Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
paradajkovu polievku,kur.prsia na stave s hraskom+cestovina
Dnes som varila rizoto, o 10tej bolo navarené, pretože treba využiť slnečné dni a tráviť ich von
polievky: zeleninová s krupicou, paradajková s ryžou a druhé: granadír 🙂
zemlovka mnam
My dnes kuraci paprikas s kolienkami,cuketovu polievku a napiekol lidl 🙂 mrazenu tortu 🙂
Ahojte, u nás zeleninová polievka s pohánkovámi vločkami a lievance s domácim marhuľovým džemom, prizdobené ovocím a šľahačkou.
My sme sa dnes rozhodli zabehnut do pizzerky, kedze je tak krasne, fajne sme si posedeli uz aj na teraske 🙂
My dnes len rezance s tvarohom
naša večera nivové rožky ( rohlíky prekrojím na polovicu, natriem maslom, a posypem nastrúhanou nivou) 🙂
júúj ha zabudla som dopísať, že rohlíky nivové zapečiem v rúre 😀
my dnes vajíčková polievočka (Hanička si rozkázala 😉 ) a jogurtové dolky s marhuľkovým lekvárom a šľahačkou 😀
Cibuľačka recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1334-cib...
ahojte 🙂 hm ked človek robi akosi nestiham ale varili sme:
sobota- pirohy
nedela- vyvar s rezancami a karfilove zemiaky
pondelok- granadir
a dnes som varila polievku z kyslej kapusty a klobaku 🙂
dnes bola držková a bryndzové halušky so slaninkou na zajtra bude rascová polievka s opekaným chlebom a vypražaný karfiol zemiaky s maslom 🙂
Dnes som robila zapekane tofu so zeleninou a syrom, k tomu ryzu.
Velmi jednoduche, zdrave a rychle jedlo 🙂
Udene tofu rozkrojit na polovicu po dlzke, pokvapkat sojovou omackou, posypat trochou vegety a opiect zo vsetkych stran na olivovom oleji. Podusit zeleninku (mrkvu, hrasok, kukuricu,...moze byt aj mrazena zelenina). Tofu dat do zapekacej misky, navrch dusenu zeleninu a postruhany syr. Zapiect v rure na 180 stup., kym sa neroztopi syr.
ahojte, po pár dňoch som za vami nakukla - takže napíšem, čo sme varili, v sobotu som varila fazuľovú polievku s údeným, zeleninou a rezancami, bryndzové halušky, deti nemajú radi,, tak mali vajíčkové, piekla som zebra rezy a čokoládové cookies, v nedeľu sme mali natradične tú istú polievku, pečené karé z diviaka, dusená panenka s diviaka s brusnicami a sušenými slivkami a ešte dusené závitky z bravčového karé plnené syrom, kápiou, vajíčkom a šunkou, ryža a opekané zemiaky, hlávkový šalát, v pondelok dojedačky, dnes kapustovo-šošovicová polievka (šutolica), a slivkové gulky s makom , deti s grankom 😉
Dnes rajcinova kapusta,sisky z truby,,kapustovy salat ako parizsky
ahojte babulky dnes sme mali vajkovu pol. a spagety s mortadelou varila moja dcera ja som mala vybavovacky od pondelka idem pracovat hura sa tesim 😵 😵 😵 tak dufam zesa rychlo zaucim v pohodke spravim hygienicke minimum ado dochodku uz nechcem vidiet urad prace 😝 NO a teraz idem nabrat inspiraciu co varit zajra ale asi im spravim granadir len nemozem prezradit ale navarit a rovno dat na tanier aby nepindali 😀 😀
dnes bola pizza jedna len kečup, šunka syr, druhá- kečup, paradajka, paprika, šampiňony, syr, šunka 🙂

dnes francuzáky 😀 , ale na jedenie.. 😀