icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
15. mar 2014

dnes sme mali krupičkovú polievku s karfiolom a rozšľahaným vajíčkom, špagety s maskovou omáčkou a kopou postrúhaného syra, a naše obľúbené mrkvové muffiny

zklimekova
15. mar 2014

@lululka555 tak poslušne hlásim deťom bulgur chutil 🙂 ,manžela otestujem až nabudúce, pretože momentálne nie je doma 😉

timonko
15. mar 2014

Dnešný obedík...cestoviny so syrovou omáčkou, šunkou a kukuricou ... mňam 😉

luciaq
16. mar 2014

dobre ranko zienky. dnes varim ja: morcaci vyvar s rezancami, chilli con carne s ryzou 🙂

lydia22
16. mar 2014

Ahojte my dnes tak troska netradicne kuracia polievka a ryzovy nakyp s jablkami a ceresnovy kompot

m_ij_ka
16. mar 2014

raňajky krupicová kaša s grankom 😉

soniatko
16. mar 2014

@jankula uplne jednoducho. na troske masla osmazim mrazeny hrasok, pridam trosku cervenej mletej papriky , prilejem vodu a varim, potom tam este pridam bud kupovanu mrvenicku, alebo domace halusky. my sme tuto polievku ako decka zboznovali, varieval nam ju tatino, on tam daval este aj parok a na konci robil zasmazku, mne sa vcera nechcelo robit zasmazku, polievka bola husta aj bez nej vdaka mrvenicke.

cora30
16. mar 2014

Včera sme napiekli kváskový chlieb, aby boli raňajky a tiež dalamánky s ovsenými vločkami. Dnes na obed bude zamiAkovo-pohánková polievka a pečený kapor.

marlenka75
16. mar 2014

Slepačí vývar s domácimi rezancami, zemiakový šalát, vyprážané kuracie rezne, čokoládový koláč.

vivusika
16. mar 2014

všetci sme chorí, takže iba segedínsky s domácou knedľou 😉

hwiezdinka
16. mar 2014

Ahojte, dnes rychla kucharka - zapekane kuracie prsia so smotanovou omackou 4 druhy syra, k tomu ryza a vyborna slepacia polievka od vcera 🙂 Zakusok: coko kolaciky z ovsenych vlociek (pecene vcera) 😀

libka1
16. mar 2014

srdieckova polievka, madarsky gulas s knedlou, presivana deka, na veceru rukolovy salat s tuniakom

lululka555
16. mar 2014

Ahojte,dnes kuracia polievka so zeleninou a mrveničkou,po 100 rokoch vyprážané morčacie rezníky,zemiakové pyré aj basmati ryža,hlávkový šalát a upečiem bublaninu s jahodami a rebarborou 😝
peknú nedeľu želám,u nás vychádza práve slniečko,takže poobede prechádzka 😎

lululka555
16. mar 2014

@zklimekova ďakujem...ja napíšem potom tiež reakcie u nás ,ked ho vyskúšam 😉

ivi31
16. mar 2014

Ahojte, dnes máme pórovú polievku zo včera a bravčové na smotane s cestovinou 😉

edvelyn
16. mar 2014

Bravcove kare a stehno s hubami na stave a ryzou....a dezertik harlekyn 😉

libka1
16. mar 2014

A jedalnicek na cely tyzden:
po: fazulovo-zeleninova polievka, madarsky gulas a knedla
ut: fazulovo-zeleninova polievka, grilovana zelenina s bagetou
st: vyvar zo zajaca s rezancami, varene zemiaky, varene maso, paradajkova omacka
stv: vyvar, zemiaky s kapustou, bryndzou a slaninou
pi: spenatovy krem s opecenym chlebom, grilovana ryba so zemiakovou kasou, miesany salat
so: spenatovy krem s gulickami, zeleninove rizoto so syrom
ne: zeleninova polievka s krupami, pecene kura, ryza, broskynovy kompot

m_ij_ka
16. mar 2014

rajčinová polievka so syrom, pečené bravčové mäso, knedľa, kapusta

edvelyn
16. mar 2014

@libka1 to je ako vo filme Pelišky.tam mali tiez zoznam na cely tyzden 😉

leushkka
16. mar 2014

@firstbaby ... tak tu su moje, dala som cerv.vinko a cerstvy rozmarin. Muz si dal aj duplu

libka1
16. mar 2014

@edvelyn musim vyprazdnit chladnicku lebo odchadzame na par dni 😀 takze to je jedalnicek na eliminaciu skazeneho jedla. 😀

nelly3
16. mar 2014

hlivovy perkelt a kolienka, cokoladove mafiny ( nigella lawson), poobede idem robit jednohubky na oslavu a vecer stavnaty ananasovy kolacik (orgazmus) do prace na zajtra 😉

gabikia
16. mar 2014

Ja som uvarila krupy take vacsie ako prilohu a udusila kusky kuriatka osolene,okoreenene na cibulke,cervenej papricke, frcla som tam trosku gyros korenia,lyzicku horcice,trosku sojovej omacky a nakoniec zahustila lyzickou muky rozhabarkovanej v troske vody a super papanicko je na svete 🙂Jedlo ala co dum dal 🙂 xi xi ..A polievocka kuracia samozrejeme...

firstbaby
16. mar 2014

@leushkka Super, aj u nas velmi chutilo, mali sme to so slovenskou ryzou a a pecienky podla toho receptu 🙂

nakup
16. mar 2014

@libka1 ahoj obdivujem kucháročký ktoré vedia čo budu variť na celý týždeň 😉

libka1
16. mar 2014

@nakup tak mne sa to nedari tiez ale teraz mam motivaciu zachranit jedlo pred skazenim... som celkom zvedava ci to aj dodrzim 😅

majdus
16. mar 2014

Dnes nam bytik prevonala vona zeleninovej polievky s rezancami, kuracie prsia zapekane s talianskym korenim a postruhanym syrom s ryzou a pizza, ktoru som chcela piect vcera 🙂 dobru chut! 🙂

luciok
16. mar 2014

Ahojte, dnes dojedáme včerajší kurací perkelt s cestovinou a ráno som urobila čerstvý vývar z kuraťa.

titkovamiriam
16. mar 2014

ahojte po čase!!!Normalne nestiham PC-bud som robila v zahrade alebo som sa učila/nieje dobré sa už učiť po 40-tke/ 😀
Dnes som robila kuraciu polievku,koložvarsku kapustu,slaný salamový osúch a madarske rezy