko s ryzou a paradajkova polievka s krupicovymi haluskami... 🙂