icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maribar
6. mar 2014

Ahojte zienky, do tejto skupiny sa da nejako pridat, alebo nie, aby sa mi zobrazovali prispevky z tejto skupiny?Dakujem

m_ij_ka
6. mar 2014

slepačí vývar, zemiakové pyré s fašírkami, čalamáda 😉

maca242
6. mar 2014

@lydia22 dakujem pekne. je to moja prvotina a vobec to nebolo tazke. len som tam intuitivne daval veci, co mi dosli pod ruku a islo to same. co ale odporucam - najprv si z chlebika poodkrajovat korku zo vsetkych stran. ja som to robila z tmaveho toastoveho. aj ked tam nie je tvrda korka, radsej som ju odkrojila, aby sa to lahsie krajalo. a celu som ju zboku len natrela nivovou natierkou (bola najtekutejsia), aby sa prilepili boky. finito 😀

daniz
6. mar 2014

dnes fr. polievočka a palacinky s marhuľovým domácim džemom.

tretulka
6. mar 2014

@maribar musi si dat tuto temu do oblubenych
my mame dnes paradajkovu polievku zo vcera a strapacky s kyslou kapustou.

katkas1
6. mar 2014

polievka je od vcera a k tomu kuracie stehna s ryzou a kompotom, gulas sa presuva na zajtra a bude aj na sobotu, nedelu bude slepaci vyvar a fasirka so zemiakovou kasou, len neviem ako kolacik upeciem

tortelinka
6. mar 2014

my dnes pečené kuracie stehná na zázvore a citróne, k tomu pečená cvikla a mrkva, ryža

adulka1979
6. mar 2014

Krémová brokolicová polievka a francúzske zemiaky....

maribar
6. mar 2014

@tretulka Dakujem a ako?

womankc
6. mar 2014

@maribar no ja sa sem dostávam tak, že si vždy kliknem na upozornenia , tam sa ti zobrazuje kto na teba v tej ktorej téme reagoval a na to len kliknem a automaticky ma sem dostane . Nie som zrovna netový človek 🙂 , ale sme chodím pravidelne a rada , mám rada túto tému

zuzub
6. mar 2014

ahojte ja tento týždeň nejak nestíham, ale moje varenie: v pondelok sme dojedli z nedele ražničie a slepačiu polievku, utorok-streda zeleninová polievka, vyprž.karfiol, zemiaky, dnes som robila hráškovú polievku a zapekané cestoviny budeme mať aj na zajtra.ešte vymyslieť niečo na sobotu a nedeľu....

nmonika
6. mar 2014

Dnes varim kuraci stroganov a slovensku ryzu k tomu ... Dobru chut 🙂

trinity888
6. mar 2014

Tak dnes som sa len trochu hrala s jedlom, kedže sa stále necítim dobre a maly chytil cez noc teplotu, rodina je hlavna a hlavne chlap, tak bude plnená paprika a knedlu nech chlop po ceste domov kúpi 🙂

lucikusik
6. mar 2014

Dnes zeleninová polievka (brokolica, mrkva, jarná cibuľka, špenát, mrvenička) a pečené zemiaky s acidkom. To som varila narýchlo pre seba. Keď som drobca doviedla naobed zo škôlky, tak zbadal zemiaky a obedoval druhý krát 😀

lululka555
6. mar 2014

ahojte 😉 dnes zeleninová polievka s krupicovými knedlíčkami a losos s pečenými zemiakmi 😝

lululka555
6. mar 2014

@levandullka ahoj, ako si včera dopadla? čo si nakoniec vykúzlila ? 😉

saxana36
6. mar 2014

Zelerova polievka a zapecene zemiaky s mletym mäsom,cukinou,kôprom

leanax
6. mar 2014

Zeleninové rizoto a pórovo-mrkvová polievka so smotanou a máme aj makové buchty na pare 😉

leanax
6. mar 2014

@lululka555 tááák na toho lososa by som sa dala pozvať, vyzerá úžasne 😉

bobinkask
6. mar 2014

ahojte...pondelok, utorok som nevarila dostali sme z oslavy zemiakový šalát, rezne, kolače...včera mrkvovo-cukinová polievka s kuskusom, ryžový jablkovo-kokosový nákyp s kompotom , plnený chlieb šunkou a syrom gorgonzola,paprikou... a dnes včerajšia polievka lazane s kozím syrom a špenátom a na večeru som spravila pizza veniec s roznou náplnou

lydia22
6. mar 2014

@maribar @womankc dajte si tuto temu ako páči sa mi a automaticky sa vam zobrazí ked si kliknete na pači sa mi a nemusite hladat

slimstar
6. mar 2014
gianni
6. mar 2014

@nikita308 neviem kolko vážila,pravdepodobne menej ako kilo lebo ma stála 10 eur a kilo stojí 13 eur,ale dajú sa aj väčšie spraviť, pred tým som mala bánoveckú 2 kilovú,ale takú klasickú tam nerobia rôzne tvary

nikita308
6. mar 2014

@gianni Ďakujem veľmi pekne, lebo som pozerala tú stránku, tak som vedela koľko to stojí, len som myslela, že to bolo ťažšie... 🙂 škoda, že som o tom nevedela pred mesiacom, dala by som urobiť manželovi... 😉

jani74
6. mar 2014

@slimstar jé toto sa chystám variť v sobotu - nedeľu 😀

bobinkask
6. mar 2014

@zklimekova tortička vyzerá úžasne 😵 hned by som si dala, ale ked ja mak nemooožem ☹ dal by sa tam nahradit aj niečím iným?

danielaj
6. mar 2014

ahojte, včera som varila polievku zo strúhanej zeleniny + karfiol a halušky, dusenú bravčovú aj kuraciu pečienku, ryžu, kyslú uhorku k tomu, a koláčik Mravenisko, dnes tá istá polievka a zapekaný karfiol, brokolica so smotanou, vajíčkami a syrom, hranolky, ľadový šalát 😉

danielaj
6. mar 2014

@gianni ani my nemávame pôst 😉

zklimekova
6. mar 2014

@bobinkask bola super, myslím že by to bolo super aj ovocné 😉

bobinkask
6. mar 2014

@zklimekova ... aj s orechami by to mohlo byt dobré 😉 možno niekedy vyskúšam ...mna zaujalo aj takéto niečo 🙂 http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2011/08/visn... v mrazáku sa mi povalujú ešte nejaké višne asi skúsim ako nedelný koláčik 😵