Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, dnes fazuľová sladkokyslá polievka zo včera a urobím lievance 🙂
@irsina83 mnam vsetko vyzera super, ale ten kolacik a ten miesac...to je mojho srdca sampion, len neviem, ci niekedy pride 😀
hodis prosim ta recept ako si robila ten kolac? dakujem
Dnes špenátová polievka, pre deti cestoviny so syrovo-smotanovou omáčkou, s cuketou a údenou šunkou, posypané syrom. Ja dom si spravila špaldové cestoviny s cibuľkou, cesnakom, cuketou a šampiňónmi 😉 ..inak kočky robili ste už pops? včera som dostala silikonovú formu na pops 🙂 mala som skoré vianoce 😀 , len netuším ako dlho to v tom piecť, rozmýšľala som, že vyskúšam bábovkové cesto
ahojte , ja som včera robila slepačí vývar so zeleninou a miešaným vajkom s vločkami ovsennými a palacinky s džemom
dnes na môj obed som si robila varené zemiaky s uduseným pórikom a mrkvou na masle s oreganom a kmínom len tak
mini faširky pečene v rure, chrenová omačka a mala byt domaca knedla- v nej však zahadne byvaju pets-áci a tak idem kupit do obchodu
zemiakovy privarok, fasirka, chlieb
zeleninova polievka s cestovinou, kacka pecena na kyslej kapuste a zemiakoch 😉 na veceru pravdepodobne cestoviny ak sa tu niecim inym neinspirujem 🙂
dnes granadír + parená zelenina
Kocky, tie ktore mate, alebo tie ktore casom planujete mat nejaky ten spotrebic KitchenAid tak Vas pozivam do nasej novej skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6134/ 🙂 Pekny den zienky.
U nás dnes špaldové halušky s tvarohom a špaldová bábovka 😉
@hatapkagb no veru ja som to nepoznala az muz to zacal robit tiez to mavali ako deti 🙂 ..normalne som zemiaky dala na spodok ruri neprikrovala som to a ani som to nemala na plechu.. nasej mala to velmi chuti a pre mna to je rychle varenie bud to mavame na obed alebo na veceru 😉
@fidolena ja robim mqso na proridno, omacky menim aby to neslo hore krkom 😉 alebo robim tarhonu na sposob zapekanych cestovin ci rizota.. tiez mi niekedy dochadzaju napady.. ☹ nastastie pri mase sa daju omacky rozne obmienat - pridas hrasok ci sampiony alebo syr a vzdy to ma inu chut 😀
@titkovamiriam to je rebrisko 🙂
@camacama ako sa robi ten kralik? jeden si vegeti v mrazaku a neviem co s nim 🙂
My dnes perkelt s kolienkami a ak vyjde cas,moravske budem piect 🙂
Dnes máme párkovo syrové špízy v trojobale od svokry a pečené buchty s tvarohom
Sosovica polievka a langoš s cesnakom tatarskou
@luciok skúste aj túto, je super
http://www.mamincinyrecepty.cz/testoviny/rajska...
grilovany hermelin so zemiakmi toastovym chlebom a zeleninovym salatom 🙂

Dnes este zeleninova polievka a francuzske zemiaky na zelanie 😉