icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
17. feb 2011

u nás dnes kur.pečienka,varené zemiaky 🙂a cviklový šalát,zajtra fazulová polievka a narobili ste mi chute zo šulancami tak urobím zo struhankou 😉
baby poradte mi niečo ,co by som mohla urobiť mm a svokrovi,idem na 10 dni preč,stači tak na začiatok,mám v pláne kapustnicu a dáke maso,len ma nič nenapadá,kolko može stáť maso v páce???

mia258
17. feb 2011

Vegetariánska plnená kapusta a veterníky od včera 🙂

laerke
17. feb 2011

Nas vcerajsi obed:

Kuraci vyvar (varila som ho 4 hodiny nech je riadne silny a mam ho cca 6 litrov 😀 )
Fasirky so zemiakovou kasou + struhane jablcko s mrkvickou a citronom, ako pre babo
A dezert cokoladovy puding 🙂

stanca22
17. feb 2011

@ozi Včera som varila kašu s lečom a kyslú polievku a dnes vajíčkovú polievku, čo tak si robiť denník, zápisník do ruky a na každý deň alebo každý druhý deň si zapíš čo budeš variť a máš po probléme 😉

lyongirl
17. feb 2011

@eva7780 no mňa napadla kapustnica, guláš, segedínsky, to sú také jedlá, či vydržia a môžu sa jesť pár dní...a segedín by som si veru dala, mňam, taký od svokry...

eva7780
17. feb 2011

@lyongirl kapustnicu urobim,tak uz moc segedin sa nehodi.preto rozmyslam dake maso do pacu,este uvidim

kibuk
17. feb 2011

dnes sme nevarili,dojedali sme 😉 🙂

titkovamiriam
17. feb 2011

@lyongirl no ved to.... 🙂

ja robím francuzsku polievku a zemiakový prívarok kto bude chciet parky alebo vajcia 😀

egyptanka
17. feb 2011

ja som tak nastvana, som kupila kuracie prsia, rozbalim ich a oni smrad ako z carihradu. Fuj, keby som nevyhodila blok tak to idem reklamovat. Tak som rychlo zbuchala zapecene zemiaky s kapustou a zo vcera bola cicerova polievka.

teddynko
17. feb 2011

Segedín od včera, dnes som k nemu robila domácu knedľu a napodiv dobrá!!!

lyongirl
17. feb 2011

ja som sa teda naštvala 😀 , už 6 týždňov mi je zle zo všetkého jedla 😝 , do toho navyše ochoriem 😠 . Vy tu len vyvárate a vypekáte a ja nevládzem ani jesť, čo mi je zo všetkého zle, takže dnes komplet menu 🙂, tá polievka Miso a teraz sa dopiekla bublaninka a v tlakáči sa varí segedín. Dúfam, že mi konečne bude po chuti!

titkovamiriam
17. feb 2011

egyptanka aj tak si ich mala odniesť 😠 😠 😠 😠 my sme tak raz kupili kralika bol zabaleny v nepriehladnej folii,ked sme to otvorili skoro som odpadla,kralik zeleny a smrad som citila este 4 dni jak mrtvola sa stavíme keby som zarezala tak aj cervy budu 😠 😠 😠

titkovamiriam
17. feb 2011

tak francuzska polievka,omacka s parkom alebo s vajičkom a este vytapam masť na oškvarky konecne chcem pagacikovať cez vikend 🙂

lyongirl až teraz som si vsimla ze si tehu tak to sa necuduj že nejes ja som prve dve tehu nejedla do 4m,ked som cakala Milana tak mi svadobne saty prešívali 4 krat nie koly bruchu ale koly tomu že som chudla-bars by to slo teraz dole uf uf

morca3
17. feb 2011

ahojte kucharečky 🙂 ja dnes halušky so syrokremom a smotanou 😎

titkovamiriam
17. feb 2011

laerke mnam tvoje menu
morca tak isto paradička

murinka
17. feb 2011

ja som dnes varila karfiolovu polievku,rybie file so zemiakovou kasou a kolacik z listkoveho cesta s jablkami 🙂

happy8051
17. feb 2011

vcera syrove cestoviny, dnes vyprazany syr si zemiakmi a tatarkou

evelyn11
17. feb 2011

rajcinovu polievku so syrom a chrenovo-rohlikovu omacku. 😉

titkovamiriam
18. feb 2011

Ja dnes neviem asi len suchu veceru lebo mi ostala aj privarok 🙂 a je piatok tak decka budu rozlietane priatel robí do 20,00 tak asi nic,cez vikend sa chystam robit tiramisu aj pagace no co budem varit neviem lebo kazdy chce nieco ine tak sa dohodneme az vecer 🙂

teddynko
18. feb 2011

ja im urobím radosť s dukátovými buchtičkami a asi hrášková polievka so smotankou..

lunana
18. feb 2011

@teddynko to je aká polievka?

teddynko
18. feb 2011

@lunana to je klasická zeleninová polievka na červeno, len naši si do nej s obľubou pridajú za lyžicu kyslej smotany.. je naozaj fajn..

bianka234
18. feb 2011

ahojte, dnes spravím ražničie na ihle

berika
18. feb 2011

dnes varím pre seba a dcérku paradakovú polievku a marhuľové gule, manžel má obed zo včera kuracie prsia so syrom a ryžu, na večeru bude mať ryby.

daniz
18. feb 2011

My dnes sviečkovú od svokry, polievku Frankfurtskú a deti jablkové knedlíky. Na večeru neviem, svokra mi dala celú knedlu-vybratú z mraziaku, tak neviem, čo z nej... ☹ ☹ ☹ Nemáte nejaký recept prosím len nie vo vajíčku, alebo knedlovú omeletu. Moc vás prosím, keďže do mrazu už nemôže ísť a zajtra sa chystám urobiť pečený bôčik+červená kapusta + domáca knedľa z pekárničky. A polievku z domácej kury+rezance domáce-všetko domáce..... máme oslavu
a urobím jednohubky z nivovou nátierkou a opraženým orieškom a ako dezert len bublaninu s broskyňami a orieškovou posýpkou - každý bude nadlabnutý z obeda a ešte ozaj jednohubky - klasika-rožok, maslo, klobáska,uhorka a nejako to nazdobím.....Uf ale mi dnes ide čo?? 😀 😀 😀 Tak zajtra ma čaká perno...

berika
18. feb 2011

@daniz samé super jedlá, sviečkovú od svokry by som si dala aj aj. Jednohubky robievam tiež - rožok, maslo, horčica, klobása, syr - majú vždy úspech aj keď príde návšteva, niekedy dávam aj niečo štiplavé navrch. Knedla má to isté cesto ako parené buchty, čiže môžes s lekvárom a čokoládou atď

kibuk
18. feb 2011

dnes len polotovar z mrazbičky 😀 😀 šulance obalene v struhanke a pocukrovane

zuzka1.
18. feb 2011

dnes ryba na masle, zemiaky varene.
a zeleninovy salat s kuracim maskom, hrianky.

stanusa
18. feb 2011

my mame dnes jednoduche hranolky a obalovany pangasius a hrstkova polievka od vcera

daniz
18. feb 2011

@berika to ma vidíš nenapadlo a niečo na slano? Možno by sa dalo rozmrviť a ako pizzu, alebo zapečené oblož. chlebíky len s knedlou? Netuším.... 😅 😅