icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

clarissa
14. mar 2014

polievka zeleninovo hrstkova zo vcera,a svieckova z bravcoveho stehna s knedlou 😝

luciok
14. mar 2014

U nás sa dnes obedovala omeleta s údeným syrom a zemiakmi

m_ij_ka
14. mar 2014

zasmažená polievka, ryža, hranolky, čína, kukurica

cora30
14. mar 2014

Dnes sa varilo na 2 dni : rizoto, varené kur. mäsko s dusenou kapustou a zepekané ryžové cestoviny s kuracinou a pečienkou.Deti dojedali zo včera - fazuľová pol. a granadír tiež. Zajtra sa nevarí.

shilla1
14. mar 2014

@lucikusik dakujem vyskusam 🙂

bastika
14. mar 2014

Varene kura bez koze na olivovom oleja ugrilovany baklazan s cuketou morcacia polievka so zeleninku. Dezert musli s pecan orechami a brusnicami. Začala som trochu rysovat 😀

anaku
14. mar 2014

Dnes palacinky, zajtra halusky so syrom, v nedelu vyprazane rybie file so zemiakovym salatom

natalii6
14. mar 2014

ahojte prosim potrebujem surne poradit robim tortu a potrebuejm radu cim ju mam natriet aby mi na tej torte drzala potahova hmota? dakujem velmi pekne

bobinkask
14. mar 2014

@natalii6 ja vymiešam maslo s cukrom a odrezkami z korpusu dohladka a tým potieram tortičku pod potahovku...

bobinkask
14. mar 2014

ahojte nebola som tu pár dní, tak napíšem čo som varila 🙂 v pondelok- dojedačky, utorok- ešte slepačia polievka z nedele a párková dobrota s masom z polievky(foto), streda- brokolicová polievka s ovsenými vločkami granadír s kvašákmi a piekla som dierovaný koláč (foto) štvrtok- cviklovo-mrkvová polievka s krutonmi a cestoviny s omáčkou z kuracieho masa,hlivy a špenátu a dnes včerajšia polievka a bazalkové tofu so sezamom a mrkvou, celozrnný kuskus a šalát

bobinkask
14. mar 2014

@zklimekova vyskúšaj aj celozrnný bulgur nám chutí aj ten...má takú orieškovú chut 😵

natalii6
14. mar 2014

@bobinkask dakujem dufam ze to pojde aj bez odrezkov lebo ti nemam ale este raz dakujem 😉

dulilinka
14. mar 2014

Dneska palacinky na veceru pre mangela a svokru a kasu pre drobca.

gianni
14. mar 2014

ako každý piatok domáci jogurt
práve dovarené už na zajtra, lebo ideme na chalupu: z chladeného kuraťa- kurací vývar, nožky a krídelká len tak podusené na šťave a prsia ako stroganov + steril.fazula, k tomu zajtra uvarím ešte cestoviny a mám aj tarhoňu z roboty...

maminka2013
14. mar 2014

@bobinkask prosim ta,mohla by si dat recept na tu parkovu dobrotku? Vyzera to "ze mnam" 😵 my sme dost maskovy, tak by som aspon pridala do jedalnicka nieco take dobrotkave.. juuj.. znova mam slinky na krajicku 😀 😅

bobinkask
14. mar 2014

@maminka2013 jasné páči sa inšpirovala som sa tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48151 len som to robila z kysnutého cesta a ten stred som si spravila podla aktualneho stavu chladničky 😀

leushkka
14. mar 2014

Pokial som ja zarabala cesto na keiserky, manzel spravil cestoviny s ancovickami,spenatom,sus.paradajkami. Ja som upiekla domace vonave keiserky

leushkka
14. mar 2014

@leushkka pridavam foto

m_ij_ka
15. mar 2014

naše raňajky zapekané rohlíky so šunkou a syrom, čaj 😉

efci
15. mar 2014

@natalii6 vyslahane maslo s cukrom

maminka2013
15. mar 2014

@bobinkask dakujeem 😀 hned zapisujem do kk a pri najblizsom vareni skusim 😉

motiilik
15. mar 2014

Ahoj...nase ranajky parky v rozku a vejcove chleby...obed kuracia polievka zo slizikmi vyvar,obalovane kura,karfiol a pecienku,k tomu ryzu a aj kasu a uhorkovy salat...a na veceru palacinky...ostane aj na zajtra,tak si urobime vyletik a uzijeme si pekny dnik... 😉

hasleerka
15. mar 2014

frankfurtská polievka a parené buchty

xarra246
15. mar 2014

Koložvárska kapusta, manžel ju robí taaaak dobrú, dnes bude obžerstvo 🙂

firstbaby
15. mar 2014

U nas dnes paradajkova polievka s krupicovymi haluskami a kuracie pecienky na jablkach so slovenskou ryzou, kysle uhorky alebo cvikla a este palacinky s dzemom a cokoladou 🙂

leushkka
15. mar 2014

@firstbaby ako robis tie kur.pecienky? Ja robievam na sampinonoch,ale skusila by som tvoj recept

monacanka
15. mar 2014

ZELENINOVA POLIEVKA S HALUSKAMI A DIVINA NA SMOTANE S KNEDLIKOM A BRUSNICOVY DZEMIK K TOMU A AKO DEZERTIK MAME BABOVKU DOBRU CHUT 🙂

firstbaby
15. mar 2014

@leushkka ahoj, mam ho z varechy http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-pecien... idem robit prvykrat, my mame pecienky radi, tak hadam bude mat aj tento recept uspech 😉

leushkka
15. mar 2014

@firstbaby tak idem aj ja skusit,miesto kecupu dam vino 😝

ivi31
15. mar 2014

U nás dnes pórová polievka, francúzke zemiaky a tvarohová štrúdľa 🙂