icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
29. mar 2014

dnes kapustnica bez hríbov, lebo došli 😒 , ale je aj tak super, francúzske zemiaky a cvikla 😉

jasminet
29. mar 2014

baby, nemate niektora overeny recept na pudingos? ale robila by som cesto v pekarnicke.... nikdy som nerobila a nejak som na to dostala chut 😀 😀 😀 co pozeram na nete, tak vsade ide palmarin do toho pudingu. mozem aj maslo dat, palmariny a spol. nepouzivame vobec. 😅

adulka1979
29. mar 2014

@natal12 Ahoj, priprav si liter vody, z nej si trošku odlej na vymiešanie pudingu, ostatnú vodu daj vrieť, daj do nej 5-6 polievkových lyžíc kryšt.cukru a 1 vanilkový cukor (ak máte radi viac sladké, tak môžeš aj viac )a keď to vrie tak prilej vymiešané pudingy - 4 Zlaté klasy na liter vody... a keď to zhustne, tak tam pomaly pridávaj vyšľahané bielky zo 6-8 vajec a miešaj, treba to chvíľku povariť, na menšom ohni aby neprihorelo. Tie bielky si priprav vopred. 🙂
Ja robím krémeše tak, že si upečiem tenké piškotové cesto, na to dám tento puding s bielkami a keď to vychladne tak dám šľahačku a postrúham čokoládu.
Čo sa týka šľahačky, aký cukor do nej dávaš, keď ju šľaháš? Lebo len práškový dávaj a neprešľahaj ju, treba na najvyšších otáčkach.

ema13
29. mar 2014

U nas dnes polievka zo struhanej zeleniny (cukina,mrkva, petrzlen) s jacmennymi krupami a ako hlavne jedlo pecene morcacia rolada plnena prazenicou, parenicou a kukuricou s ryzou basmati. A ako dezert pecene kysnute buchticky plnene slivkovym lekvarom a nutelou....zase dalsie kilecka navyse 🙂

lenadka
29. mar 2014

Dnes som vyskúšala králika na tento spôsob http://varecha.pravda.sk/recepty/stavnaty-pecen... je to fakt vynikajúce, mäsko je mäkké a šťavnaté, oddeľuje s od kosti, mňamka 🙂

bobinkask
29. mar 2014

ahojte ja som dnes varila krémovú polievku z hlivy, chlebové krutony, bravčové štavnaté rezne, cviklová celozrnná ryža, jarná cibulka, rýchly koláč z acidofilného mlieka s karamelovo-kokosovým salkom a čokoládou

m_ij_ka
29. mar 2014

naša večera párky s horčicou, rohlíky 🙂

bobinkask
29. mar 2014

@zklimekova ja som tiež kedysi skúšala tie popsy z punčoviny ale nejak sa mi nepodarili 😒 mala som to asi dost mokré lebo ked som to namáčala do čoko trošku mi to padalo z paličky ale dobojovala som to aj sa zjedli ale ukážkové veru neboli 😀

zklimekova
29. mar 2014

@bobinkask noo ani moje teda neboli ukážkové 😉 , také kostrbaté, tiež mi to padalo z paličky, ale nakoniec to ustáli, pár ostalo na druhlý deň a tie boli super stuhnuté na tej paličke,takže asi naj je ich robiť deň dopredu, len neviem kde by som ich kryla pred hladošmi 😀

nika19918
29. mar 2014

ja som navarila uz na zajtra segediiiin 🙂

natal12
29. mar 2014

@janap76
@natinecka Dakujem vám baby 🙂

natal12
29. mar 2014

@adulka1979 ďakujem 🙂

mami.sk
30. mar 2014

Dnes som sa rozhodla pre mrkvovu kremovu polievku ,kuracie rezne s varenymi zemiakmi a zeleninovym salatom 😉 rozmyslam este nad nejakym dobrym dezertom 😉

bobinkask
30. mar 2014

@zklimekova ale ved ich máš pekné 😵 ešte trošku potrénovat a budú suprové 😉 to keby si moje videla 😀 čoskoro budu mat deti narodky, tak ich vyskúšam spravit , ak mi zostanú odrezky z torty lebo nemám formu na popsy, tak skúšam len tie z punčoviny... ty si ich piekla v tej forme? aj si ich ničím plnila?... ja zásadne robím takéto veci v noci ked mi maškrtníci spia...ráno majú prekvapko v chladničke 😀

bobinkask
30. mar 2014

u nás dnes slepačí vývar so zeleninkou a slížikmi, zo včera zostalo zopár reznov aj ryža, tak dnes len upečiem kuriatko a spravím nejaký šalátik... peknú nedelu prajem 🙂

nakup
30. mar 2014

Dievčence obraciam sa s prosbou chcem plniť sendvič ale mám ho nakrájaný ako naj jednoduchšie ho plniť aby zachoval svoj tvar ďakujem

titkovamiriam
30. mar 2014

u nas dnes rezne,zemiakova káša,upečiem kakaovník
tak ja robievam niečo taketo
@nakup :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40653&use...

lululka555
30. mar 2014

ahojte 😎 dnes kuracia polievka so zeleninou a mrveničkou, pečené kura,basmati ryža,broskyňový kompót. Upečiem slivkový koláč a bábovku s citrónovou polevou 😝
peknú nedeľu 😵 😎 😎

anos18
30. mar 2014

Ahojte, dnesne ranajky: prazenica s redkovkami a medvedim cesnakom a trojfarebna pudingova babovka http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=..., dala som o jedno vajce viac a jeden puding viac, a kedze menej sladim, tak cukru menej. Ak budete skusat, je fakt velmi jemna a krehka, ale dlho sa pecie. takých 50-60 min. A mne tam chybaju hrozienka, takze nabudúce isto dam. Peknu nedelu 🙂

m_ij_ka
30. mar 2014

naše raňajky šunkové chlebíky s vajíčkom 🙂

mima2778
30. mar 2014

Kuracia polievka,plnena paprika aj gulky,knedla a slivkovy kysnuty kolacik s posypkou 🙂

lydia22
30. mar 2014

Kuracia polievka, zemiaky pecene s lososom a zeleninovy salat a vcera som upiekla jablkovy linecky kolacik

soniatko
30. mar 2014

Ahojte. krasnu nedelu vam prajem.
Dnes: pre malu polievka hraskova s haluskami.
Paprikas s cestovinou. ked sa mala zobudi, ideme grilovat k nasim na zahradku, takze som piekla tento kolac
http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnuty-posuch...
a este na grilovacku moje prve pletenky.

zuzzuli
30. mar 2014

u nas dneska slepaci vyvar s rezancami, marinovane bravcove rebra so zemiakmi a zeleninovym salatom, na poobedie som upiekla visnovu bublaninu a tvarohove pagaciky 😉 krasnu slnecnu nedelu prajem

bianca
30. mar 2014

mne dnes bolo poradene tu na koni.Vyvar a pecene br.stehno+cervena kapusta+knedla

anaku
30. mar 2014

Akurat jem 🙂

lucinkab
30. mar 2014

u nás varí budúci tatko 🙂 A bude grilovaná krkovička na elektrickom grile so zeleninkou....ako predjedlo je grilovaný hermelínik 🙂 a už sa varí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😝 😝 😝 😝 😝

lucinkab
30. mar 2014

a fotka prípravy 🙂

evita266
30. mar 2014

Tarte aux pommes a svieckova z kuracieho maska a hrncekove knedle

marlenka75
30. mar 2014

Šampionová polievka, ryža, obrátené šťavnaté rezne , rajčinový šalát.