icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snowww1
19. máj 2014

Baby, tie čo máte pekárničku, odporúčam tento recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30864
Ja som dala menej mlieka aby to nebolo také riedke a 20minút pred koncom som zamiešala trošku vanilkového pudingu/ v prášku-ako je v komentoch pod receptom a bola úžasná, mnaaam 🙂

katy1986
19. máj 2014

@saxana36 dakujem, si zlatá 🙂

saxana36
19. máj 2014

@katy1986 nemas zac 😉

lucikatn
19. máj 2014

@snowww1 robievam ju a je skvela 🙂

lucikatn
19. máj 2014

@katy1986 ahoj, mam v albume recept ako spotrebovat kasu alebo pouzi do chlebika 🙂

titkovamiriam
19. máj 2014

u nás dnes cestivnky ala čína a kedže vyšlo slniečko opekačka večer :
šalatik a špekáčky

m_ij_ka
19. máj 2014

naša večera vajíčka na mäkko, chlieb 🙂

hyta
19. máj 2014

Ahojte, u nás krémová brokolicová polievka a lečo z čerstvej zeleninky. Mala som zrelé banány, tak som upiekla banánovú bábovku.

nakup
19. máj 2014

Pekný večer mi sme mali hov vývar s domácimi celozrnnými rezancami, hovädzie na hubách v zemiakovej placke a koláčik s malinami a čučoriedkami a na vrchu s penou

katy1986
19. máj 2014

@lucikatn jeeej dakujem idem pozrieť 🙂))

firstbaby
19. máj 2014

U nas dnes dojedacky z vikendu a teraz na vecer som urobila stare dobre osvedcene suhajdy a s dcerou sme ich dozdobili gumovymi cukrikmi co zostali 😉 Paradoxne sa z toho najviac tesi ocko, kedze lubi aj suhajdy aj gumove cukriky 😀

siska53
19. máj 2014

Zajtra a pozajtra bude zeleninova polievka s jacmennymi krupami a francuzske zemiaky (bez klobasy), struhana cvikla (ja aj s chrenom).

tinaaa84
20. máj 2014

No včera som nevarila, asi budem variť dnes. Ale piekla som špaldové lekvárové rožteky a špaldový lekvárovo-škoricový pletenec. Tých rožtekov bolo podstatne viac, ale ešte na horúce sa zbehli kobylky, tak ich ostalo len pár.

nikushkasa
20. máj 2014

Keďže máme svelú domácu reďkovku, rozhodla som sa z nej urobiť šalátik na obed.
http://tipnajedlo.sk/recepty/salat-s-redkovkou-...

lululka555
20. máj 2014

ahojte,dnes bolonske špagety s parmezánom 😉 😎

libka1
20. máj 2014

avokadovy salat s rybou, salatova polievka, gulas z diviny

prasiatko30
20. máj 2014

@libka1 prosim ta mohla by si hodit recept na ten salat z avokada, dakujem 🙂

marlenka75
20. máj 2014

Brokolicová polievka, zemiaková kaša, sekanka, rajčinový šalát.

mili7
20. máj 2014

Ahojte, tak my sme dnes navarili paradajkovú polievku s drobnou cestovinou, grilované kuracie prsia so zeleninovým šalátom a jogurtovo-brusinkovo-hrozienkové muffiny. Mňam mňam 🙂

libka1
20. máj 2014

@prasiatko30 ahoj, tu je: http://varecha.pravda.sk/recepty/avokadovy-sala...
nemam ho odskusany, dnes ho idem robit prvykrat, ale vyzera fajnovo...

ivushqa
20. máj 2014

dnes varím krémovú tekvicovú polievku, moravského vrabca s pečenými zemiakmi a špenátové taštičky z lístkového cesta 😎

prasiatko30
20. máj 2014

@libka1 dakujem ti - naozaj vypada velmi dobre a je velmi jednoduchy 🙂

zklimekova
20. máj 2014

dnes guláš s chlebíkom , včera som piekla bielkový suchár z dvoch dávok, dnes sa chystám na kokosky a asi šuhajdy, plnené koláče som si objednala 😉 ,....a na sobotu ostane už len torta, .... v nedeľu ide dcérka na psp 🙂

daniz
20. máj 2014

dnes urobím k mäsku čo zostalo z víkendu z polievky chrénovú omáčku a varené zemiačky a idem skúsiť tú mliečnu ryžu ale len vanilkovú, deti si dochutia čím chcú.

lenkaleg
20. máj 2014

u nas dnes vysmazany karfiol a vysmazana brokolica, varene nove zemiaky s maslom a vnatkou.

lenkaleg
20. máj 2014

@firstbaby ahoj. ake su to suhajdy so salkom alebo aj orechami? vdakaaa!!

siska53
20. máj 2014

Kedze drahy nelubi francuzske zemiaky,tak jemu som spravila penne s opecenym,morcacim masom,ipecenou cibulou,cesnakom,,cherry paradajkami,oprazenymi mandlami a salatom valerianom.

jani74
20. máj 2014

@soniatko Ďakujem za skvelú polievočku - nakoniec som sa predsa odhodlala a oplatilo sa 😀http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531

m_ij_ka
20. máj 2014

kôprovka s párkami, čína a pečené zemiaky, kukurica 🙂

luciok
20. máj 2014

Ahojte, u nás dnes zapekané cestoviny, ako dezert čerstvé jahody. Zatiaľ len kúpené, keďže u nás v záhradke ešte len kvitnú 😉