icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

juranka
15. apr 2014

@zklimekova krasne uhladne tie kokosky mas 🙂 nas to tiez caka, uz mam 4 bielka v chladnicke nazbierane 😀 to si len lyzickami robila ci nejakym sackom?

bobinkask
15. apr 2014

@lucikusik dnes som sa inšpirovala tvojím receptom na kelovo-masové fašírky len som použila varené masko z polievky bolo nutné ho minút a boli velmi dobré 😵 k tomu štuchané zemiaky a miešaný zeleninový šalát s cottage syrom, domáci tavený syr z tvarohu s medvedím cesnakom bude na večeru 🙂

m_ij_ka
15. apr 2014

naša večera párky, horčica, pletienky 🙂

hyta
15. apr 2014

@marikaema Ahoj, keď pečieš cesto na roládu, dôležité je, aby si ho príliš nevysušila, vtedy praská. Vyklopíš upečené ceto na vlhkú utierku, zroluješ a necháš vychladnúť. Potom ju v pohode opatrne vyrovnáš, naplníš a stočíš. Neboj, určite sa ti to podarí.

juranka
15. apr 2014

Baby, tak my budeme mat na velku noc kakaovo-kavove susienky lepene slivkovym lekvarom, kokosky, orechove nepecene uliky, kokosky a kosicky s kremom ale netusim co urobim ako slane 😒 ja urcite uvarim udene masko s chrenom a chlebikom ale co robievate vy? Pre inspiraciu 🙂

lululka555
15. apr 2014

@nakup
@nakup ta tvoja babovka supersky vyzera 🙂 aky je recept? dakujem

lululka555
15. apr 2014

@eva7780 ja som tieto fukane piekla na vianoce prvykrat,tiez mi niektore takto splasli a niektore boli pekne,ja mam v recepte napisane,ze pocas pecenia sa nema otvarat rura

slimstar
15. apr 2014

ešte je čas, ale spravíme na sviatky veľkonočný mazanec 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1392-vel...

evita266
15. apr 2014

Spargla so slaninkou a opecene zemiacky a smotanova torta

lucikusik
15. apr 2014

@bobinkask Super, teším sa, že chutilo 🙂 Ja som ich tiež dnes robila ku šošovicovému prívarku a tiež bez kelu, lebo sa mi ku šošovici moc nepozdával.

eva7780
15. apr 2014

@lululka555 ani som ju neotvarala,oni sa mi splasli az po vybrati z rury a to nie hned ,ale az po minutke 😝

lululka555
15. apr 2014

@eva7780 ja som ich tiež nemala ukážkové...ale ešte ich budem robiť,lebo boli velmi dobré...asi to chce prax

eva7780
15. apr 2014

@lululka555 chutovo su vyborne,mm uz polku zjedol 😀 😀 a vyzor snad dakedy bude idealny 😅

irsina83
15. apr 2014

ahojte zienky, u nas dnes zeleninova polievka so smrckami, manzel mi priniesol dalsiu nadielku a tak varime a susime. spravila som posuchy z chleboveho cesta s cesnakom, tymianom a oreganom. a druhe sme mali kuracie masko v paradajkovej omacke s cukinou a zapecene so zemiakovou kasou z vrchu.

abriela
15. apr 2014

@juranka nedas recept na kakaovo-kavove susienky.
U nas na vychode vyzera velkonocne menu takto - uvari sa sunka, klobasa, robi peceny syrek z bocika, varena hrudka, syrova rolada, vajickova rolada, vajcia, cvikla-chren + minuly rok som spravila este nieco nove - bielu velkonocnu polievku z udeneho

irsina83
15. apr 2014

@abriela pridem k vam na Velku noc 😀 mnam

madono
15. apr 2014

Sobota: kurací vývar, maďarský guláš s haluškami
Nedeľa: kura pečené na kyslej kapuste a zemiakoch
Pondelok: dojedanie
Utorok: brokolicový krém, Kuskusovo-tvarohovy nákyp s ovocím
Streda: zeleninové rizoto
Štvrtok: jarná polievka, hrachová kaša s párkom
Piatok: palacinky s tvarohom
Sobota: hovädzí vývar, pečená treska so špenátom
Nedeľa: černohorský rezeň a šalát Coleslaw

juranka
15. apr 2014

@abriela kakaovo kavove susienky- 210g hl.múky,140g masla, 100g prášk.cukru, 1 PL ml. kávy, 1PL kakaa, 1 žĺtok ...ja ich teraz lepim slivkovym lekvarom ale mojej malej chutia suche, bez nicoho 🙂

abriela
15. apr 2014

@juranka podobne ako linecke. Dakujem za tym, urcite urobim, kedze linecke mame skoro stale, kedze piskoty, ani kupene keksy - drobec neje.

m_ij_ka
16. apr 2014

naše raňajky jogurt s rohlíkom

zabka79
16. apr 2014

ja som si vymyslela polievku 🙂 vývar z kuracieho stehna, do toho som dala hrášok a postrúhanú jednu mrkvu + krupicové knedličky ... druhé som robila francúzske zemiaky z vašej inšpirácie 🙂

mima2778
16. apr 2014

Mali sme mat granadir,ale kedze neni casu a cupitame do mesta,vybrali sme stuku a rychlo na pekac,ked dojdeme,len supneme narychlo do truby,polievocku mame este od vcera 🙂

salma22
16. apr 2014

zemiaky a zeleninove karbonatky a podla chuti k tomu bud kompot alebo calamada...

sona_v
16. apr 2014

dnes Chrumkavy zemiakovy kolac http://www.fitnessguru.sk/#!185-chrumkavy-zemia... 🙂

zklimekova
16. apr 2014

@juranka ďakujem 🙂, robila som si kôpky lyžičkami

lululka555
16. apr 2014

ahojte, polievka zeleninová zo včera a idem variť perkelt z bravčového mäsa s paprikou a rajčinami, k tomu tarhoňa - to bude aj na zajtra na obed...Večer si chcem zarobiť na syrové pagáče,kedže zajtra cestujeme,aby sme mali čo zobkať po ceste 😉

daniz
16. apr 2014

dnes slivkovo-marhuľová žemlovka z vianočky .
zajtra na zeleno špenátik,zemiačky,volské očko 🙂

davita
16. apr 2014

u nas cervena sosovica ako mliecna na kyslo ale miesto mlieka a smotany sojova smotana a miesto muky cast sossovice vymixovat a tym sa to zahusti, chute klasika ako na zemiakovu alebo inu mliecnu kyslu 🙂 a domaca "kelimkova" pizza spenatova 🙂 s cesnakom!

juranka
16. apr 2014

My mame dnes len cestoviny s omackou (dusene mlete masko s paradajkami)