icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ifkael
30. jan 2014

A uz mam objednavku na langose...svokra robila a nedaju sa jest..tak deti psie oci, ci im urobim

Tak asi v sobotu bude langosovy den

petuscha
30. jan 2014

@bobinkask prosim mohla by som poprosiť recept na tych psíkov a aj tu brokolicu?? Ďakujem pekne ;)

petuscha
30. jan 2014

@janakomancova ako ju robievas ak sa môžem opýtať...

danielaj
30. jan 2014

@sono2 normálne, mám vlastný špenát v mrazničke, nasekaný na kúsky, 😉
@lenka369 pozri ku mne do albumu, mám tam kopec receptov na chlieb a pečivo 😉

m_ij_ka
30. jan 2014

práve som dorobila palacinky pre moje baby s tvarohom a marhuľovým džemom, šľahačka , granko 🙂

janakomancova
30. jan 2014

@petuscha Hrach na noc namocim.potom uvarim rozmixujem.Na oleji spenim cibulu pridam ju do kase, zltko rozslahane s mliekom horcicu ocot a sol podlaa chuti.a necham prevarit este.k tomu vacsinou opekanu klobasku alebo spekacik 🙂 s chlebom. to moji chlapi miluju 😀

petuscha
30. jan 2014

@bobinkask Prosím ako je ta sosovica na indicky spôsob? Ďakujem ;)

petuscha
30. jan 2014

@zuziq Prosím ake su tie obrátene fasirky?

mariasimkova
30. jan 2014

Ja tiež mám problém čo navarit poradte mi čo ste dnes navarili dajte nejakú inšpiráciu alebo prezradte volaký lahký recept alebo svoj oblúbený dakujem vopred Príjemnž dník všetkým prajem 🙂

zuzub
30. jan 2014

my dnes klasika, brokolicová polievka, vyprážaný karfiol, zemiačky s masielkom a ľadový šalát 🙂

kucminka
30. jan 2014

poradte na oslavu niečo slané,pizza rožky mávame stále,aj cesnačky,niečo iné

lululka555
30. jan 2014

@kucminka syrové pagáčiky, recept najdes u mna v albume

casdante
30. jan 2014

@irsina83 ahoj, dala by si prosim ta recept na tie stehienka ? vyzeraju uzasne. a tie knizky ? super darcek, take nieco vzdy potesi. tvoje recepty su pre mna velkou inspiraciou.

renee17
30. jan 2014

Tak u nás dnešné menu bolo:Kapustová polievka, rezance s tvarohom. 🙂

kucminka
30. jan 2014

@anaku ste sa zhodli kočky,ďakujem,vyzerá to celkom fajne,cesto je podobné ako na praclíky,len sa teda neprekladá.
@lululka555

veroni87
30. jan 2014

Ahojte, prišla som si k vám poradu. Robím teraz po druhýkrát marhuľový zákusok, kde ide plnka z pudingu a masla spolu s nasekanými marhuľami. Keď som ho robila prvýkrát tak sa mi po nakrájaní ten krém z piškóty roztekal a nedržal tak pekne úhľadne. Chcela som dnes kúpiť želatínový stužovač, ale nemali tak som zobrala normálne plátkovú želatínu. Môžem ju použiť do tej plnky ? Lebo na obale píše že na prípravu smotanových, tvarohových atd plniek tak neviem či môžem aj do tejto pudingovo maslovej. Dúfam, že mi nejaká zbehlejšia cukrárka poradí. Ďakujem 🙂

tilenka
30. jan 2014

včera...bryndzové halušky, dnes...jablková žemlovka, zajtra...pizza 😉

abriela
30. jan 2014

@womankc dakujem, dakujem - popozeram. Rezne nechcem, treba pri tom stat a ked nieco robim zvycajne s malym na rukach, preto skor nieco v rure, resp. na stave co dam do hrnca a spravi sa. Rozmyslala som nad svieckovou, ale popozeram tvoje typy. Urcite nieco najdem, leby ty vzdy dobre poradis 😉

nika80
30. jan 2014

Ahojte, aké slané bezmäsité jedla varievate na obed? Ja musím každý deň variť pre manžela do práce a už mi dochádzajú nápady a hlavne chcem niečo bez mäsa, lebo to ma takmer každý deň

anaku
30. jan 2014

@nika80 halusky, francuzske zemiaky, rizoto, cestoviny, granadir, zeleninove fasirky, zapekany karfiol, brokolica, kelovy privarok, sosovicovy, fazulovy, spenat...je toho vela

gelinka75
30. jan 2014

@nika80 syrove fasirky -akurat idem robit - jednoduche a rychle, ja ich peciem v trube http://varecha.pravda.sk/recepty/syrove-fasirky... vobec ani necitit, ze su z ovsennych vlociek 🙂

slimstar
30. jan 2014
mamo111
30. jan 2014

MCCAIN hranolky.Jsou za 10 minut hotove .Dam je do trouby .A k tomu hermelínek 😀

siska53
30. jan 2014

Frankurtska polievka a palacinky so,zeleninou,olivami,vajickom a surimi tycinkami.
a robila som aj cviklovo-zelerovu natierku.

nakup
30. jan 2014

Ahojte dne sme mali zeleninovú polievku s mušličkami, bratislavské pliecko s knedlíkom a punčové rezy

njonja
30. jan 2014

@danielaj Dakujem🙂

nelly3
30. jan 2014

dnesna vecera dukatove buchticky, dlho sme ich nemali a vcera na veceru zeleninova polievocka s haluskami (nakolko obedy mame s manzelikom v praci) takze take jednoduche jedla varim cez tyzden 😉

titkovamiriam
30. jan 2014

u nas dnes šošovicová a tvarohové palacinky na večeru zapekačky 😉 ,polievka bude aj na zajtra a spravím k nej langoše