icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
18. máj 2014

naše raňajky rybacia pomazánka , mladá cibuľka, rohlíky 🙂

dulilinka
18. máj 2014

dneska pohoda, nohy na stole a jogurtovy pohar od mangela 😉
http://www.sikovnamamina.sk/recepty-zdrave-kolace/

dulilinka
18. máj 2014

este foto som zabudla samozrejme 😎 http://www.sikovnamamina.sk/recepty-zdrave-kolace/

lydia22
18. máj 2014

u nás dnes polievka zo sladkej kapusty kurací paprikáš s haluškami a čokoládovo kokosová bábovka

bubo1104
18. máj 2014

dnes som uvarila kuraciu polievku + domáce rezance , druhé morčacie horné stehná na marináde , na plechu pod kapustou + varené zemiaky . Mužovi do práce kuracie stehná + tarhoňa . Tiež som upiekla piškót s hrozienkami , slivkovým lekvárom , nutelou a na vrch čokoláda a kokos

majdus
18. máj 2014

Dnes hovadzia polievka s rezancami, paradajkova omacka s knedlou a hovadzim maskom a to je vsetko 🙂 A asi budeme papat az poobede 😀

m_ij_ka
18. máj 2014

kurací vývar so zeleninou a krupicovými haluškami, pečené kuracie stehná so zemiakmi, uhorkový šalát s bielym jogurtom

kala
18. máj 2014

kuracia polievočka s rezancami a pečená kačka s knedľou a kyslou kapustou, a sladký dezert im spravím makové slíže mňam 🙂

marlenka75
18. máj 2014

Bravčový vývar s rezancami, maso, šišky, šalátová omáčka.

tanitta
18. máj 2014

ahojte
dnes svieckova+knedla, a juhoslovanska vysoka strudla(ja som dala aj mak) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20314

zzuzulaf
18. máj 2014

slinky sa mi zbiehaju z niektorych receptov. my mame rajcinovu a fasirky s zemiakovo-cibulovym salatom. na dezert ideme k mojim rodicom 😉

wighy
18. máj 2014

U nas dnes masova polievka, zemiakove pyre s pecenym morcacim stehnom a uhorkovy salat. V chladnicke sa chladi torticka s pudingovo tvarohovym kremom

smoulinka13
18. máj 2014

dnes knedla s hubovou omackou a masko 🙂

titkovamiriam
18. máj 2014

U nas dnes kuracia polievka a udene krídelká na mexickej zelenine s ryžou , ráno sme sa s Marekom hrali s lineckými koláčikmi

charllotte
18. máj 2014

nase oblubene masko na horcici a uhorkach 🙂

komplikovana
18. máj 2014

dnešný obed - kuracie na kocky, restované so zelenou cibulkou a ochutené - soľ, chili,sójova omáčka a červená paprika, a ako príloha bol varený žltý hrach.

firstbaby
18. máj 2014

Krasnu nedelu vsetkym, u nas dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a manzel robi kuracie sote na zelenine a sampinonoch s domacimi hranolkami, ryzou a k tomu salatik - mnam 😉

daniela09
18. máj 2014

tak dnes sme mali kuracie stehná pečené so zemiakmi, uhorkový šalát, a ku kávičke jablkové, makové a orechové šatôčky z lístkového cesta, a 2 štrudle

hatapkagb
18. máj 2014

Dnes mame kuraciu polievku s rezankami,kuracie nozky pecene podavane s dusenou ryzou,pre mna zemiakova kasa a hruskovy kompot.Zakusok je jahodovo-cucoriedkova bublanina 🙂 a neskor si dame zmrzlinku 🙂

daniela09
18. máj 2014

foto

m_ij_ka
18. máj 2014

práve som dopiekla orechový kysnutý koláč

mima2778
18. máj 2014

My dnes porkova polievka so sladkymi zemiakmi a krupkami,druhe paprikas a kolienka.

zklimekova
18. máj 2014

v sobotu brokolicová krémová polievka s opečeným chlebíkom, marinované kuracie prsia, pre chlapcov v celozrnej žemli s kečupom a čínskou kapustou, pre ostatných s opekanými zamiakmi, poobede malinový puding, dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, pečené kuracie stehná , ryža 😉

charllotte
18. máj 2014

@daniela09 mnaaaamiiiii, poprosim si receptiky na tie kolaciky.....kosicky a na tie 2 je satocky, dakujem 🙂

daniela09
18. máj 2014

@charllotte je to obyčajné kupované lístkové cesto a naplnené makovou a orechovou plnkou, jablkové košíčky tiež z lístkového cesta, vykrojené koliesko, a vložené do silikonovej formičky, ak nemáš môžeš dať do muffinkovej formy, Makovú/ orechovú plnku robím takto: mlieko s cukrom uvarím, do vriaceho pridám pomletý mak/ orechy, a chvíľku nechám prebublať, a miešam, trošku to zhustne, ak je to stále riedke pridám 1 PL strúhanky. Môžeš dochutiť škoricou, citr. kôrou, ako máte radi. Nechám vychladnúť. Ked je plnka pekne hustá, tak nevytečie. Jablká podusené, ochutené cukrom, škoricou, zahustené solamylom/ zlatým klasom.

mami.sk
18. máj 2014

dnes som po dlhej dobe varila segedínsky guláš z novej kapusty s domácou knedľou 😉

rendita
18. máj 2014

vynikajúca pórová polievka s droždím
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41034-porova...

a2303
18. máj 2014

Dnes obedík u svokry, bol výborný 🙂

Včera som robila fazulovú polievku a na večeru, pečený baklažán (na sucho) potretý olivovým olejom a cesnakom - plátky si dávame medzi chlebík a je to fantastické! deti mi to tiež milujú 😵

juranka
18. máj 2014

Dnes vyvar zo zajacika so slizikmi a mrkvou a druhe obratene rezne na ciernom pive so zemiakmi a priloha salat z repy. Na poobedie som spravila slane slimaciky z kysnuteho cesta, cesnak, niva, dietny salamik, mnamka 😉

wighy
18. máj 2014

@daniela09 uzasne strudle naadhera mnam hned by som si dala 🙂

Moj vecerny salat a kolacik, ktory nestihol stuhnut lebo moji sa do neho pustili skor 😀 😀 😀