icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lindauciatko
11. feb 2014

@danielaj prosim ta ako robis cicerovu omacku? Dakujem

zahradka76
11. feb 2014

ahojte, ja som dnes varila sosovicovu polievku s korenovou zeleninou a jemnymi krupkami a spaldove palacinky s tvarohom a hrozienkami. 🙂

beah
11. feb 2014

Ahojte, my dnes máme rajčinovú polievku so syrom a špenátový prívarok, vajíčko a chlieb.

danielaj
11. feb 2014

@lindauciatko tak isto ako aj fazuľovú alebo šošovicovú 😉

hyta
11. feb 2014

U nás je dnes šampiónová polievka a rizoto s morčacím mäsom a zeleninou. No a aby bolo i dačo pre mlsné jazýčky, urobila som jablkové záviny.

mimkao
11. feb 2014

Vepřo, knedlo, zelí... Domáce knedle, parádne sa mi podarili. 😵

nellie_
11. feb 2014

@danielaj prosim ta nehodis sem recept na tie briosky? vyzeraju uplne neskotocne 😵 😵 tie musim vyskusat, mnam ! 🙂

amdeis
11. feb 2014

My sme mali dojedacky co chladnicka dala. Hraskovy krem, vinova omacka s knedlou, niekde som vyhrabaôa vzadu v chladnicke este aj plneny kapustny list.
Dievcata viete mi poradit prosim? Pekavam doma s vinnym kamenom miesto PDP. Posledne dva kolace sa ale nepodarili a cesta, aj ked rozne, boli pokazene navlas rovnako. Tazke, nenadychane pecenim. Vyzeraju ako puding. Vychadza mi, ze to ma suvis s vinnym kamenom. Moze toto kypridlo casom stracat na vlastnostiach? No som z toho jelen. Dakujem

m_ij_ka
11. feb 2014

pre baby som spravila palacinky s tvarohom a lekvárom 😉

lydia22
11. feb 2014

my dnes len rybie file, zemiaky a tatarka 🙂

lululka555
11. feb 2014

ahojky baby 😎 , my sme včera dojedali nedeľné menu, dnes sme ešte dojedli polievku a robila som cestoviny so zeleninovo-paradajkovou omáčkou,niečo na spôsob bolonskej ,ale bez mäsa a s mozzarelou a syrom grana a práve som dopiekla rýchle koláčiky z lístkového cesta s lekvárom, večer k telke, spolu 32 ks, sú také menšie 😵

katussska24
11. feb 2014

@lululka555 vyzera to skvele... 😵

lululka555
11. feb 2014

@katussska24 ďakujeeeem 😵

lululka555
11. feb 2014

@danielaj krásne pečivko 😝 , na lupačky si aj ja ,,brúsim zuby 😀 ,, už dlhší čas...asi budúci týžden prídu na rad 😉

lululka555
11. feb 2014

@abriela podarený kuchárik 😵 😉

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2014

Poradte co mam zajtra uvarit na obed z mleteho maska? Nieco rychle a chutne. Fasirky ani spagety nechcem. Dik

zklimekova
11. feb 2014

@lululka555 mňam , pri pohľade na tvoje foto som vyhladla 😉

ivushqa
11. feb 2014

@l_e_n_o_c_k_a lasagne

danielaj
11. feb 2014

@nellie_ mám ich u mňa v albume, pozri, robievam ich veľmi často, sú výborné 😉

abriela
11. feb 2014

@lululka555 mnam, vase menu vyzera super.

danielaj
11. feb 2014

@lululka555 ďakujem, to je robené z jedného cesta, máme ich veľmi radi, ja zase slintám na tými tvojimi lístkovými, MŃam, tie zase spravím ja asi zajtra 😉

abriela
11. feb 2014

@l_e_n_o_c_k_a plneny kapustny list, resp. kolozvarka alebo plnena paprika. Alebo popraz len mlete maso, ocut a podavaj s cestovinami, alebo kasou. Taketo nieco som jedla v londyne v rodine a bola to mnamka

lululka555
11. feb 2014

@abriela jednoducho a rýchlo to bolo dnes 😉 a dakujeeeem

lululka555
11. feb 2014

@danielaj ja ich robievam často,tuším aj minulý týžden som piekla , také taštičky.A zmiznú za chvíľu 🙂

chloe001
11. feb 2014

Tak dnes bola kremova polievka z hokkaido tekvice, ktoru som kvôli dcere musela nakoniec prerabat na zeleninovu 🙄 Dojedali sa spagety s masovymi gulickami v paradajkovej omacke.

kikatko
11. feb 2014

Ja uz varit nemusim,mam doma mamču a ja som povyšila na nakupcu.dnes bola zemiakova biela polievka,francuzske zemiaky,pizza a ako dezert domace lekvarove buchty a slane slimačiky

slavkicek
11. feb 2014

@lululka555 dakujem za recept 🙂

leushkka
11. feb 2014

Brokolicovy nakyp a uhorkovy salat.

marlenka75
11. feb 2014

Kurací vývar, pečené kurča, ryža, broskyňový kompot.