Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@michaelamilan tortička super,... malému prajem všetko naj ....a skoré uzdravenie 😉
@michaelamilan krásna torta 🙂 drobcovi prajem skoré uzdravenie 😉
dnes zeleninová polievka s rezancami a bravčové rezne s pichanými zemiakmi s vňaťkou 🙂
Kurací vývar s domácimi rezancami, zemiaková kaša,vyprážané kuracie rezne, kyslá uhorka.
Ahojte, dnes máme kurací vývar s rezancami, pečenú krkovičku so zemiakmi a kysl. kapustou - dojedáme zo včera.
Ahojte, my dnes dojedačky zo včera- čína s ryžou, detičky kuracie na prírodno a ryža.dnes som varila brokolicovú polievku.a včera som piekla ešte bábovku.
Sobota - zemiaky na pokyslo + opečená sekaná + pečivo,
nedeľa - morčacia polievka a nakladané br. karé + zemiačky + paradajkový šalát a mali sme oslavu tak bol nakldaný syr + proschutto, zelerový šalát na bagerkách, slané salámové ruže,chlebíčky, štrúdle :maková,orecová, bratislavské rezy, marlenku, jednohubky s paprikovým želé....
dnes dojedáme.
Caute; u nas paradajkova polievka so syrom a kuraci reznik v brokolicovom cesticku, rozmyslam ze zajtra bude cina... Aj tu nenajdem nieco lepsie 🙂
Ahojte, dnes som robila fazuľovú polievku s domácimi krajancami a lečo s klobáskou.Polievky mám na 2-3 dni 😅 nesmiem variť vo veľkých hrncoch 🤐
@zklimekova
@maminka2013 ďakujem vám babulky veľmi pekne 🙂
kurací vývar so zeleninou,mäso na chrenovej omáčke a knedla 😉
práve som dopiekla perník pre moje baby 🙂
naša večera praženica s cibuľkou, kaiserky, kečup, čaj 🙂
U nás dnes obed-odvčera slepačia polievka,kuracie maso s ryžou a čalamáda a zajtra šošovicová polievka a žemlovka
Hrachovo mrkvová polievka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1303-hra...
@michaelamilan Krásnu tortičku si mu urobila, a dodatočne všetko najlepšie!!
no ja mam tiez dilemu ze co zajtra.no napad stale neprichadza,tak uvidim. 😀
@danielaj Ahoj Danka. Pamätám si, že Ty zaváraš vylúpané orechy. Chcela by som Ťa poprosiť o radu - teda možno aj iné mamičky. Ja mám vylúpané orechy v mraziaku, ale zaberajú miesto. Môžem ich teraz dať do pohárov a zasterilizovať ? Lebo som hľadala cez uja googla a tam píšu, že orechy musia byť suché.
Tak teraz neviem, či môžem aj také zamrazené dať do pohárov, alebo iba nové suché. Ďakujem za rady.
zemiakove placky s ohnivym maskom a piekla som stuhany tvarohovy kolac, ale pochybujem ze zostane aj na zajtra 😠
naše raňajky rybacia pomazánka, rohlíky, čaj 😉
@slavka1307 musia byť poriadne vysušené, ja si ich vždy vylúpem a nechám ešte poriadne preschnúť na radiátor, až potom dávam do pohárov, 😉 skús ich vybrať z toho mrazáka, poriadne nechaj vysušiť a potom šupni do pohárov 😉
U nás dneska bude údené pečené koleno. 🙂
vcera som varila mliecnu brokolicovu polievocku a dnes perkelt.. Minule sme navarili kapustu s gulkami 😉
u nas segedinsky gulas so sojovymi kockami a domaca knedla 🙂
ahojte 😎 😎 😎 dnes strúhaná zeleninková a cestoviny s kuracím mäsom a špenátom 🙂
My sme v sobotu boli u nasich,mali sme pecene kura s plnkou (ja len tu plnku🙂 ),ryzu,zemiakove pusinky,zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami. A mama nam nabalila i na nedelu. V pondelok som vytiahla moje mrazakove zasoby a takto som sa 3dni ulievala!;)
dnes varim feniklovu polievku a budeme mat penne so zeleninou a struhanym syrom plus kecup.
na zajtra zostane polievka a vytiahnem spaldovo-krupicove halusky z mrazaku,budu s makom. Takze zajtra sa zas ulejem. 🙂
z polievky som odobrala,pred tym,nez tam sla smotana a budem ju mat na dokoncenie nabuduce,pojde do mrazaku. Radsej mnou pripravene,polotovary,ako z obchodu,kde neviem,co daju.
robila som aj do pralinkovej formy zelatinove ribezle,malej tieto bonbony velmi chutili,skoro vsetko popapala ona.🙂
u nás dnes kyslá fazuľová polievka a hurky zo zabíjačky s varenými zemiakmi a zaváranými uhorkami 🙂 včera na večer boli na požiadanie langoše, niečo z nich zostalo, tak sa ešte dnes dojedia 🙂

@zklimekova
@lululka555 Baby aj ja mám v piatok narodeniny 🙂 😀 Rybka som tiež 😉