icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
23. feb 2014

@zklimekova
@lululka555 Baby aj ja mám v piatok narodeniny 🙂 😀 Rybka som tiež 😉

michaelamilan
23. feb 2014

Ahojte, u nás dnes bola zeleninová polievka, kuracie kúsky na sladko kyslej omáčke s ryžou a hranolkami. A pridávam foto torty čo som malému piekla k 1. narodeninkám 🙂 Pekný zvyšok nedele a veľa zdravia! Môj drobček má zápal priedušiek ☹

zklimekova
24. feb 2014

@michaelamilan tortička super,... malému prajem všetko naj ....a skoré uzdravenie 😉

maminka2013
24. feb 2014

@michaelamilan krásna torta 🙂 drobcovi prajem skoré uzdravenie 😉

maminka2013
24. feb 2014

dnes zeleninová polievka s rezancami a bravčové rezne s pichanými zemiakmi s vňaťkou 🙂

marlenka75
24. feb 2014

Kurací vývar s domácimi rezancami, zemiaková kaša,vyprážané kuracie rezne, kyslá uhorka.

beah
24. feb 2014

Ahojte, dnes máme kurací vývar s rezancami, pečenú krkovičku so zemiakmi a kysl. kapustou - dojedáme zo včera.

zuzub
24. feb 2014

Ahojte, my dnes dojedačky zo včera- čína s ryžou, detičky kuracie na prírodno a ryža.dnes som varila brokolicovú polievku.a včera som piekla ešte bábovku.

daniz
24. feb 2014

Sobota - zemiaky na pokyslo + opečená sekaná + pečivo,
nedeľa - morčacia polievka a nakladané br. karé + zemiačky + paradajkový šalát a mali sme oslavu tak bol nakldaný syr + proschutto, zelerový šalát na bagerkách, slané salámové ruže,chlebíčky, štrúdle :maková,orecová, bratislavské rezy, marlenku, jednohubky s paprikovým želé....
dnes dojedáme.

dorotka2013
24. feb 2014

Caute; u nas paradajkova polievka so syrom a kuraci reznik v brokolicovom cesticku, rozmyslam ze zajtra bude cina... Aj tu nenajdem nieco lepsie 🙂

titkovamiriam
24. feb 2014

dnes som varila už skoro rano,aby mal Michal navarene na par dní ked odchadzame-šošovicova polievka,masko na paradajkovej omačke a kuracie prsia na jogurtovo syrovej k tomu ryža a cestoviny 🙂

michaelamilan
24. feb 2014

Ahojte, dnes som robila fazuľovú polievku s domácimi krajancami a lečo s klobáskou.Polievky mám na 2-3 dni 😅 nesmiem variť vo veľkých hrncoch 🤐
@zklimekova
@maminka2013 ďakujem vám babulky veľmi pekne 🙂

m_ij_ka
24. feb 2014

kurací vývar so zeleninou,mäso na chrenovej omáčke a knedla 😉

saxana36
24. feb 2014

Grilovana panenka a trosku som oprasila parny hrniec

m_ij_ka
24. feb 2014

práve som dopiekla perník pre moje baby 🙂

m_ij_ka
24. feb 2014

naša večera praženica s cibuľkou, kaiserky, kečup, čaj 🙂

blackcat8885
24. feb 2014

U nás dnes obed-odvčera slepačia polievka,kuracie maso s ryžou a čalamáda a zajtra šošovicová polievka a žemlovka

slimstar
24. feb 2014
luciok
24. feb 2014

@michaelamilan Krásnu tortičku si mu urobila, a dodatočne všetko najlepšie!!

janka1806
24. feb 2014

no ja mam tiez dilemu ze co zajtra.no napad stale neprichadza,tak uvidim. 😀

slavka1307
25. feb 2014

@danielaj Ahoj Danka. Pamätám si, že Ty zaváraš vylúpané orechy. Chcela by som Ťa poprosiť o radu - teda možno aj iné mamičky. Ja mám vylúpané orechy v mraziaku, ale zaberajú miesto. Môžem ich teraz dať do pohárov a zasterilizovať ? Lebo som hľadala cez uja googla a tam píšu, že orechy musia byť suché.
Tak teraz neviem, či môžem aj také zamrazené dať do pohárov, alebo iba nové suché. Ďakujem za rady.

katkas1
25. feb 2014

zemiakove placky s ohnivym maskom a piekla som stuhany tvarohovy kolac, ale pochybujem ze zostane aj na zajtra 😠

m_ij_ka
25. feb 2014

naše raňajky rybacia pomazánka, rohlíky, čaj 😉

danielaj
25. feb 2014

@slavka1307 musia byť poriadne vysušené, ja si ich vždy vylúpem a nechám ešte poriadne preschnúť na radiátor, až potom dávam do pohárov, 😉 skús ich vybrať z toho mrazáka, poriadne nechaj vysušiť a potom šupni do pohárov 😉

zuzyynka
25. feb 2014

U nás dneska bude údené pečené koleno. 🙂

katarinatibi
25. feb 2014

vcera som varila mliecnu brokolicovu polievocku a dnes perkelt.. Minule sme navarili kapustu s gulkami 😉

katy2
25. feb 2014

u nas segedinsky gulas so sojovymi kockami a domaca knedla 🙂

lululka555
25. feb 2014

ahojte 😎 😎 😎 dnes strúhaná zeleninková a cestoviny s kuracím mäsom a špenátom 🙂

siska53
25. feb 2014

My sme v sobotu boli u nasich,mali sme pecene kura s plnkou (ja len tu plnku🙂 ),ryzu,zemiakove pusinky,zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami. A mama nam nabalila i na nedelu. V pondelok som vytiahla moje mrazakove zasoby a takto som sa 3dni ulievala!;)
dnes varim feniklovu polievku a budeme mat penne so zeleninou a struhanym syrom plus kecup.
na zajtra zostane polievka a vytiahnem spaldovo-krupicove halusky z mrazaku,budu s makom. Takze zajtra sa zas ulejem. 🙂
z polievky som odobrala,pred tym,nez tam sla smotana a budem ju mat na dokoncenie nabuduce,pojde do mrazaku. Radsej mnou pripravene,polotovary,ako z obchodu,kde neviem,co daju.
robila som aj do pralinkovej formy zelatinove ribezle,malej tieto bonbony velmi chutili,skoro vsetko popapala ona.🙂

maminka2013
25. feb 2014

u nás dnes kyslá fazuľová polievka a hurky zo zabíjačky s varenými zemiakmi a zaváranými uhorkami 🙂 včera na večer boli na požiadanie langoše, niečo z nich zostalo, tak sa ešte dnes dojedia 🙂