Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahoj
šošovicová, kuracie stehná pečené v sladkej omáčke a pečené zemiaky v šupke 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531 a jahodove gulky
pecene kuracie stehna, ryza a nejaky kompot
paradajkova polievka , placinky - tvarohove, lekvarove, nutelove 🙂
och mm opat siel prec, tak som sama... tak mam domacu pizzu zo vcera co ostala 😅
vajickova polievka a palacinky
ja som chcela rybicku, ale nakoniec ma moja dcerka presvedcila a mame dukatove buchticky 😀... polievku mame este zo stredy-hovadzi vyvar s rezancami...tie buchticky som nerobila uz sto rokov, tak som vyskusala recept z mimibazaru a mojim anjelikom celkom chutia-chutili (prave ich dojedli) 🙂
U nas je dnes zemiakovy salat s pecenou krkovickou, listkove cesto s masom a zeleninou, jablkova torta a nejake mensie chutovky, len tie este musim vymysliet 😀 . Inak, neviete mi poradit, co s ladovym salatom? Vcera som ho kupila a neviem, aku zalievku nanho dat...
ja dnes zeleninkovú s domácimi rezančekmi.druhé nevarím,lebo sa to nezje! ☹
U nás špenátová krémová polievka a losos so zemiačikmi v paráku 😉
dnes som robila tieto zemiakové gule, len som ich plnila marhulovým kompótom, odporúčam každému, sú najlepšie aké som kedy jedla http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakove-gule...
baby pomoc...nekde sa mi stratil recept taky fajnovy 😖 ...ide o puho-puhu PISKOTU..ale toto bola z 3 vajec a nedelili sa zltky od bielkov... vsetko sa miesalo v kope... nemate ho niektora??? prosiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
@evinkal tak to si stastna zena, ja som varila furt, lebo ja z jedalne velmi nemusim a muzik, ak ked sa vzdy zbehol niekam najest, tak dve vecere to u nas istia, hlavne, ze je chudy jak drot a ja priberam 😠 . Hovorim, ked sa bude chciet varit a nebude pre koho, kludne prid ku mne 😀 😀
ja som dnes varila iba paradajkovú polievku, lebo som sama a viac sa mi variť nechcelo ...
Ináč vás pravidelne čítam každý večer a potom iba slintám 😀
zemiakovy privarok s fasirkou
dnes pecene kuriatko s ryzou a paradajkova polievka s krupicovymi haluskami... 🙂

A čo keby som urobila placky, také isté ako zo staršieho chleba, len knedľové.? To by tiež asi šlo či? Ano, asi urobím ......