Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@firstbaby dakujem za recept
@laskonka28 mám doma salko, akú máš dobrú tortu zo salka?
babule, chcem sa opytat, dnes sme s manzelom kupili priesadu cherry paradajky, hned sme ju presadili do vacsieho a zaliali a dali na balkon. Myslite, ze je este sanca, ze zakvitne a pripadne aj nejake mini plody ci uz je neskoro? dakujem za info 😉
@firstbaby aj ano, kamoska to takto pestuje a v pohode, aj zuzitkuje vzdy 🙂 je potrebny hlbsi kvetinac akurat viem
@celasapremenim jeeej, dakujem za pozitivnu radu a dufam, ze daco z toho vzide 😉
naše raňajky ananásový smotanový jogurt s rohlíkom 🙂
Ranajky: Ovsene vlocky uvarene vo vode, zmiesane s popucenym bananom, pomletymi lanovymi semiackami a spaldovymi klickami. Navrchu ozdoba v tvarte panacika z jahod, semienok a ovocia z mraznicky (cucoriedky, cernice, ribezle a visne). Este navrch trosku struhaneho kokosu ako biele vlasky.
Obed: Cestovinky s hliva ustricovou na smotane s cesnakom, mladou cibulkou, bazalkou a cerstvym spenatom so zahradky. Polievka zeleninova so syrovymi haluskami.
@firstbaby Urcite si pochutnate na rajcinkach, aj my sme vcera sadili... Aspon sa uz nemusis obavat mrazov
u nas sa dnes dojeda a ja varím jahodový džem 😉
@firstbaby jasne že nieje neskoro 🙂
@titkovamiriam To uz mate tolko jahod? U nas len zacinaju
Bravčové mäsko s párkom 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41050-bravco...
@michaela2008 jasne a to som chcela ist na samozber ale tento rok ani nepojdeme ,u nas su asi tyzden a na farmach sa uz veselo obera 🙂
Dnes masko na hribovej omacke a tarhona k tomu. Vcera zeleninova polievka, rezne z diviny a varene zemiaky s pazitkou a broskynovym kompotom 🙂
Fiha, tak to aby sa som stavila na tunajsej jahovej farme, nech to nepresvihnem. Mne v zahrade len zacinaju dozrievat a je ich malicko... Tak na priamy konzum. Na dzemik treba kupit...
náš dnešný obedík kurací vývar so zeleninou a krupicovými haluškami, slíže s makom a jahodami pre baby 🙂
vývar s rezancami, rezen, ryza, opekane zemiaky, pecena krkovicka. a dezert vysoka jahodova bublanina 🙂
@libka1 som vyskusala ten avokadovy salat a bol vynikajuci len mi chybal citron ale nevadilo to a pridala som pazitku 👍
my sme boli v sobotu na krstinách a bol reštauračný obed- predjedlo mozzarela s paradajkou a balsamicovým octom, kurací vývar s peč.haluškami, br. rolky so slivkami,opekamé zemiaky a pečená zelenina, torta,zákusky...na večeru domáca knedľa s grankom.
v nedeľu - šamp.polievka a plnená paprika v paradajkovej omáčke, ale len guľky, domáca knedľa, zmrzlina na večeru franc. polievka a palacinky s domácim malinovým džemom.
krásny dník bol.Dnes urobím jahodové cestoviny.
dnes na obed...kysla zemiakova polievka a zeleninova omeleta, varene zemiaky a cvikla🙂
My dnes vyvar zo vcera a koprovka,vajicko 🙂 chcelo by to nejaky coko kolac, kym maly spi ...idem pohladat 🙂 pekny dnik
zeleninova polievocka (mrkva, por, zemiak, hrach) s haluskami (vajicko + hladka muka), tarhona a bravcove masko s hraskom a omackou - taky gulasik, podusene vo vlastnej stave
brokolicova polievka a jablkova zemlovka s pudingom
Zo vcera dopapame vyvar z morcacich krkov s rezancami, pre mojich chlapov robim pecene kuracie stehna s ryzou a mne poslali svokrovci plnenu papriku (tu totizto v nasej rodine je len svokor a ja, tak on ked si navari my vzdy posle) 🙂 a rozmyslam nad jahodovou bublaninou 🙂 pekny den 😉
@lululka555 Tak tvoja vyzera sto krat lepsie ako ta moja 😉. Ale to vsetko v tvojom podani 🙂
Pekný deň kočky, konečne som vás po pár dňoch dočítala, u nás je dnes rizoto s kuracím maskom, paradajková polievka s haluškami, včera mala dcérka psp tak sme jedli v reštaurácii slepačia polievka s domácimi rezancami, kuracie a bravčové na prírodno, syrová omáčka, ryža, opekané zemiaky, mrkvový šalát s ananásom, kapustový šalát s kukuricou, ako dezert zmrzlinový pohár so šľahačkou, potom ešte obložená misa so šunkou, kuracou roládou, syrovou roládou, zeleninkou....k tomu sme mali aj syrovú tortu a tá bola úžasná a určite ju ešte pri nejakej príležitosti objednám, a som piekla sladkú tortu..tá sa nakoniec do krabičiek rozrezala 😉

Ahojte, aj tu frčí jahodová sezóna, no u nás na Liptove jahody ešte len kvitnú, takže som vo štvrtok zavárala také, čo mi kúpil mm z dolniakov a dosť ich zostalo mäkkých, takže v piatok som upiekla jahodovú bublaninu a v sobotu jahodovo rebarborovú a len tak sa po tých dvoch plechoch zaprášilo 😝