icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
5. feb 2014
kofoluska
5. feb 2014

Ja som dnes zobrala odrezky z bravcoveho stehna, nakrajala na kocky, podusila na cibuli, ochutila len solou a ciernym korenim a svihla do toho cili papricku. A ako priloha bude basmati ryza. Hned ako chlap nakrmi a uspi dieta. 🙂 Zajtra bravcove kare platky zase na cibulke, ale v smotanovej omacke. 🙂 A zase basmati ryza. sa jej nejak neviem dojest :D

irsina83
5. feb 2014

dnes sme dojedali a na veceru som spravila vlacne, podustickove Hotcakes podla Billa a manzel mi zahlasil, ze ma tu najuzasnejsiu manzelku 😵, ale to len preto lebo miluje sladke... a ja som dojedla zo vcera fazulove cili s hlivou.

zklimekova
5. feb 2014

dnes na večeru mali detipo dlhej dobe hrianky a polievku od obeda a ja som si spravila tofu pizzu 🙂...na normálnu nemala, ale bola chutná 😉 ...ale po zmienke, že je to tofu, som odplašila všetkých záujemcov o ňu a bola len moja :D

irsina83
5. feb 2014

krasnaaaa je. prosim ta das mi recept???

zuzub
5. feb 2014

@irsina83 tie tvoje jedlá to je radosť pozerať , mi tu vždy sliny tečú 😀
nemáš nejaký dobrý tip na kuchársku knihu?

pena33
5. feb 2014

skusene kucharocky mam otazku. kupila som celozrnnu muku spaldovu -jemne mletu. mozem ju pouzit ako nahradu do piskotoveho cesta za polohrubu muku?

m_ij_ka
6. feb 2014

naše raňajky makovka s džemom, kakao 🙂

aleka
6. feb 2014

@pena33 áno 😉

kuriatko84
6. feb 2014

tak vcera som spravila cviklovo-cokoladovy kolac a vsetci sa zalyzovali, dokonca aj mm, kt. cviklu nelubi 😀

zklimekova
6. feb 2014

@irsina83 ahoj, bolo to určené mna??...ak hej tak bazalkové tofu som roztlačila a vymiešala s jedným vajíčkom, rozotrela na papier na pečenie a dala zapiecť -200 stupnov na 10min, potom som to vybrala, rozotrela na korpus roztlačený cesnak, trošku kečupu,pridala zeleninu podľa chuti, posypala korením na pizzu a postrúhaným syrom, piesť cca 20min, teda aby bola zeleninka ok 😉

kuriatko84
6. feb 2014

@womankc tu mas slubene foky bednicky 🙂

irsina83
6. feb 2014

@zklimekova anooo, super, bazalkove tofu mam 😀 dnes budem mat super obedik, vdaka za tip 😉

cestovatelkaandrea
6. feb 2014

ja som vcera navarila pesto polievku na dva dni, takze dnes nemusim uz nic varit. taka je husta, ze ked si dame kazdy po dva taniere sme plni az do rana.

katkas1
6. feb 2014

cina s ryzou a grilovanymi zemiakmi a zavarana cvikla a snad zostane aj na zajtra

danielaj
6. feb 2014

ja dnes varím fazuľovú polievku s údenými rebierkami, so zeleninou a hrubými rezancami, zapekané kuracie prsia prekladané cibuľou a slaninkou, slovenská ryža, broskyňový kompót a v pekárničke mi už kysne cesto na zapekané bosniaky so syrovo-bylinkovou náplňou 😉

joannas
6. feb 2014

@kuriatko84 koľko si platila za tu bednicku?

natinecka
6. feb 2014

@peta268 ako si robila ten krem na muffiny...vyzerajú skvele

anaku
6. feb 2014

@kuriatko84 daj recept vyzera super 🙂

kikatko
6. feb 2014

u nas vegansky šošovicový privarok, vykostene kura sa už peče, ryža a z prs bude čína

womankc
6. feb 2014

@zklimekova vyzerá veľmi chutne , daj rovno recept , aj ja skúsim

zklimekova
6. feb 2014

@womankc trošku vyššie už je 😉

m_ij_ka
6. feb 2014

náš obed dojeme šampiňónovú polievku, cestoviny s kuracím mäsom

bubo1104
6. feb 2014

vajíčkovú polievku , hranolky + rybie prsty . Piekla som domáce rožky na plechu , vydarili sa .

womankc
6. feb 2014

@zklimekova super mňam , aj ja vyskúšam

loknicka
6. feb 2014

dnes este dojedáme ale zajtra sa chystám na "držkovú" polievku z hlivy a španielske vtáčky - ale nerobím závitky len všetko pekne nakrájam... 🙂

siska53
6. feb 2014

My dnes babatkovsku polievku - zeleninovu mixovanu (mrkva,zeler) s ovsennymi vlockami. Ryza natural, ja mam,sparenu brokolicu a detom dedko spravil hovadzie na zelenine. A babka robila tvarohove sisky,tak ochutname,co je to zac. 🙂

daniz
6. feb 2014

dnes kôprovka s domácou knedľou a zbytkom z pečených rebierok 😎

daniz
6. feb 2014

@danielaj prosíííím recept na bosniaky.

kuriatko84
6. feb 2014

@joannas 24,90 a z toho je 8€ zaloha za bednicku, cize bednicka stoji 16,90€