icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adulikka
24. jan 2014

Dnes parkovu polievku a špagety. Zajtra segedin .domaca knedle

lululka555
24. jan 2014

Ahojky,u nás včera kapustové halušky so slaninkou a oškvarkami 😝 dnes brokolicová polievka ,pečené zemiaky spolu s bravčovým mäskom,červenou cibuľou,cesnakom a paprikou 😉

m_ij_ka
24. jan 2014

práve som dopiekla jablkovo makovú štrúdľu 🙂

m_ij_ka
24. jan 2014

naša večera musli s mliekom, 🙂

nakup
24. jan 2014

Ahojte dnes kuracie závitky plnené šunkou, syrom a šampiónmi na šafranovej omáčke a pizzové trojholníčky 🙂

tortelinka
24. jan 2014

dnes baklažánovo cícerove ragú s ryžou

katkas1
24. jan 2014

@pami2 rozhodne 2 zlate klasy na pol litra mlieka a davam tak 3/4 hery a cukor podla jazyka 😀

joannas
24. jan 2014

@pami2 ja vždy tak robym ako máš napisane ten druhí recept

elenka6
24. jan 2014

Baby prosíím robite niektora faširky v rúre? Ako sa to robi presne? naukladam ich na pečiaci papier,a mam ich aj otačat? 🙂

katkas1
24. jan 2014

@elenka6 ja si normalne vymastim plech a peciem ich tak a nie neobraciam 😀

elenka6
24. jan 2014

@katkas1 a ako dlho cca?lebo ja som nasla na nete že pol hodinu,potom dat slabsie a este 5O minut a sa mi to zda nejak vela.

katkas1
24. jan 2014

@elenka6 ja robim normalne take sulky na celu dlzku plechu ale nie velmi hrube aby sa riadne prepieklo a peciem priblizne tak mozno aj dlhsie, zalezi od toho aku hrubu si ju urobis a aku mas ruru

bobinkask
24. jan 2014

@sim87 dakujem vyzerá užasne určite vyskúšam 😵 a tie banánové placky sú taká rýchlovka...ked mám bodkované 🙂 banány 3-4ks popučím miske pridám asi pol sáčku jemných ovsených vločiek a dobre vymiešam na takú polotuhú masu a potom do toho pridávam orechy, suš, ovocie, kokos podla toho čo mám doma a už len dám na plech na papier na pečenie rozlačím na takú placku a upečiem na 180c asi 10-15min ja nedávam do nich cukor ale možu sa podla chuti prisladit my si ich polievame medom alebo agavovým, javorovým sirupom na to tvaroh džem ovocie podla chuti mám aj foto tu sú s hrozienkami a s jemným tvarohom s pomarančom a kokosom naše včerajšie ranajky 🙂

bobinkask
24. jan 2014

@danielaj dakujem, skúsim aj tie jogurty, len budem musiet zohnat čerstvé mlieko... neskúšala si to z kupovaného, aké by to bolo...viem že strááášne dááávno, ked som bola malá 😀 sme doma vyrábali jogurty a tam išlo tušíma aj salko... robili sme to z kupovaného v obchode, ale odvtedy sa kvalita mlieka zmenila 😒

bobinkask
24. jan 2014

u nás dnes zeleninovo-krupová polievka a lievance z ovsených vločiek a acidofilného mlieka, poliate medom s ghee maslom a pre deti a maškrtníkov- domáce salko... a na večeru šošovica na indický sposob, volské oko a opečný chlebík...

peta268
24. jan 2014

...u nas dnes takto pecene zemiaky s maslom a chedarom, fazula v parad. omacke a ladovy salat

katkalubkova
24. jan 2014

musim ist odtialto prec damy, tie fotky na poslednych strankach v tuto vecernu hodinu nevestia nic dobre, akosi mi vyhladlo 😀 😖

magda89
24. jan 2014

Mala som ako vzdy chut na sladke.. A nasla som celkom zdravu alternativu.. 🙂 spaldovu bublaninu, uz ju mam v brusku, aj dcerke chutilo 🙂 mnam, skuste: http://www.prosimspinkaj.sk/11/post/2014/01/pal...

magda89
24. jan 2014

tu je ta bublaninka 🙂

slimstar
24. jan 2014

Plnená paprika v paradajkovej omáčke
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/961-plne...

sim87
24. jan 2014

@bobinkask dakujem velmi pekne za recept, placky zneju uplne super! 🙂 az mi je luto ze som dnes vyzrala k ranajkam takmer vsetky banany.. 😀 ale tak pri najblizsej navsteve Tesca dokupim a vyskusam 😉

k tym vlockam by si nevedela odhadom kolko gramov to cca moze byt? Lebo ja tu v UK kupujem kilove balenie, tak tam asi polovica nebude zodpovedat tvojej polke sacku 😀

jasne ze ked uz tu konzistenciu uvidim tak nejako od oka pridam ak bude treba, no nech sa mozem aspon niecoho na zaciatok pridrzat.

zita19
24. jan 2014

Dnes som robila na veceru bleskovu cicerovu polievku. Ani som netusila, ze aka dobra bude, ale nic sa mi nechcelo...
Na olivovom oleji som oprazila mrkvu nakrajanu na kocky, zaliala horucou vodou. Ked zovrela prisypala som trochu mrazeneho hrasku, chvilku sa povarila. Nakoniec som vykydla jednu konzervu ciceru aj s nalevom. Sol, trosku domacej vegety a popuceny cesnak. Uz sa zjedla a hotova bola za 15 min.

bobinkask
24. jan 2014

@sim87 Kupujem 400g balenie, tak z toho polku, ale to velmi závisí od velkosti banánov ... ja to robím už od oka- musí vzniknút taký lepkavý maglajz 🙂 a musí to držat pokope nesmie sa to moc rozpadávat ... nech sa podaria 😉

siska53
24. jan 2014

Ked som,si vsetko pripravila ,rozvrhla,ako pripravim,vikend a pondelok, cast uvarila,mm mi pznamil,ze zajtra ideme k jeho rodicom,na,svieckovu (oznam,o 20:00).
takze bud bude zajtra svieckova,alebo budeme,mat moje,t.j.:
sosovicovo-mungova polievka,s vajcami (mala byt z hnedej sosovice,ale zistila,som,ze,nemam,tak,je z cervenej plus mungo).
kukuricna kasa s oprazenou cibulkou, zapekana,cukina s mozzarelou a sunkou,baklazan v sezamovej kruste( len,ta mi nejak nejde tak pekne).
a na,nedelu a pondelok som mala,v plane spravit morcacie sote s hraskom,kukuricou a cervenou paprikou a na,pondelok k tomu daku cestovinu.
tak,uvidime.

zuzub
24. jan 2014

prosím vás máte niekto nejaký fajn recept na "bravčovú panenku" ? dakujem

lucikatn
25. jan 2014

Kosenica /polievka z kyslej kapusty a fazule/ a zemiakove placky + zemle http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-maslove...

amadora
25. jan 2014

dnes kyslá fazuľová polievka a langoše 🙂

abriela
25. jan 2014

dnes: hovadzi vyvar, plnena paprika a knedlik

afrika
25. jan 2014

kurací vývar a perkeltík 🙂 🙂

lydia22
25. jan 2014

Dnes halušky s tvarohom