Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
krásnu jarnú nedeľu kočky, u nás dnes slepačia polievka, bravčová panenka plnená šunkovo-syrovo-broskyňovou plnkou, pečená vcelku, bravčové karé pečené pod zemiakovou perinkou, varené zemiaky s vňaťkou, ryža, kyslé uhorky a alma paprika, miešaný kompót, a ako sladký dezert čokotwist- slimáci s pudingom a čokoládou 🙂 foto pridám neskôr 😉
@lululka555 Myslíš tú od Martinky? (dulce de leche) Pokiaľ budem robiť cheesecake, chcela by som ho vyskúšať s ovocím na vrchu… Kamarátka ma poprosila či by som jej o mesiac jeden taký upiekla, tak si to musím nacvičiť 🙂. Tiramisu by malo veru zaručený úspech u A. ja ho ale nejem 😅
@levandullka áno presne tú mám na mysli 🙂 ,inak okrem nej v blogu je aj tu http://adkas-tastyfood.blogspot.ch/2013/08/tvar... ,už som ju raz robila a bola výborná. 😉
Ja som rozmýšľala o tiramisu,ale s jahodami 🙂
zapekany karfiol, brownies
@lululka555 No así ju aj ja niekedy vyskúšam 🙂. Vyzerá naozaj dobre a už som pár krát na ňu pozerala 🙂. Tiramisu s jahodami môže byť tiež super… Ako ho robíš?
@levandullka bola by to premiéra s tým tiramisu,robila som zatial len raz klasické a to si mi ty dávala recept. 😉 pamätáš???
neviem ako ,na nete by som niečo, ,,posnorila,,.. a možno to nakoniec bude niečo celkom iné...uvidím,mám ešte čas do piatku 😉
Dnes máme my doma
paradajkovú polievočku s rezancami ( žuvačkovými ) 😀 😀
A ako druhé máme : Zemiačky a kuracie mäsko 🙂
@lululka555 aj ja som taky robila, presne rovnako, len iny dzem 😀 mnam
naša večera domáca pizza (kečup, syr, šunka, cherry rajčiny, šampióny) 😉
Dnes kuracie prsia v trojobale plnene mozarelou a sampionmi, americke zemiaky.
Zajtra lasagne.
Ahojte, u nás som uvarila zeleninovú polievku s mrveničkou, k tomu vyprážané rezne z karé, v snehovom obale.Príloha zemiaky a zeleninový šalát. Keďže máme nedeľu, bola medová torta.
Slepačia polievka s drobkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1301-sle...
@irsina83 tak sme mali asi rovnaké chute 😝
U nás dnes boli rezne 😖
Ja som dnes varila len paradajkovú polievku a dojedli sme penne s kuracím mäsom a syrovou omáčkou. Trochu nezvyčajný nedeľný obed, ale oddychovala som 😉 práve som dokončila časť obeda na zajtra - robila som kuracie prsia podľa tohto receptu, ktorý tu niekto min týždeň pridal. Vyzerá to super. Zajtra uvidíme, ako bude chutiť 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/zapecene-kurac...
@lululka555 jeej aj ty si rybka 😉 ...aj ja mám na konci týždňa narodeniny, tiež som rozmýšľala nad cheescake , pozdáva sa mi mandarínkový z najnovšieho Dobrého jedla, ale aj tá maková torta vyzerá super 😉
@zklimekova áno som rybka... posledný febr.deň,ale tento rok nieje v kalendári ..tak sa uspokojím aj s 28. 😉 takže sa to tu bude hemžit narodeninovymi kolacikmi ...už sa tešim 😵 ty máš kedy?
@lululka555 ja mám na začiatku marca 🙂..2.3.
@lululka555 @zklimekova @levandullka tak sa pridávam do klubu 🙂 aj ja budem piect narodeninový koláčik-mužík má v utorok narodeniny, tak privítam nejaké inšpirácie, lebo ešte stále neviem čo mu upečiem 😒 a to ma v nedelu čaká dalšia oslava... svokra a švagriná mali dnes narodeniny, ale oslavujeme až budúcu nedelu a tiež by sa patrilo niečo upiect, ale stále neviem čooo...baby radte 😉

Dnes na oběd Uzené koleno pečené na zelí + domácí bramborový knedlík.