Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
karelabovo-hraskova polievka, spenatove cestoviny s vajcom a cviklovy salat, dnes len takto letne a vitaminovo 🙂
zeleninová polievka so slížami, vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi, tatarka 🙂
špaldové halušky s kyslou kapustou a manžel sa rozhodol, že si dnes spraví aj huspeninku
😲 dnes porkova polievka obracene rezne s kašou a cvikla mnam 😀 😲 kolačik závin jablkovo makový z listkoveho cesta
Dnes som spravila na obed pochúťku z lístkového cesta ...veľká mňamka...ak budete niekto chcieť recept, dajte vedieť
@katja78
rizozo,cestoviny,pizza a kludne len tak 🙂
u nás kuracia polievka,ražnici a babovka
Ahojte, dnes sme dojedli včerajšie tarhoňové rizoto a doobedu som varila vývar z bravčovej kosti. Večer plánujem upiecť niečo pre zajtrajšiu návštevu
mam jahody a chcem urobit nejaky kolacik poradite, dakujem
Sladka bodka na vecer 😉
Gundel palacinky http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1124-gun...
Ahojte, u nás dnes bola na obed paradajková polievka a kurací perkelt s cestovinou, Na osladenie života sme mali čokoládovú tortu.
naša večera vajíčková nátierka, bagetky, rajčiny 🙂
@siska53 jeejda 🙂 dakujem 🙂 🙂 🙂 potom napis, ktory bude favoritom 😉
@maminka2013 ak alzheimer dovoli nezabudnut 🙂)
naše raňajky hot dog 🙂
sladká nedeľa Tvarohovo-krupicový koláčik 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41066-tvaroh...
Dnes kuracia polievka vyprazany karfiol zemiaky a tatarka a dvojfarena babovka
Kurací vývar, pečené kurča, ryža, zeleninový šalát, jablková štrúdla.
dnes plnena paprika 🙂
u nás dnes paradajková polievka so syrom od včera a dnes zemiakový šalát, kuracie aj bravčové rezne a aj vyprážané kuracie krídelká - echt nezdravý obed 😉 a upiekla som makovo jablkovú a jablkovo orechovú štrúdľu 🙂
Včera: zeleninová polievka s čerstvým hráškom, vysmážaný syt, varené zemiaky s vňaťkou, poobede palacinky s čučoriedkovým lekvárom a kakaovou posýpkou
Dnes: Dusené hovädzie plecko, tarhona

Kucharočky, neviete, čo s týmto? :