icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
5. mar 2014

@irsina83 prosím ako robíš smaženú ryžu? Vyzera velmi dobre.. 😝

katussska24
5. mar 2014

Dnes ala popolcová streda, šošovicová polievka a kapustníky 🙂

tinacho
5. mar 2014

vyprážaný syr, hranolky, tatarka......mňam 😀

lejlla
5. mar 2014

paradajkova polievka,langose...vecer zemlovka

salma22
5. mar 2014

no kedze mame post...tak fazulovu polievku, pyre a rybku v 3obale...🙂

beah
5. mar 2014

Ahojte, keďže je dnes prísny pôst, u nás brokolicová polievka a hubové rizoto, večer asi praženica na cibuľke.

m_ij_ka
5. mar 2014

rajčinová polievka so syrom, parené buchty 😉

leanax
5. mar 2014

gulášová polievka , palacinky
😀

daniz
5. mar 2014

dnes dopapáme kapustničku. Peknú popolcovú stredu prajem.

gianni
5. mar 2014

dnes zeleninová(zo strúhanej zeleniny) a fašírky,ale ups že vraj pôst, my to nedodržiavame,hádam nikoho neurazím 😉
a krupicová kaša
a ešte pridávam foto objednanej syrovej torty z Oravy pre svokrovcov 😉

katkas1
5. mar 2014

strukova polievka na kyslo a dukatove buchticky s vanilkovym kremom, zajtra gulas 😉

firstbaby
5. mar 2014

U nas dnes kremova brokolicovo-karfiolova polievka zahustena zemiakom, so struhanym syrom a cestoviny s tvarohom a kyslou smotanou, cmar 😉

leanny
5. mar 2014

@gianni Môžem vedieť odkiaľ bola objednaná?

slimstar
5. mar 2014
gianni
5. mar 2014

@leanny
http://www.syrovetorty.eu/fotogaleria/
ale táto konkrétne tam asi nie je ,som len povedala že chcem s rybkami 😉

zara0201
5. mar 2014

Na zajtra chystám zámocké soté (bravčové soté s lečom, hráškom, šampiónmi a trochou smotany) a maslové noky.

a2303
5. mar 2014
mima2778
5. mar 2014

Zo vcera zapekane zemiaky,aj dnes,vcerajsi obrateny hruskovy kolac a teraz som dala varit kapustnicu s kolenom,hadam bude na 2-3 dni,chcem mat do piatka s varenim pokoj a venovat sa len malemu 🙂

a2303
5. mar 2014

Ahojte, som doma už 5 týždeň s deťmi (najprv choroba a potom na striedačku kiahne ☹ ), tak veľmi nestíham fotiť a prispievať ale čítam poctivo 😵
Komentár k predošlým fotkám: pizza tyčinky s tzatziky omáčkou, plnená mäsová roláda v celku a na tanieri detská porcia 🙂 a nakoniec perky s malinovým lekvárom 😵

amdeis
5. mar 2014

My mame na dnes a na zajtra obed pre marodov. A kedze viem co maju radi, tak paradajkova polievka s krupicovymi haluskami a na druhe pudingovo-jablkova zemlovka. No ale kedze vsetci beru antibiotika, tak maju pomotane chute a nikomu nic nechuti. 😢 Ma nastvu a dostanu to co ja ked som bola velmi chora - privarok s hase alebo restovanou pecenou. 😠

myrca_m
5. mar 2014

my dnes a zajtra zeleninová polievka a polámala som do nej špagety, a druhé parená zelenina a hoky na masle, a ohlásila sa návšteva tak pečiem hrnčekový chlebíček a polejem ho citrónovou polevou

silvinuska6
5. mar 2014

Koláčik 😀

levandullka
5. mar 2014

@a2303 To su grissini? Ako si ich prosim robila? 🙂 Dakujem

milan_branik
5. mar 2014

mam dalsi super typ........

http://recepty.pozri.sk/recept-cestoviny-s-loso...

co moze byt zdravsie ako ryby a cestoviny ???? /hlavne nestrit rybou nech su s toho neni iba cestoviny 😒 😒 😒 😒 /

diusik
5. mar 2014

@meinkonka mňam super to vyzera,tek kolac a vsetko 😝

maca242
5. mar 2014

ja to dnes vidim na nejaky privarok s chlebikom.
a pochvalim sa svojim vytvorom - manzelovi do prace na narodeniny 😀

lydia22
5. mar 2014

@maca242 nádherná mna tiež láka vyskušať slanu tortu a tvoja vyzerá fakt skvelo 🙂

luciok
5. mar 2014

U nás dnes len rybie prsty so zemiakmi

maximouse
5. mar 2014

Dnes vyprazany karfiol so zemiakovou kasou a karfiolovo-zeleninova polievka s krupicovymi haluskami. Chcelo by to nejaky dezertik, ale ani jeden z mojich chlapov nie je na kolace. Asi sa necham k niektorej z vas pozvat na kavicku so zakuskom. :D