icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slavka1307
25. feb 2014

@danielaj Ďakujem. Skúsim tak.

daniz
25. feb 2014

dnes chlebová polievka, alebo chlebové jednohubky.

marlenka75
25. feb 2014

Dusená ryža s hráškom, kuracia pečeň na cibulke, kyslá uhorka.

danielaj
25. feb 2014

ahojte, včera boli dojedačky z nedele, dnes som varila krupicovo-vajíčkovú polievku s kukuričkou, zemiakovo-šošovicový prívarok, domáca sekaná a domáci chlebík a rožky, 😉

miruska73
25. feb 2014

ahojte cez vikend sme mali aj mame ostrokyslu polievku a maso na prirodno so sampionaami a ryzou dnes sa doje a dnes som spravila karfiolovu pol.a idem spravit bud sulance alebo slivkove gule...a minuly tzzden sme mali pizzu smotanovo syrovu a klasika ,langose sme mali tri dni a fazulovu polievku 😀 a mm si ide spravit daku divinu asi minutky s hranolkami...a mala by som vas konecne po tyzdni aj skontrolovat co fajneho ste navarili 😀 😀

zklimekova
25. feb 2014

dnes cestoviny s kuracím mäskom, cuketou, paradajkou

m_ij_ka
25. feb 2014

brokolicová polievka, hovädzie na chrenovej omáčke, knedľa 😉

hyta
25. feb 2014

@slavka1307 Ahoj, ja som dala na radu kámošky, orechy som zomlela a tak uschovala v mraziaku, nezaberajú toľko miesta a sú vynikajúce.

zara0201
25. feb 2014

@danielaj Ahoj, ako robis domacu sekanu? Z kupnej mam neskutocnu zahu...

hyta
25. feb 2014

Ahojte, u nás dnes cesnaková polievka s krutónami a zapekaný fenikel so zemiakovou kašou a šalátom. Na zajtra urobím domáce tvarohové rezance.

firstbaby
25. feb 2014

Ahoj kucharocky 🙂 U nas dnes sosovicova so zemiakmi na kyslo a halusky z celozrnnej muky s tvarohom a zakysankou....a maminka chudne, takze pre mna trosku ina verzia - pred kazdym jedlom zeleninka 😉

luciok
25. feb 2014

Dnes koložvárska - varila svokra

mima2778
25. feb 2014

V sobotu sosovicova pol. a langose, v nedelu mexicky gulas,ryza, vyvar, pondelok zel.polievka a palacinky s tvarohom,dnes ma manzel brav.koleno a my s malym lososa,ja so salatom a maly so zemiackami,na zajtra varim polievku z ruz.kelu a druhe este neviem,idem sa inspirovat 🙂

zuzyynka
25. feb 2014

Včera u nás boli guľášové roľky so zemiakovou kašou. 🙂 A trošku sladnosti banán s čokoládovou polevou a šľahačkou. 😉

nakup
25. feb 2014

@mirage áno uvedomila som si to až potom 😉

m_ij_ka
25. feb 2014

naša večera chlieb vo vajíčku, kečup 🙂

kibuk
25. feb 2014

dnes som mala čas doobeda-dietko chore tak domace pirohy -lekvarove a zemiakove 80 kusov a polievočka od nedele 🙂

bobinkask
25. feb 2014

ahojte my sme včera dojedali z nedele piekla som kokosovo-kakaovú bábovku...dnes zeleninová polievka s ovsenými vločkami, vyprážaný syr, zemiaky a šalat coleslaw a mužovi k narodkám som upiekla jablkový koláčik ...

bobinkask
25. feb 2014

@michaelamilan krásna tortička a maličkemu prajem dodatočne všetko naj... hlavne vela zdravíčka...aj postavičku si robila? je suprová 😵

iinuska
25. feb 2014

zemiakova polievka nakyslo, rizoto, cvikla

slimstar
25. feb 2014
zarabono
25. feb 2014

@jarka721 mozem poprosit recept na ten falosny medovy?dakujem

zklimekova
25. feb 2014

@bobinkask ten jablkový koláč vyzerá úúúúúžasneeee 😉

lucikatn
25. feb 2014

Ostalo mi knedlo-vepro z vikendu a treba to pojest tak som vymyslela obmenu: z kapusty budu kapustniky a ak zvysi cesto tak lekvarove buchty a k masu urobim tarhonu

lienka2
26. feb 2014

ahojte 🙂
nedela bola hrachova polievka s opecenym chlebikom, masova rolada s pecenymi zemiakmi a kyslou uhorkou - inspiracia od @lululka555 🙂 v pondelok sme dojedli, vcera vyvar z kuracieho stehna so zeleninou a cestovinou, vyprazany karfiol, varene zemiacky a zeleninovy salat, dnes dojeme polievku a na druhe ma manzel tofu na zelenine s ryzou a my s drobcom kuracie pecienky s ryzou 🙂 ako dezert bananovo-kakaovy puding 🙂

lienka2
26. feb 2014

@lululka555 este som sa chcela opytat ako robis cokoladovu polevu lebo ked vidim tie tvoje fotky mas ju taku krasnu 🙂

lululka555
26. feb 2014

@bobinkask koláčik vyzerá super 😉

lululka555
26. feb 2014

@lienka2
@lienka2 dakujem 🙂 ,ja dávam čokoládu, šľahačkovú smotanu a plátok masla.Neláme sa a chutí výborne 😉

lululka555
26. feb 2014

ahojte, na dnes zostala zo včera polievka so strúhanou zeleninou a budú ešte parené buchtičky 😝

danielaj
26. feb 2014

@zara0201 takto som robila, ale dávam iba bravčové mäso http://www.recepty.cz/recept/nejlepsi-sekana-na... 😉
@bobinkask koláčik je nádhernýýýýý, máš receptík? 😉