icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
5. feb 2014

Potrebujem poradiť nejakú dobrú kuchársku knihu,máte nejaké tipy?ďakujem

zklimekova
5. feb 2014

dnes špenátová polievka s čerstvého špenátu , špaldové palacinky s jahodovým džemom, alebo slivkovou nutelou , pre seba si spravím grilovaný ementál so zeleninovým šalátom 😉

zuzkafuny
5. feb 2014

Dnes šošovicová polievka s párkom a zo včera mám ešte šišky 🙂

womankc
5. feb 2014

@zarabono myslím , že budeš spokojná , ja som s kyslou kapustou ešte nerobila, ale už som to zachytila, musím nabudúce vyskúšať

maminka2013
5. feb 2014

Dnes je pečené rebierko so zemiakmi a paradajkova polievka 🙂

smoulinka13
5. feb 2014

dnes fazulova polievka s udenym 🙂

fordikford
5. feb 2014

na dnes zeleninová polievka a ako druhe zemiaky zapečené s klobaáskou a brokolicou poliate rozšlahaným vajíčkom a smotanou ,kapustový šalátík 🙂

daniz
5. feb 2014

dnes pečené br. rebrá + zemiačky + kyslá kapusta 🙂

marlenka75
5. feb 2014

Morčací vývar, morčacie rizoto,uhorkový šalát.

natal12
5. feb 2014

Baby poradte čo takéna rýchlo a chutné si mám sprawiť do práce na nočnu ? 🙂 pečivo mi lezie hore krkom už 😒 síce máme kura a tarhonu ale kto to tam bude objedať od kostí 😀

zarabono
5. feb 2014

@womankc urcite skusim,dik ya radu

peta268
5. feb 2014

dnes masove gulocky, zemiakove pyre, brusnicova omacka a salat, vcera som robila synovi do skolky na karneval muffiny

zuzub
5. feb 2014

@peta268 mufiny vyzerajú super!!! môžem poprosiť receptík? hlavne na to vrchné zdobenie.dakujem. 😉

peta268
5. feb 2014

@zuzub spravim cesto na bublaninu a to davam do kosickov, a krem je maslovo pudingovy: 3 dcl mlieka, 200g krystal.cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 vanilkovy puding v prasku, 1 maslo ( 250g ). Vsetko okrem masla zmiesame a uvarime husty puding, po vychladnuti vmiesame maslo. Tentokrat som na koniec pridala potravinarske farbivo.

zuzub
5. feb 2014

@peta268 ďakujem.malý má tiež bud.týžden karneval a chcem tiež piecť mufiny

danielaj
5. feb 2014

ja som dnes varila zeleninovú polievku s krupicovými haluškami, dvojfarebný ryžový nákyp s marhuĺami a slivkami, a aby toho sladkého nebolo málo, tak som urobila aj moravské koláčiky 🙂

lienka2
5. feb 2014

sosovicova polievka, kuracie s fazulou a k tomu cestoviny..

baby nejake tipy co s brokolicou? okrem polievky a zapecenej brokolice.. vdaka 🙂

1zuzka1
5. feb 2014

@lululka555 dakujem 🙂

hyta
5. feb 2014

@lienka2 Minule som vyskúšala podľa receptu, čo tu dáka mamina hodila brokolicové špízy. Mäsožravému manželovi som tam dala i kúsok šunkovej klobásky, bolo to chutné.

bobinkask
5. feb 2014

dnešné koláčiky nevedela som sa rozhodnút, ktorý mám skor upiect, tak som spravila aj aj 😀... jeden maslový s marhulami a slivkami a druhý z celozrnnej muky s ribezlovým džemom a orechami

hyta
5. feb 2014

U nás sme dnes mali krémovú brokolicovú polievku s krutónami a pstruhy na masle, ochutené bylinkami, opečené zemiaky a zeleninový šalát.

lienka2
5. feb 2014

@hyta a aky bol recept?

hyta
5. feb 2014

Tu je recept http://dobruchut.azet.sk/recept/27143/fotorecep... . Prílohou bola zemiaková kaša. Inak sa dajú i z brokolice robiť fašírky, či placky.

m_ij_ka
5. feb 2014

práve do dopiekla štrúdľu makovo jablkovú a tvarohovú 🙂

womankc
5. feb 2014

@kuriatko84 som to kukla , môžeš mi písnuť , že čo tam všetko skutočne bolo a akú veľkú si objednávala????s kvalitou si bola spokojná??? toto je super a vozia dokonca aj na našu stranu ďakujem

chloe001
5. feb 2014

Polievka zo vcera brokolicova s krupkami. Muz dojedal kuracie v sladkokyslej omacke s ananásom, ryza. Dcera a ja rizoto (morcacie masko, ryza, mrkva, kukuricka). Sladka bodka 😉 citronovo-makove muffinky s citrusovou polevou.

kuriatko84
5. feb 2014

@womankc my sme si objednali rodinnu slovensku bednicku, kvalita super, vsetko cerstve, na mnozstvo ti presne nepoviem vazila som len hlivu, lebo tej sa mi zdalo moc malo bolo jej 255g.
ale boli tam zlte zemiaky, cibula, cvikla, mrkva, por, zeler, kalerab, hliva, jablcka
vecer mozem poslat aj foto 🙂 musim po malu do skolky paa

luciok
5. feb 2014

Včerajší čokoládový cheesecake v reze. Použila som hrudkový tvaroh, ktorý nevyzerá až tak dobre, ale iný som nezohnala a chutný bol aj taký.

boubelka0021
5. feb 2014

@irsina83 mozem recept??? Vyzera to mnamkovo

m_ij_ka
5. feb 2014

naša večera zapekané nivové rohlíky, čaj 🙂