Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
moje baby si na večeru rozkázali obložené chlebíky 🙂
takze u nas v nedelu boli bryndzove halusky
pondelok - hovadzi vyvar, hovadzie masko na stave, slovenska ryza a zeleninovy salat
utorok - hovadzi vyvar, spagety s kecupom a syrom, bananove muffinky s cokoladou
streda - hrstkova polievka, ryzovy nakyp s jablkami
stvrtok - hrstkova polievka, morcacie masko na prirodno so zeleninkou a kolienka, salatik
piatok - kremova brokolicova s opecenym chlebikom, dojeme ryzovy nakyp
sobota - dojeme brokolicovu polievku a na druhe jedlo bude pizza
no a v nedelu este netusim co bude..
Dnes sme s drobcom papali ryžový nákyp, mm jedol bryndzové halušky
@bobinkask ten koláč si dávala do albumu však?, vyzerá super, dáš recept??
dnes u nás bola na obed šošovicová polievka s párkom, bryndzové halušky alebo halušky s kyslou kapustou 😉
dnes sosovicova polievka a nepecena pudingovo-tvarohova torta...
losos na pare so zemiakmi a zelenou fazulkou 🙂
naše raňajky krupicová kaša s grankom 🙂
@bronia13 a Billa Grangera poznas? To je zas australcan, milujem kucharske knihy, rada z nich varim a ked mi nieco chyba a nie je to zasadna vec v jedle tak to neriesim a nahradim niecim inym. Aj ja milujem varenie a varim casto. A Thomasa Kelllera musis poznat, je z USA, moj manzel milujem jeho kuchynu. Je to velky profesional 🙂
Inak Gordon Ramsay je dobry, mam aj od neho nejake knihy. Ale ja zbieram knihy s receptami na take healthy style. a ked nie su recepty healthy tak si ich prerobim aby boli 🙂
ahojte baby, kupila som si cinske ryzove rezance, chela by som ich urobit presne tak, ako ich robia v cinskych bystrach a za ten svet neviem najst recept, ktory by bol podobny,,,,,ide o to, ze cinania tam davaju aj vajicko, myslim, ze ho najskor oprazia, niekde som to zahliadla a neviem to vynurat ☹ ak niektora viete o takom recepte, tak sem s nim,,,,dik
dnes bude granatír a šalat 🙂
panebože baby svokra príde na víkend poraďte čo jej navariť 🙄 😖
ahojte baby, poradte ☹ robila som koprovu omacku a vsetko bolo oki, pekne zhusta, pridala som kopor ale mlieko alebo teda smotana sa mi akokeby zdrcla ☹ pritom neostali hrudky ani nic, nedavala som do horuceho ☹ nejako sa mi nedari :-/
@dulilinka ako co ? ved svokra nech sa realizuje 😀 ale moju som naucila pecene maso a uz to robieva doma aj ona. kare alebo pliecko potries olejom, okorenis, nastrkas trocha cesnaku do masa podlejes vodou a trocha podusis. Potom odober alobal alebo pokrievku pokial mas zapekaciu misu a uz len dopec. ja pridavam aj cibulu alebo mrazenu zeleninu pred koncom na par min. do pekaca v ktorom robim maso a ako priloha ryza. uplne easy nemusis to kazdu sekundu kontrolovat lebo to maso potrebuje dobru hodku aj pol a medzi tym som si pekne poupratovala 🙂 pevne nervy k navsteve 🙂
@veronika1417 do omacky je dobre davat zohriate mliecko alebo smotanu nie studenu. preto sa ti asi zgrcla. aspon mne ked sa to stalo tak mama mi poradila aby som nabuduce trocha zohriala mlieko.
Taaaakze u nas je dnes jarna polievocka a zapekne cestoviny s brokolicou a syrom . Drahy ma dost masoveho tak si poprosil nieco nenarocne. Ma to mat 😀
@arabela88 ja vzdy davam takto a nikdy sa mi to nestalo ☹ a akurat dnes som ju vazne potrebovala super. Ono ja kym som ju neorzriedovala bola krasna ale som jej chcela viac a takto som to dodzubkala ☹
Dnes unas palacinky 🙂 nejako nam zachutili 😉 vecer som este piekla cokoladove cookies, takze sa mozeme ajpresladit 😀
Cibuľová polievka, knedličky plnené masom s kyslou kapustou a opraženou slaninkou.
včera na večeru boli parené buchty, dnes sa pekne dopapá kelíková polievka s masliakmi .
Ja som vcera namiesti paradajkovej spravila hlivovu polievku. Dnes sme ju dojedli a k nej dukatove buchticky. Na veceru dojeme morcacie sote s ryzou.
dnes králičie stehná s ryžou a špargľou. Na dezert nepečená čokoládová torta s banánom 🙂

@anaku nech sa páči ... tu je recept priamo s Kristínkinho slinkytečúceho albumu tu na MK .... https://www.modrykonik.sk/blog/irsina83/album/c... .... mohla som Kikuš ? @irsina83 😉