Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja som dnes zobrala odrezky z bravcoveho stehna, nakrajala na kocky, podusila na cibuli, ochutila len solou a ciernym korenim a svihla do toho cili papricku. A ako priloha bude basmati ryza. Hned ako chlap nakrmi a uspi dieta. 🙂 Zajtra bravcove kare platky zase na cibulke, ale v smotanovej omacke. 🙂 A zase basmati ryza. sa jej nejak neviem dojest :D
krasnaaaa je. prosim ta das mi recept???
skusene kucharocky mam otazku. kupila som celozrnnu muku spaldovu -jemne mletu. mozem ju pouzit ako nahradu do piskotoveho cesta za polohrubu muku?
naše raňajky makovka s džemom, kakao 🙂
@irsina83 ahoj, bolo to určené mna??...ak hej tak bazalkové tofu som roztlačila a vymiešala s jedným vajíčkom, rozotrela na papier na pečenie a dala zapiecť -200 stupnov na 10min, potom som to vybrala, rozotrela na korpus roztlačený cesnak, trošku kečupu,pridala zeleninu podľa chuti, posypala korením na pizzu a postrúhaným syrom, piesť cca 20min, teda aby bola zeleninka ok 😉
@womankc tu mas slubene foky bednicky 🙂
@zklimekova anooo, super, bazalkove tofu mam 😀 dnes budem mat super obedik, vdaka za tip 😉
ja som vcera navarila pesto polievku na dva dni, takze dnes nemusim uz nic varit. taka je husta, ze ked si dame kazdy po dva taniere sme plni az do rana.
cina s ryzou a grilovanymi zemiakmi a zavarana cvikla a snad zostane aj na zajtra
ja dnes varím fazuľovú polievku s údenými rebierkami, so zeleninou a hrubými rezancami, zapekané kuracie prsia prekladané cibuľou a slaninkou, slovenská ryža, broskyňový kompót a v pekárničke mi už kysne cesto na zapekané bosniaky so syrovo-bylinkovou náplňou 😉
@kuriatko84 koľko si platila za tu bednicku?
@kuriatko84 daj recept vyzera super 🙂
u nas vegansky šošovicový privarok, vykostene kura sa už peče, ryža a z prs bude čína
@zklimekova vyzerá veľmi chutne , daj rovno recept , aj ja skúsim
@womankc trošku vyššie už je 😉
náš obed dojeme šampiňónovú polievku, cestoviny s kuracím mäsom
vajíčkovú polievku , hranolky + rybie prsty . Piekla som domáce rožky na plechu , vydarili sa .
@zklimekova super mňam , aj ja vyskúšam
dnes este dojedáme ale zajtra sa chystám na "držkovú" polievku z hlivy a španielske vtáčky - ale nerobím závitky len všetko pekne nakrájam... 🙂
My dnes babatkovsku polievku - zeleninovu mixovanu (mrkva,zeler) s ovsennymi vlockami. Ryza natural, ja mam,sparenu brokolicu a detom dedko spravil hovadzie na zelenine. A babka robila tvarohove sisky,tak ochutname,co je to zac. 🙂
dnes kôprovka s domácou knedľou a zbytkom z pečených rebierok 😎
@joannas 24,90 a z toho je 8€ zaloha za bednicku, cize bednicka stoji 16,90€

Teľací Wiener schnitzel
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/731-tela...