icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zara0201
17. mar 2014

U nas zajtra bratislavske stehno (mrkva, hrasok, uhorka, smotana) a domaca parena knedla.
Polievka spenatovo cuketova s mrvenicou a zemiakmi.

m_ij_ka
17. mar 2014

naša večera zapekané bagety(maslo, šunka, rajčiny, paprika,syr) 🙂

lussya
17. mar 2014

my sme obedovali fasirky a zemiakovu kasu a k tomu salatik z cesnaku medvedieho... mnam..

madono
17. mar 2014

Dnes: pórová polievka so syrom, kuracie prsia v jogurte a spenatove rezance
Utorok: harula na plechu
Streda: vajíčková polievka a hlivový perkelt s haluskami
Štvrtok: rizoto s mletého mäsa
Piatok: polievka z fazuľových puškou a žemlovka s marhuľami

slimstar
17. mar 2014

Recept na Orientálny šalát 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1338-rec...

gianni
17. mar 2014

dnes mi manžel nazberal medvedí cesnak 🙂
kým som ho umývala tak som si aj pochutnala a asi ho dám do mraziaka,bo alkohol nemám že by som ho zaliala, kolko mi vydrží len tak v ladničke? asi nie dlho čo?

lenkaleg
17. mar 2014

@leushkka takze receptik poprosim 🙂))

dorotka2013
17. mar 2014

U nás dnes nivove cestoviny so sampinonmi, zajtra kurací reznik v bylinkovej struhanke a vnatkove zemiaky

modrofuzik11
17. mar 2014

dukatove buchticky. zajtra zemlovku 🙂

leushkka
17. mar 2014

@lenkaleg na to kura?

mami.sk
17. mar 2014

dnes po veľmi dlhej dobe kapustnica a francúzske zemiaky 😉

kibuk
17. mar 2014

vcera sme mali Frankfurtske masko a ryza,dnes dojedame a na zajtra bud spagety alebo francuzke zemiaky 🙂)

nadulka88
17. mar 2014

My dnes milansku polievku a lososa peceneho v trube so zeleninovym salatom...
Zajtra sa chystam spravit kurca, ale baby, PORADTE nejaky fajn receptik, nie len klasicky pecene..
dakujeeem 😵

applede
17. mar 2014

@nadulka88 milanska polievka??? prihod recept 😀 🙂

nadulka88
17. mar 2014

@applede noo, nie je to ziaden luxus ale je vyyborna 😵 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46699 robim tuto ale davam krupicove halusky, tie ma mala radsej - 2 rozhabarkovane vajcia, pridam trosku vegety a dalej pridam 7PL krupice detskej ..
vyskusaj, je hlavne rychla 😀

lucikusik
17. mar 2014

@nadulka88 toto mám uložené v kuchárskej knihe a chcem niekdy vyskúšať, možno Ťa to inšpiruje
http://varecha.pravda.sk/recepty/kurca-na-masle...
A ešte aj ja prosím recept na tú milánsku polievku

nadulka88
17. mar 2014

@lucikusik fiiha,m no rozhodne to vyzera velmi dobre 😵 dakujem za tip, musim zajtra skontrolovat ci mam vsetky suroviny... a receptik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46699 akurat ja robim krupicove halusticky

siska53
17. mar 2014

Mali sme cez vikend najskor moju luskovu zeleninovu polievku s amarantovymi slizikmi,bravcovu panenku na cibuli a rozmarine s ryzou (ja len,mrkvu s ryzou pre traviace pb). V nedelu bola svokrina vyborna hraskova polievka s krupicovymi haluskami a i v pondelok. Ako druhe bola,dusena zelenina so zemiakovou kasou a vajickom na tvrdo. Poobede som,robila,bryndzove halusky,muz mal na veceru,my zas zajtra na obed.
vsetko sa mnamkovo vydarilo. Polievku na zajtra a pozajtra mame spaldovu hrstkovu s mrkvou a cukinou.

lululka555
18. mar 2014

ahojte 😎 ,u nás sa včera dojedalo z nedele, dnes sladkokyslá zemiaková polievka a šampiónová omáčka s cestovinami 😉

beah
18. mar 2014

Ahojte, my dnes máme kapustnicu s údeným mäskom a klobásou, k tomu chlieb.

maminka2013
18. mar 2014

@gianni vydrzi aj tyzden 😉

maminka2013
18. mar 2014

Dnes mame na obed slepi gulas a granadir 🙂

cora30
18. mar 2014

polievka z hláv.kapusty so strúhanou mrkvou a krúpami. Deti budú mať trhanec a pre manžela sa včera varil zajac s mrkvou na víne + ryža.

monacanka
18. mar 2014

dneskA kapustnica s chlebikom a dukatove buchticky s vanilkovým kremom

myrca_m
18. mar 2014

polievka: brokolica, zemiak, mrkva
druhé: zeleninové rizoto so syrom 🙂

jasminet
18. mar 2014

nezvyknem pridavat fotky, ale dnes musim - kym som napichovala spiziky, syn sa hral (taky nasraty je lebo som ho pristihla a zobrala som mu niveu) 😀 😀 😀
inak na obed dojedame bravcovy perkelt s haluskami od svokruse, dnes budu kuracie spizy so zemiakmi pecenymi asi (alebo ryza), este som sa nerozhodla. 😉

iinuska
18. mar 2014

bryndzove halusky, a upeciem bublaninu

dasiacik
18. mar 2014

@zklimekova
Ako robíte na tých mrkvových maffinkách tú ozdobu navrchu?Ďakujem 🙂

daniz
18. mar 2014

dnes vajíčkové halušky + uhorka

zuzub
18. mar 2014

ahojte, takže v nedeľu sme mali kurča na spôsob kačky, dusenú kapustu a žemľové knedle, včera dojedačky a dnes zeleninové rizoto so syrom a ja dojedám kebab so zeleninou -včera som si dala v meste len som nezjedla celý.
foto je tu kura na spôsob kačky