icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anaxamon
24. feb 2011

@mamkaivka mnam a cim plnene? slivkovym lekavarom? 😝

maculik
24. feb 2011

@anaxamon ok, tak dam na kolacovy, bude to lahsie, mnam, uz mam aj tu smotanu s jog.a slah.a vajickami zamieanu, v tom korenie a cesnak, potom dam vediet, ako to dopadlo 🙂

titkovamiriam
24. feb 2011

@miruska15 jasne ze nie 😀 aj ja si dam buchty-slivkove posypane nastruhaným pernikom

miruska15
24. feb 2011

ozi baby kamoška piekla mufinky hrnčekovy rec. plnene jablkovou presnidavkou tie boli užasne a čokoladove s pudingu tie boli tiež mnam.nemate rec. Ona mi ich počle ale som taka s nich očarena že by som ich upiekla

monkula
24. feb 2011

kyslá zemiaková polievka a langoše

katy2
24. feb 2011

kelova polievka, zemiakovy privarok s parkom

daniz
24. feb 2011

nejaké taštičky s lístkového cesta na večeru.MM na zajtra asi podlesníky plnené mäskom. Teda asi 😒

babullka1
24. feb 2011

My dnes chlebove placky 🙂,hranolky s omackou 🙂 a teraz som dorobila jablkovy kolac s dzemom a cokoladovou polevou 😉

firstbaby
24. feb 2011

my dnes zeleninove rizoto s kurac.maskom a rascova vajickova polievka - maminke na mliecko a tatik ju ma tiez velmi rad 😉

firstbaby
24. feb 2011

@katy2 ahoj, mozem sa opytat ako robis zemiakovy privarok? klasicky , ako trebars sosovicovy? dakujem 😉

titkovamiriam
24. feb 2011
petusko
24. feb 2011

ahojte, u nas dnes "vychytavka" pecene kurca v tom sacku s korenim. celkom to ujde, ale klasika nam chuti viac 😅 k tomu ryza, kompot, polievka fazulkova-luskova a prvy krat som dnes robila penovu torticku, podarila sa 🙂 hrozi mi otrava sladkym 😝 😀

firstbaby
24. feb 2011

@titkovamiriam dakujem velmi pekne 😉 super lahky recept...podla mna to moze aj moja dcerka, uz skoro 11-mesacna, neosolim to a urobim jej len privarok bez parku ci vajicok...

katy2
24. feb 2011

@firstbaby ja ho robim podobne, len davam kyslu smotanu (mame radi na kyslo) a zemiaky krajam na kolieska... ale je to v podstate to iste....

firstbaby
24. feb 2011

@katy2 dakujem pekne, vyskusam aj tak... 😉

bubinko83
24. feb 2011

my mame dnes fazulovu polievku a bolonske špagety 🙂
@babullka1 ,čo su chlebove placky?

mamkaivka
24. feb 2011

@anaxamon 30 so slivkovým lekvárom a 30 s nutelou 🙂

eva7780
24. feb 2011

ahojte,možem zamraziť celý karfiol,tak aby bol potom pouzitelný napr.na faširky?

maculik
24. feb 2011

kocky, tak som uz aj dojedla, a mnamka prevelka su tie gratinovane zemiaky 😵 Dokonca aj Petikovi velmi chutilo, a to on skoro nic na obed nezje, teraz len tak pytal a ked uz bol prazdny tanier a ja som spratavala plech, tak sa zacal nacahovat, ze este 🙂 Ja som si dala k tomu cviklu, vyborne. Aj som odfotila, ale idem teraz pre Adel do skolky, tak hodim foto potom.
Diky este raz za tip 😉

5katarina7
24. feb 2011

ja dnes bryndzové halušky 🙂

anaxamon
24. feb 2011

@mamkaivka pekne mnozstvo ale ako pozeram v pase mas veru pre koho🙂

anaxamon
24. feb 2011

@maculik to parada, a este ked malemu chutili🙂 aspon vies nabuduce co navarit ked nebude nic chciet jest 😵

babullka1
24. feb 2011

@bubinko83 tu je recept....inspirovala som sa cez mmb http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18270
🙂 boli vazne vyborne ..ale ja som nemala slaninku tak som dala zbytky salam co som nasla v ladnicke a kukuricu lebo kukuricu mame radi aj v klasickych zemiakovych plackach

maculik
24. feb 2011

tak tu je slubene foto (ten kraj si nevsimajte, maly mi to tam rozbabral, kym som si chystala fotak 😅

a chutilo aj Adelke, ked ona povie, ze mnam, to je dobee, tak to uz jej fakt chuti 🙂

babullka1
24. feb 2011

@maculik @anaxamon zajtra musim tie zemiacky vyskusat....musia byt genialne 😵 ....a knim asi urobim pangasiusa 😉 a salat s cinskej kapusty.... 🙂

bubinko83
24. feb 2011

@babullka1 ,vyzera to dobre ,určite niekedy skusim.Teraz nemam ani chlebik taky na to. 🙂

babullka1
24. feb 2011

@bubinko83 isto skus,uz to tu chvalili aj ine baby 🙂 je to jednoduche a chutne 😉

vesi
24. feb 2011

Dievčence ďakujem, v sobotu budem mať rybaciu premiéru, ja totiž ryby veľmi nemusím 😀

bzuco
24. feb 2011

naša dnešná večera...len sme sa tak pučili, akoby sme v živote nejedli 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
urobila som ich ako slivkové knedle - no boli geniálne 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse

tie moje som ani odfotiť nestihla🙂)))))))))

miruska15
24. feb 2011

akurat som dorobila langoše 🙂