icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anickad77
27. máj 2014

@bambina78 ahoj 🙂 ja robím haruľu takto -
zemiaky, vajíčko, cibuľa, soľ, korenie (štipka), 2 lyžice hl. múka, 2 lyžice olej - toto dávam, keď robím na panvici, nemusíš už mastiť, keďže dám trocha oleja do cesta,

ak robím na plechu - tak do cesta olej nedám, ale troška vymastím pekáč masťou, nie na hrubo, len tak, aby sa rátalo a aby sa neprilepila - nie je mastná 🙂

anickad77
27. máj 2014

my dnes varíme, keďže máme radi špagety - tak dnes budú boloňské 🙂

googlinqa
27. máj 2014

dnes som varila salatovy privarok a zemiakovu kasu malej chutilo 🙂 som rada

katkas1
27. máj 2014

zeny taka som nasrata ale taka, od 8 rana mi na sporaku vrie fazula a stale tvrda a to bola celu noc namocena, mozem ju smarit do hajzla a jest budeme nic dnes 😠 ☹

daniz
27. máj 2014

@katkas1 pridaj trošku sódy bicarbóny.

katkas1
27. máj 2014

@daniz dobre, davam jej este pol hodinu

adulka1979
27. máj 2014

@katkas1 nebola stará?

katkas1
27. máj 2014

@adulka1979 no zjavne dali storocnu do sacka, kupovala som ju teraz a v zaruke je este dlho, ale co napchali do sacka 😠

adulka1979
27. máj 2014

však toto, a na obal sa dá napísať hocičo... ja varievam v tlakovom hrnci a mám ju hotovú za 20-30 minút 🙂

katkas1
27. máj 2014

@adulka1979 ja casto varim taketo polievky a uz sa mi toto asi 2x stalo ale boli to tie drahe fazule tak uz niekolko rokov kupujem v tescu tie ich a sosovicu a hrach a toto sa mi stalo prvykrat, este ze som aspon pernik upiekla, ale musim rychlo nieco vymysliet

daniz
27. máj 2014

tak ja vôbec netuším čo urobím na večeru, asi paradajkovú kapustu so zemiačkom.

siska53
27. máj 2014

Dnes feniklovo-mrkvova z mrazakovych zasob a cukinovo-zemiakovy privarok,s chlebom a vajickami -slepacie i prepelicie.

monacanka
27. máj 2014

znama ma meniny dneska tak som spravila jogurtovu tortu a mala som vela ovocia aj mrazeného tak som poozdobovala

verka18567
27. máj 2014

Ahojte dneska spagetky s tuniakovou omackou a kukurickou 😵

verka18567
27. máj 2014
susann83
27. máj 2014

@ivanagumy dakujem ti. Nakoniec som tie viecka vyvarila a urobila to bez tej folie. Hadam sa to nepokazi

seginiatko
27. máj 2014

Baby robili ste niektora lekvar-dzem v pekarnicke ? Dakujem za kazdu radu, mam rebarboru 🙂

m_ij_ka
27. máj 2014

hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, zo včera dojedáme makové slíže 🙂

lovely_choice
27. máj 2014

zemiakove placky z ovsenych vlociek s kapustovo-mrkvovym salatom

slimstar
27. máj 2014

Hubová praženica so šunkou a syrom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/998-hubo...

juranka
27. máj 2014

Ja som dnes robila cestoviny vrtulky s praradajkovou omackou z cerstvych paradajok, oliv. Oleja, byliniek a posypane syrom 🙂

titkovamiriam
27. máj 2014

Baby tak dnes som nevarila,rano sme boli na jahodach tak som len objednala pizzu.Zavarila som 16-05l poharov,zamrazila niekoľko teglígov a teraz idem variť džem z 5kg,vysľahala som jahody s jogurtom a bude večera a zajtra jahodove knedle z odpalovaneho cesta 🙂

m_ij_ka
27. máj 2014

naša večera musli s mliekom 🙂

mirage
27. máj 2014

@bambina78
tam ide o to, ze zemiaky su sacharidy, ani nie tak o tu trochu masti ci tuku na ktorej ich robis.

bambina78
27. máj 2014

@mirage ano, no a este ked sa tie sacharidy naleju olejom tak dovidopo.. akoze nerobim to casto, ale ked, tak nedokazem zjest len jednu 😎 ..

siska53
27. máj 2014

Veceraaaa- bryndzova natierka na "zelenej luke " s vybornym a nasim oblubenym zemiakovym slatinskym chlebom.

ingrid56
27. máj 2014

@firstbaby mozem poprosit receptik na tu cesnacku? ;) dakujem

denaalubos
27. máj 2014

Neviem ci som pridavala pirohy ale dnes a vcera hola fasirka s nobymi zemiakmi a kapustovym salatom a vecer iba oddych a domace mojito 😉 krasny zbytok vecera 🙂

davita
27. máj 2014

ahojte, u nas dnes fazulova s parkom 🙂 a hrubými rezancami, no super bez prace vecera .... zaobisli sme sa bez zasmazky a aj parok je vlastne sojovy vyrobok 🙂 🙂 🙂 ach decka sa napchavali ....
zajtra cicerova s karfiolom a palacinky, podla spanku najmladsieho spolubyvajuceho, ale plnit sa budu jahodkami a mascarpone 🙂

womankc
27. máj 2014

ahojte, dlho som tu nebola, neskutočné dobrotky , lakocinky ste napiekli a navarili.
Moja pavlova torta skončila miernym neúspechom, tak sme ju dali zamraziť a keďže sme ochoreli , tak na nás čaká v mraziaku xixixiixi. ostatné sa podarilo. Môj mm si vymyslel miesto koláčov a zákuskov, veľkú ovocnú misu a roztopenú čokoládu, čo sa stretlo s veľkým úspechom tak u dospelých ako aj hlavne u detí. Naposledy som varila zemiakové knedlíčky a šúlance s kyslou kapustou a pečenou špekáčkou, polievka bola zelerová krémová s tarhoňou , piškótový koláč s jablkami a banánovým pudingom s grankom a kysnutý koláč s mrazenými slivkami a marhuľami s drobenkou. momentálne mám načas iné pracovné zaradenie, tak sa tak nestíham v kuchyni zdržiavať a čuduj sa svete , že doma zistili, že tá zázračná víla, čo u nás všetko upratala, oprala a navarila sa zrejme od nás odsťahovala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀