icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
1. apr 2014

@zklimekova mám vo v chladničke ,a le mala som ho tri dni aj na linke len tak a nič sa mu nestalo, ale teraz už radšej do chladu . Fakt zabral suprovo. trikrát sa jej vrátili kašliská a toto ju za jeden týždeň z toho dostalo . Teraz by som chcela urobiť cesnakovú tinktúru a preliečiť všetkých doma hromadne , mám taký strašne starý recept, čo mi dala svokra - je to z ruska z nejakého inštitútu ,ale na základe čínskej medicíny . len ho musím nájsť , potom pridám koho bude zaujímať - užíva sa to po kvapkách

kaji21
1. apr 2014

Kolozvsrsku kapustu, cesnacka

viktoria12
1. apr 2014

@myrca_m možem poprosit recept na tie gulky dakujem

gimli274
1. apr 2014

včera som mala kuskus s pečenou cuketou, baklažánom a mozzarelou a muž mal tigrie krevety so špagetami. dnes budú gnocchi so špenátom a pre muža krémová paradajková a halušky so syrom 🙂

mahulenka87
1. apr 2014

Baby, mne sa dnes nič nechce 😀 dojeme polievku z nedele (hovädziu) a spravím iba vajíčkové cestoviny 😉

lululka555
1. apr 2014

ahojte, dnes pizza 😎

irsina83
1. apr 2014

Dobre ranko, dnes nevarim, dojedame. Mozno pre deti spravim nejaku zeleninkovu omacku na spagetky. uvidime ako to dnes pojde...

sugarfree999
1. apr 2014

@ifkael ano, je to moj blog 🙂 som rada, ze sa ti paci!!! 🙂

lucikatn
1. apr 2014

Pecene telacie gulky s varenymi zemiakmi a cibulkou v dijonskej horcici

womankc
1. apr 2014

ahojte ja včera totál KO zaspala som ešte pred správami hádam a zobudila som sa 3,14 hod vyhajaná. Tak som nakŕmila psa a kanáre, upratala obývačku, umyla horu riadu v kuchyni, keď som tam už bola tak som si uvarila zemiaky, nachystala raňajky a desiate, uvarila čaj, upiekla perník so slivkami a vyhodila do kompostu zvyšky, spratala dva sušiaky s prádlom , oprala jednu práčku, vysala v obyvke / xixixixi robotík vysal , ale niekto to musel šťuknúť heheheheh / no a naspeedovaná som išla ešte behať / behám síce ako vreco, ale bolo to dobrovoľne tak sa to ráta nie????? 😀 😀

womankc
1. apr 2014

@lucikatn mňam krásne jedlo , si mi urobila chute

daniz
1. apr 2014

Dnes asi poopekáme vonku na ohníku je náááádherne.

m_ij_ka
1. apr 2014

segedín s knedľou, vyprážané šampiňóny s varenými zemiakmi, uhorkový šalát

tinaaa84
1. apr 2014

My dnes na obed moravské koláče, cesnaková krémová polievka a možno niečo upečiem, len neviem čo.

orchidea71
1. apr 2014

My dnes na obed kapusta a faširky k tomu zemiačiky a večer si ogrilujeme klobasky mnam už sa tešime 🙂 😀

ivushqa
1. apr 2014

hrám sa na tetu Márgit 😀 takže segedín, pre nás klasika z bravčového a pre dcéru zo sójového mäsa

jachin
1. apr 2014

vajíčkovo rascová polievka, citrónové lievance

adkoalauri
1. apr 2014

Dnes máme zemiakovú polievku s taveným syrom, kuracie pečienky v bacone so sušenými slivkami, žemlovku.

luciok
1. apr 2014

@womankc Ty si šikovná. Teraz si môžeš užívať krásny deň 😉

luciok
1. apr 2014

My ešte stále dojedáme nedeľný ciluľový zázrak, akurát som k nemu dosmažila hranolky.

ifkael
1. apr 2014

@sugarfree999 😵 😵 😵 😵 tak v tom pripade ma tesiii. Tvoj blog je moj ♥

womankc
1. apr 2014

@luciok heheheh no toto. Ešte ma čaká hŕba na žehlenie a spratanie do skríň a zrejme sa tomu budem úspešne vyhýbať. Zajtra má dcéra skúšky na strednú, tak asi sa pôjdeme prejsť , aby mala pohodu

rendita
1. apr 2014

dnes určite vyskúšam Špenátovo slaninkové cestoviny

http://www.dobre-recepty.sk/detail/40862-spenat...

adulka1979
1. apr 2014

u nás dnes rýchlovka... dusené zemiaky na paprike a pečené špekačky... 🙂

nmonika
1. apr 2014

My tiez rychlovka...chlebik vo vajicku 🙂 Snad sa manzel neodstahuje 😀

nmonika
1. apr 2014

@adkoalauri mnam,ta zemiakova polievka so syrom moze byt chutna.Ako ju robis prosim ta?

titkovamiriam
1. apr 2014

dnes som robila smrhovú praženicu,zeleninkovu polievku a cestovinky s omackou a vajičkami 😀

soniatko
1. apr 2014

kuracia polievka a kysnute ringlotove a slivkove gule s makom.

edvelyn
1. apr 2014

Pecene zemiaky zeleninove placky a rybie prsty

slimstar
1. apr 2014